VANDER SCHELDEN & PARTNERS ADVOCATENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDER SCHELDEN & PARTNERS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.009.836

Publication

15/04/2013
ÿþ mzes2.1

I I .rge'.F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 58795*

ti bel

at

Be Sta

III

uucreriaarde

0 4 APR, 2033

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.009.836

Benaming

(voluit) : DE HAUW & VANDER SCHELDEN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van vennootschap onder firma

Zetel : Voorburg 3 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : OMZETTING VENNOOTSCHAP

Blijkens het proces-verbaal verleden voor Frank GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op zesentwintig maart tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie, is de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder frima "De Hauw & Vander Schelden" bijeengekomen om te beraadslagen over de volgende agenda

1. Kapitaalsverhoging ten bedrage van 13.642,13 EUR door incorporatie van de beschikbare reserves om het kapitaal te brengen van 4.957,87 EUR tot 18.600,00 EUR.

2. Vaststelling van de volstorting en van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

3. Naamswijziging van de vennootschap naar "Vander Schelden & Partners advocatenkantoor".

4, Lezing van de verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 776 en volgende van het Wetboek van

Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld op 12 maart 2013 door de zaakvoerders van de vennootschap overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende toelichting van het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 31 december 2012;

b) het verslag opgesteld op 20 maart 2013 door de bedrijfsrevisor de heer Bert De Clercq namens de BVBA J. Vande Moortel & CO bedrijfsrevisoren te Oudenaarde, Stationsstraat, 27, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de voormelde staat van activa en passiva.

5. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7, Ontslag van de huidige zaakvoerders en benoeming van de zaakvoerder(s) van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

8. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

9. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De volgende besluiten werden genomen

Eerste besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertienduizend zeshonderdtweeënveertig euro en dertien eurocent -13.642,13.- om het te brengen van vierduizend negenhonderdzevenenvijftig euro en zevenentachtig eurocent -4.957,87- tot achttienduizendzeshonderd euro 18,600,00- door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van 13.642,13 euro af te nemen van de beschikbare reserves van de vennootschap, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast de gemelde kapitaalsverhoging verwezenlijkt is, dat een bedrag van 13.642,13 euro afgenomen werd van de beschikbare reserves en toegevoegd aan het maatschappelijk kapitaal, verzoekt mij notaris te acteren dat het kapitaal van de vennootschap thans 18.600,00 euro bedraagt en vertegenwoordigd wordt door tweehonderd aandelen, waarvan akte.

Derde besluit

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen naar "Vander Schelden & Partners advocatenkantoor."

Vierde besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012,

De comparanten erkennen een afschrift van de beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormelde verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van

.de. rechtbank.van_koophandef.te_Oudenaarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we de staat per 31 december 2012 onderworpen aan een beperkt nazicht.

Dit beperkt nazicht bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de jaarrekening.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 196.999,29 euro, dit is hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat 18.600,00 euro zal bedragen (na incorporatie van 13.642,13 euro beschikbare reserve), Dit bedrag is hoger dan het minimumkapitaal voor een BVBA (18.550,00 euro).

Oudenaarde, 20 maart 2013"

Vijfde besluit

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0427.009.836 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Zesde besluit

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan.

A. VORM - NAAM ZETEL DOEL DUUR.

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "Vander Schelden & Partners advocatenkantoor".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Voorburg 3 en kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden mits inachtneming van de taalwetgeving. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel :

1. De gezamelijke uitoefening van het beroep van advocaat,

-door tussenkomst van de zaakvoerders-advocaten, ingeschreven op het tableau van de Orde der Advocaten aan de balie,

-in overeenstemming met de toepasselijke wetten, deontologie en beroepsplichten, eigen aan het beroep van advocaat.

2. het scheppen van de materiële voorwaarden en/of middelen, om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

3. het beleggen voor eigen rekening in onroerende en roerende goederen

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met

haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel ln België als in het buitenland en mag alle

handelingen stellen,die daartoe nodig zijn.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, steeds vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen, indien ze werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder(s) wordtlworden benoemd voor de duurtijd van de vennootschap tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan slechts worden herroepen met eenparig goedvinden van de vennoten of om gewichtige redenen met een meerderheid zoals voorzien inzake wijziging van de statuten.

Indien een vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te duiden. Wanneer de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt

~

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

benoemd, zal deze een vaste vertegenwoordiger aanduiden die exclusief zal optreden voor dit bestuursmandaat.

De vennootschap zal wanneer er twee of meer zaakvoerders zijn in alle handelingen worden verbonden en vertegenwoordigd door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, behoudens alle onroerend goed verrichtingen zoals onder meer verkoop, verhuur, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, van onroerend goed, waarvoor telkens de handtekening van twee zaakvoerders zal vereist zijn.

Indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld of langdurig onbeschikbaar is of fysiek of geestelijk in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, dan eindigt zijn/haar mandaat voor de duur van deze periode van onbekwaamverklaring, bewind of fysiek/geestelijk onmogelijkheid.

Indien een zaakvoerder overleden is, teruggetreden of zich in de vorige paragraaf beschreven situatie bevindt, kan.de enige overblijvende zaakvoerder of overblijvende zaakvoerders in alle handelingen afzonderlijk optredend de vennootschap vertegenwoordigen en verbinden.

De voorgaande alinea's kunnen slechts worden gewijzigd met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dal de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien aan het mandaat van de overblijvende zaakvoerder een einde komt door afzetting, ontslag, overlijden of een andere reden, dan zal de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder moeten voorzien. Iedere ambtsbeëindiging en benoeming van zaakvoerder moet bij middel van een verklaring door de in functiezijnde zaakvoerder neergelegd worden in het vennootschapsdossier ter griffie om te warden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Statutaire zaakvoerders kunnen slechts met eenparigheid van stemmen of met een meerderheid zoals vereist voor een statutenwijziging maar dan slechts om gewichtige redenen worden ontslaan. Eenparigheid van stemmen veronderstelt de aanwezigheid en de stem van ieder van de vennoten. De beslissing om deze bepalingen te wijzigen dient eveneens met eenparigheid van stemmen te worden genomen.

E. ALGEMENE VERGADERING.

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de normen die haar verplichten tot de benoeming van een commissaris heeft elke vennoot, niettegenstaande elk andersluidend beding, een individueel recht van toezicht, onderzoek en controle van alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van alle boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap, en kan zich bovendien laten vertegenwoordigen of bijstaan door accountant.

Elk jaar, de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze za! plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist als alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

De algemene vergadering kan bovendien buitengewoon of bijzonder en ten allen tijde worden samengeroepen door het bestuursorgaan en de commissarissen, indien die er zijn.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een voorzitter, gebeurlijk de zaakvoerder zelf, aangeduid door de vergadering. Deze voorzitter duidt eventueel een secretaris en een stemopnemer aan, en vormt samen met hen het bureau.

De processen verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en de door de aanwezige leden vennoten die erom verzoeken. Afschriften of uittreksels dienen slechts ondertekend te worden door de of één zaakvoerder

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen en beslissen over de punten die niet in de dagorde zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om bij voltallige vergadering de agenda in unaniem akkoord te wijzigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek,

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de' daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbelide schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS JAARREKENING WINSTVERDELING.

Het boekjaar van.de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders) te verlenen kwijting.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING

De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd.

Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Zevende besluit

De vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap van de heer Edward De Hauw en dankt hem voor plichtsgetrouwe uitoefening van zijn mandaat tot op heden; de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal voor hem decharge en kwijting inhouden voor zijn mandaat als zaakvoerder.

De vergadering benoemt als zaakvoerder van de vennootschap met een mandaat van onbepaalde duur, heer Jacques Vander Schelden, die dit aanvaardt.

Achtste besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, en in het bijzonder de formaliteiten inzake de plaatsing van de aandelen op naam.

Tevens wordt een bijzondere volmacht verleend aan de heer Johan Vande Moorte! met het recht zich te laten vervangen door een andere medewerker van Boekhoudkantoor Fisk, allen individueel bevoegd en met het recht op indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen voor de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal, bevattende de statuten;

verslag van het bestuursorgaan aangaande de doelsuitbreiding en de omzetting van de vennootschap, met

bijhorende staat van activa en passiva en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.08.2015 15564-0292-013

Coordonnées
VANDER SCHELDEN & PARTNERS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
VOORBURG 3 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande