VANDER DONCKT JULIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDER DONCKT JULIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.607.929

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 14.07.2014 14316-0014-009
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 16.07.2013 13307-0379-009
19/12/2011
ÿþ Mod wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l''.EERGELEGD

0 7 D1C,, 2011

;. ",C'ti-l'r, ~~~,'g !'AN

KO()l~'ll r\17~'"tT GENT

IIIllllllhll flIIIIIIIIIIIA

*11189928*

bel aE Be Sta

n

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) ; VAN DER DONCKT JULIE

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9810 Eke (Nazareth), Raoul de Hemtinnelaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede),'

op 26 november 2011, aangeboden ter registratie, dat de volgende vennootschap werd opgericht:

- oprichter:

Mevrouw .VANDER DONCKT Julie, geboren te Deinze op eenendertig augustus negentienhonderd;

zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 1040 Etterbeek, Koningsveldstraat 22.

- naam: VANDER DONCKT JULIE

- vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

- De zetel: Eke (Nazareth), Raoul de Hemtinnelaan 2

- kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ingebracht in speciën, volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00)

De instrumenterende notaris bevestigt dat voormelde storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van, het Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening nummer 363-0927057-68 bij de ING Bank te. Eke (Nazareth), zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op 7 september 2011.

- doel: De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met: anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden, als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke; : opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting' van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep' van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet' haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit moegen

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

- het boekjaar: van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

- Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om 20 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers

aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Beraadslaging - Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend door de voorzitter, en eventueel door de secretaris en de stemopnemer(s), voorzover ze aangeduid zijn en door de vennoten die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één zaakvoerder ondertekend worden.

- De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

- De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar vangt aan op 1 september 2011 en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

benoemingen:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de : vennoot van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een één-persoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT JULIE", die bij éénparigheid van stemmen besliste dat als zaakvoerder mevrouw Julie Vander Donckt, voornoemd, wordt aangesteld, die dit mandaat, dat bezoldigd is, . aanvaardt;

Deze benoeming heeft echter slechts uitwerking na de neerlegging van de stukken conform de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

"

BIJZONDERE VOLMACHT - Handelsregister en BTW.

De zaakvoerder stelt als bijzondere gevolmachtigde aan: bvba TRIBUTA te Wetteren, aan wie de macht verleend wordt, alsook aan al haar bedienden en vertegenwoordigers, om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en de toekenning van een BTW-nummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen.

 Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 77

9340 Oordegem  Lede

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede) op 5 december 2011

Bijlage: expeditie akte dd. 26 november 2011

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANDER DONCKT JULIE

Adresse
RAOUL DE HEMTINNELAAN 2 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande