VANDERSTRAETEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDERSTRAETEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.342.195

Publication

24/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









*14195379*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0450342195

Benaming

(voluit) : VANDERSTRAETEN

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 9890 Gavere, Hulstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 29/9/2014.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

" aansprakelijkheid VANDERSTRAETEN, te 9890 Gavere, Hulstraat 13.

" A, dat de vergadering geldig was samengesteld, met volgende agenda:

1. Verslagen bij de ontbinding en sluiting van vereffening,

a) Kennisname van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 24 september 2014;

b) Kennisname van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen over de bovenvermelde staat van activa en passive;

c) Ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap;

2, Goedkeuring jaarrekening op datum van de ontbinding.

3. Ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap.

4. Onmiddellijke sluiting van de vereffening gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen  verzaking aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. Kwijting van de zaakvoerder.

6. Afgifte van de maatschappelijke goederen.

7. Sluiting van de vereffening.

8. Bewaarplaats van de boeken.

9. Volmacht voor administratieve formaliteiten.

B. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft

Eerste beslissing - Verslagen.

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht: en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens. boekhoudkundige toestand op 24 september 2014, gehecht,

b) verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Bert De Clercq, van kantoor BVBA J. Vandemoortel 8i Co, Bedrijfsrevisoren, te Oudenaarde, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA VANDERSTRAETEN een boekhoudkundige staat afgesloten op 24 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 478.992,88 euro en een netto-actief van 478,992,88 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat: van activa en passive afgesloten op 24 september 2014 van de vennootschap VANDERSTRAETEN BVBA, met maatschappelijk zetel te 9890 Gavere, Hulstraat 13, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde.' ' Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap,

' De ontbinding en vereffening zal geschieden in één akte conform artikel 184 §5 van het Wetboek van

Vennootschappen. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 46.040,09 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerking hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele andere toekomstige schulden en fiscale en/of sociale schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden komen. Deze of andere schulden zullen ten laste vallen van de aandeelhouders.

Oudenaarde, 26 september 2014

BVBA J. Vande Moortel & Co,

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

Deze verslagen worden door ondergetekende notaris in het vennootschapsdossier bewaard en zullen samen met een uitgifte ervan neergelegd te worden in het vennootschapsdossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Tweede beslissing Goedkeuring van de jaarrekening

De vennoten erkennen een exemplaar van de jaarrekening, afgesloten op 24 september 2014 ontvangen te hebben. De voorzitter licht deze jaarrekening mondeling toe, en geeft zo mondeling een jaarverslag.

De vergadering keurt de jaarrekening afgesloten op 24 september 2014 goed.

Derde beslissing  Ontbinding en invereffeningstelling.

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANDERSTRAETEN", te 9890 Gavere, Huistraat 13, te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

Vierde beslissing Onmiddellijke sluiting van de vereffening gelet op de eenvoud van de

verffeningsverrichtingen (afwezigheid van passive).

De vergadering beslist met unanimiteit, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken aan de termijn van één maand die is voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

Vijfde beslissing kwijting van zaakvoerder.

De vergadering beslist (voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen) om de zaakvoerder, zo voor het verleden als voor de toekomst, te bevestigen in zijn hoedanigheid van de facto vereffenaar van de vennootschap, en om hem van zijn taak te ontheffen en hem volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

Zesde beslissing Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe de eventueel niet gekende schulden persoonlijk ten leste te nemen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering beslist volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap te verlenen aan de heer Johan Vanderstraeten, teneinde na de sluiting van de vereffening het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders, de geprovisioneerde schulden i.v.m. de vereffening te betalen, de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen, de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

De vergadering beslist eveneens uitdrukkelijk, om de vennoten te subrogeren in de rechten die voortvloeien uit de opgezegde handelsagentuurovereenkomst. De opzeg gebeurde door Record Bank d.m.v. schrijven betekend op 17 januari 2008. Deze subrogatie heeft uitdrukkelijk betrekking op de eventueel nog te bekomen opzeggingsvergoeding en/of uftwinningsvergoedIng.

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap afgifte wordt gedaan van het hierna gemeld onroerend goed aan de voornoemde vennoten de Heer Johan VANDERSTRAETEN en Mevrouw Marianne EECKHOUT, elk voor de onverdeelde helft, in verhouding van hun bestaand aandelenbezit, onder de hierna gemelde voorwaarden en lasten:

Beschrijving van het onroerend goed.

GEMEENTE GAVERE (zesde afdeling Asper)

Een woonhuis met aile aanhorigheden, op en met grond, gelegen Hulstraat 13, gekadastreerd sectie B, nummer 0260/P, voor een oppervlakte van 183m2.

Voorbehouden aan tet 4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oorsprong van eigendom.

De BVBA VANDERSTRAETEN, is eigenaar van voorschreven onroerend goed om het aangekocht te hebben van de Heer Johan VANDERSTRAETEN en zijn echtgenote Mevrouw Marianne EECKHOUT, samen te Gavere, ingevolge akte verleden voor notaris Peter Verstraeten te Gavera, op 18 augustus 1995, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 30 augustus daarna, boek 6279, nummer 17.

Voorwaarden en lasten.

- Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij, zuiver en onbelast van aile inschrijvingen, met uitzondering van de hypothecaire inschrijving in voordeel van EURAL UN1SPAR, thans RECORD, genomen op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 26 december 1995, boek 2114, nummer 22, ingevolge akte verleden voor notaris Peter Verstraeten te Gavere op 22 december 1995, volledig terugbetaald volgens verklaring van de zaakvoerder;

Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook mage wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden;

- De vennoten zijn gehouden vanaf heden de lasten betreffende voormeld onroerend goed te voldoen. Verklaring pro fisc°.

Voor het heffen der registratierechten verklaren de comparanten;

dat de venale waarde van het onroerend goed honderd twee en tachtigduizend vijfhonderd euro (182.500,00 EUR) bedraagt.

dat de overnemers vennoten waren in de vennootischap op het ogenblik van de verkrijging door deze BVBA.

- dat het onroerend goed in onverdeeldheid wordt afgegeven aan aile vennoten samen.

Ontslag van inschrijving,

De bevoegde hypotheekbewaarder wordt voor zoveel ais nodig, uitdrukkelijk ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen bij het overschrijven van deze akte.

Zevende beslissing Sluiting van de vereffening,

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten in onverdeeldheid en gezien hun verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de niet-aangezuiverde schulden verklaart de algemene vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDERSTRAETEN", te 9890 Gavere, Hulstraat 13, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Achtste beslissing Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard ten huize van de Heer Johan VANDERSTRAETEN, te 9890 ; Gavere, Hulstraat 11.

Negende beslissing  Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de Heer Johan VANDERSTRAETEN, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de B.T.W.-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte tot vereffening sluiting,

- verslagen van zaakvoerder en van de revisor over de vereffening sluiting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/09/2012 : GE169472
07/09/2011 : GE169472
07/09/2010 : GE169472
05/08/2009 : GE169472
20/08/2008 : GE169472
03/09/2007 : GE169472
29/08/2006 : GE169472
05/10/2005 : GE169472
12/11/2004 : GE169472
26/01/2004 : GE169472
13/11/2002 : GE169472
06/10/2001 : GE169472
17/04/1997 : GE169472
08/07/1993 : GE169472

Coordonnées
VANDERSTRAETEN

Adresse
HULSTRAAT 13 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande