VANHOVE INTERNATIONAL TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHOVE INTERNATIONAL TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.947.777

Publication

16/04/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14082294*

e.

IE

1-BANK VAN

ISOOPFIANDEt. GENT

04 APR. 2014

AFDELING D N ERMONDE

Ondememingsnr : 0415947777

Benaming

(voluit) : VANHOVE INTERNATIONAL TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Hamstraat 60 - 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone Algemene Vergadering - Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren:

HET JAAR 1VVEEDU1ZEND VEERTIEN.

Op vijfentwintig maart.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouder(s) van "VANHOVE INTERNATIONAL TRANSPORT', Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9230-Wetteren, Hamstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde me als ondernemingsnummer 0415.947.777 en met als BTW-nummer BE-0415.947,777.

Opgericht onder de benaming "HOVAMEX" bij akte verleden voor Meester Arnold DE BRABANDERE, destijds notaris te Merelbeke op 2 april 1976, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 april erna onder nummer 1263-26, en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting meermaals en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Christiaan DE SMET, te Wetteren op 28 september 2005, bekendgemaakt als gemeld op 25 oktober erna onder nummer 05149145.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om elf uur dertig onder Voorzitterschap van de heer VANHOVE Franky Cory Martin, nagenoemd.

Gezien de beperkte samenstelling van de vergadering wordt beslist geen verder bureau samen te stellen. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren houder te zijn van het aantal aandelen na hun identiteitsgegevens vermeld:

t De heer VANHOVE Franky Cory Martin, geboren te Wetteren op 10 november 1957, echtgenoot van mevrouw VAN BOCKSTAELE Sabine Francine Cathérine, geboren te Wetteren op 6 januari 1959, wonende te 9230 Wetteren, Harnstraat 60.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

Houder van zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen.

2. Juffrouw VANHOVE Valentine, geboren te Gent op 3 april 1987, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9050 Gent, Pinguinstraat 37.

Houdster van één (1) aandeel.

TOTAAL zevenhonderd vijftig (760) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E) vertegenwoordigend.

Alhier vertegenwoordigd door genoemde heer VANHOVE Franky Cory Martin ingevolge volmacht(en) hem

daartoe verleend waarvan het origineel/de originelen in het dossier van ondergetekende notaris bewaard

blijven.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren

I. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

1) Wijziging van de benaming van de vennootschap in "Vanhove - aanpassing artikel 2 der statuten:,

door schrapping van de huidige benaming "VANHOVE International Transport" en vervanging door de nieuweI benaming "Vanhove IT.".

2) Verslag door de heer José HAUSTRAETE, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke: vennootschap die de vomi heeft aangenomen van een vennootschap onder firma "AUDIT DECRAD", omtrent', de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) Bijzonder verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

4) Kapitaalverhoging met een bedrag van honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00), door de inbreng in nature van:

-een als schuld geboekt te betalen dividend aan genoemde heer VANHOVE Franky en genoemde juffrouw VANHOVE Valentine, na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, zoals blijkt uit het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 29 december laatst, te weten ten belope van honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR), mits aanmaak van vierhonderd dertien (413) aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar;

5) Inschrijving  volstorting  toekenning van de aandelen.

6) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen door de tekst van artikel 7 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst "1-let maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (198.600,00 EUR), verdeeld in duizend honderd drieënzestig (1.163) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch niet een fractiewaarde van elk een/duizend honderd drieënzestigste (I/1,163ste) in het kapitaal:

7) Overdraagbaarheid van de aandelen - aanpassing artikel 8 der Statuten door

schrapping van en vervanging ervan door volgende tekst:

"De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden  en dit zowel in volle eigendom als in blote eigendom en in vruchtgebruik - dan met eenpgrige instemming van de vennoten. Deze goedkeuring is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan en in de volgende volgorde van voorkeur

1°. Eerst aan de heer VANHOVE Franky voornoemd

2°. Daarna ean de echtgenote van de heer VANHOVE Franky

4°. Daarna ean de andere medevennoten

6°, Daarna ean de afstammelingen van de heer VANHOVE Franky "

Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de te betalen verkoopprijs worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.. De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde en de prijs van de aandelen kunnen beïnvloeden en ook met de fiscale behandeling in hoofde van beide partijen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Het vruchtgebruik van de aandelen heeft betrekking op a./ de dividenden zowel m.b.t de resultaten van het boekjaar als van de in het verleden overgedragen resultaten en reserves b./ het stemrecht op de algemene, bijzondere en buitengewone vergaderingen c./ het voorkeurrecht op kapitaalverhoging. De vruchtgebruiker kan te allen tijde maar voor een beperkte duur van maximum zes maanden en mits schriftelijk akkoord afstand doen van één of meerdere van vorige rechten?

8) Benoeming statutair zaakvoerder  aanpassing artikel 9 der Statuten door

schrapping van en vervanging ervan door volgende tekst

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen. De opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder,

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap

De opdracht van de zaakvoerder(s) wordt kosteloos vervuld tenzij andersluidende beslissing of bevestiging door de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder; de heer VANHOVE Franky, voornoemd. Indien de heer VANHOVE Franky in de onmogelijkheid verkeert tot bestuur omwille van een overlijden , geestesstoomis of om een andere grondige reden wordt aangesteld tot opvolgend statutair zaakvoerder de echtgenote van de Heer VANHOVE Franky, die dit mandaat binnen de drie maanden aanvaardt of weigert,"

9) Wijziging vertegenwoordigingsbevoegdheid aanpassing artikel 10 der

Statuten door schrapping van de huidige tekst ervan en vervanging ervan door

volgende tekst:

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat de volmacht bijzonder is, beperkt tot de rechtshandeling of een reeks bepaalde rechtshandelingen, en van tijdelijke aard

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan dienen deze volmachten, op straffe van nietigheid, gegeven te worden door het voltallige college van zaakvoerders

Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld kunnen zij bestuurstaken onder hen verdelen.

Voor het maken van kosten van meer dan tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 EUR), voor investeringen met een eenheidswaarde van meer dan vijfduizend euro (5.000 EUR), voor het ontslaan en aanwerven van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

personeel alsook voor aile rechtshandelingen waarvoor de over- of inschrijving op het hypotheekkantoor vereist is voor de tegenwerpelijkheld aan derden, is de handtekening vereist van de twee zaakvoerders.

De vermelde bedragen worden geïndexeerd aan de hand van de index der consumptieprijzen van januari 2014,

Deze kwantitatieve en kwalitatieve beperkingen van bevoegdheid zijn niet tegenwerpelijk aan derden, zelfs niet als ze openbaar zijn gemaakt, Die beperkingen gelden evenwel niet voor de statutaire zaakvoerder(s). Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder afzonderlijk zelfs indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn- vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is eveneens geldig verbonden door de hierboven genoemde vertegenwoordigers die beschikken over een geldige speciale volmacht?

10) Jaarvergadering aanpassing artikel 14 der Statuten door invoeging van volgende bijkomende clausule: "Indien aile aandeelhouders aanwezig zijn op een gewone of bijzondere algemene vergadering en hiertoe met eenparigheid van stemmen beslissen, kunnen zij verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan de termijnen m.b.t. het ter beschikking stellen van stukken, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Zij verzaken in dal geval aan een eventuele nietigheidsvortlering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het wetboek van vennootschappen

11) Interne balans, resultatenrekening en jaarrekening - aanpassing artikel 16 der Statuten door schrapping van de huidige tekst ervan en vervanging ervan door volgende tekst:

"Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening alsmede een interne balans en resultatenrekening, die aan de jaarvergadering ter goedkeuring worden voorgelegd."

12) Ontbinding - aanpassing artikel 17 der Statuten door schrapping van de huidige tekst ervan en vervanging ervan door volgende tekst

"Bij liquidatie van de vennootschap zullen de aandeelhouders zich schikken naar de heersende wettelijke bepalingen. Activa en passive die op datum van de sluiting van de vereffening zouden bestaan of in de toekomst zouden ontstaan wegens het bestaan van de vennootschap komen ten goede of zijn ten leste van een persoon of personen, die de aandeelhouders aanwijzen. De aandeelhouders kunnen een persoon of personen volmacht geven om de tegoeden in ontvangst te nemen via een aan te duiden finandele rekening".

13) Slotbepaling - aanpassing artikel 25 der Statuten door schrapping van en vervanging ervan door volgende tekst:

"De vennoten willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van vennootschappen, en derhalve zullen de bepalingen van dit Wetboek waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, worden beschouwd ais zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit Wetboek als zijnde ongeschreven geacht. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling van het Wetboek van vennootschappen. Aldus zullen statutaire clausules die wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk overnemen, al dan niet in identieke verwoordingen, ophouden van kracht te zijn wanneer de wetsbepalingen, waarvan zij de inhoud overnemen, worden opgeheven of versoepeld,"

Il. De voorzitter zet vervolgens uiteen

- er blijkt dat aile bestaande aandelen aanwezig zijn;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen;

-dat aile aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen,

De enige zaakvoerder, tevens vennoot, de heer VANHOVE Franky, voornoemd, en juffrouw VANHOVE Valentine, vertegenwoordigd als gemeld, verklaren hierbij kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld,

De uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde,

De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde, te weten kapitaalverhoging die het gevolg is van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, van het verlaagd tarief van 10 procent van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

Punt 1 - Wijziging van de benaming van de vennootschap in "Vanhove I,T," - aanpassing artikel 2 der bestaande statuten

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen en artikel 2 der statuten van de vennootschap daaraan aan te passen zoals voorgesteld in punt 1 der agenda,

Punt 2- Bedrijfsrevisoraal verslag.

Verslag van de in de agenda genoemde bedrijfsrevisor, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature opgesteld te Wetteren op 22 december laatst.

De vergadering ontslaat van voorlezing van gemeld verslag en de leden van de vergadering verklaren een afschrift van zelfde verslag ontvangen te hebben, waarna de besluiten van dit verslag voorgelezen worden die letterlijk luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"G. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een V.O.F. "Audit Decrad", hier vertegenwoordigd door José Haustraete dat

.cle suggestie van de zaakvoerder m.b.t. de intentie door de vennoten om uiterlijk per 31 december 2013 definitief te beslissen tot uitkering van een dividend en dat dividend ook definitief op te nemen in kapitaal uiterlijk 31.12.2013 hetgeen op basis van het persbericht dd. 1411.2013- uiterlijk 31 maart 2014 in een authentieke akte wordt vastgelegd m.b.t. de dividenduitkering van 180.000 euro netto zijnde 200.000 nL 10% roerende voorheffing en de kapitaalverhoging met 180.000 euro,

ª% bestuursorgaan van de bvba verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature.

.de beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

.de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 180.000 euro zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

" Indien aile vennoten uiterlijk 31.12.2013 definitief besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het

kapitaal op te nemen zal als vergoeding voor deze inbreng 413 nieuwe aandelen van de bvba "Vanhove

Transport International", zonder nominale waarde en gelijk aan de bestaande aandelen voor een waarde van

180.000 euro, worden uitgegeven. Die nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toebedeeld:

.aan Vanhove Franky: 412 nieuwe aandelen

.aan Van have Valentine:1 nieuw aandeel

.door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 180.000 euro ten einde het te brengen van

18.600 euro op 198.600 euro,

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de

vennootschap de door de zaakvoerder voorgestelde intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess

opinionis.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura binnen de voorwaarden van artikel 537

Wetboek Inkomstenbelastingen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld op 22 december 2013 maar afgeleverd op 30 december 2013 na ontvangst van het bijzonder

verslag van de zaakvoerder.

"Audit Decrad" bv ovv V.O.F.

José Haustraete, zaakvoerder, bedrijfsrevisor"

Dit verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

Pont 3 - Verslag van het bestuursorgaan met het oog op kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag en de leden van de

vergadering erkennen elk afzonderlijk daar een afschrift van ontvangen te hebben én zelfde verslag te

aanvaarden en goed te keuren.

Pont 4- Kapitaalverhoging.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen zoals vooropgesteld onder het vijfde agendapunt.

De vergadering beslist dat op de vierhonderd dertien (413) nieuwe kapitaalaandelen dient ingeschreven te

worden door inbrengen in nature zoals voorgesteld onder het vijfde agendapunt én dat de inbrengen volledig

volstort dienen te zijn.

" Punt 5 - Inschrijving in nature..

Op het kapitaal wordt ingeschreven tegen de hoger gestelde voorwaarden door genoemde heer VANHOVE

Franky en genoemde juffrouw VANHOVE Valentine; inschrijving door de respectievelijke inbrengers door

inbreng in nature van de in de agenda vermelde als respectievelijke schuld geboekt te betalen dividenden aan

genoemde heer VANHOVE Franky en genoemde juffrouw VANHOVE Valentine, na inhouding van 10 procent

roerende voorheffing, zoals blijkt uit het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 29

december laatst, te weten inschrijving door de heer VANHOVE Franky op 412 nieuwe kapitaalsaandelen en

door juffrouw VANHOVE Valentine op 1 nieuw kapitaalsaandeel van de vennootschap.

Volstorting

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd ingeschreven,

volgestort zijn, elk aandeel ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal honderd tachtigduizend afro

(180.000,00 EUR).

Toekenning van de aandelen  vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor de inbreng worden de 413 nieuwe aandelen toegekend als volgt;

- aan genoemde heer VANHOVE Franky :412 aandelen;

- aan genoemde juffrouw VANHOVE Valentine 1 aandeel.

Het betreft aandelen op naam. Al deze aandelen zijn volledig volstort. ,

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst

vanaf het lopende boekjaar.

1. "

Voorbehouder

e aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

bé" vergadering stelt vast' en avraagt de notaris er akte van te neMéri dat voorzegçle ikapitaalverhoging ' door''

inbrengen ln natura daadwerkelijk werd gerealiseerd.

Het bestuursorgaan krijgt de opdracht om het aandeelhouderregister aan te passen.

De vergadering wordt verdergezet rekening houdend met de bijkomende aandelen die elk recht geven op 1

stem.

De hierna volgende besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Punt 6 - Aanpassing van de statuten aan de doorgevoerde kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen inzake kapitaalverhoging door inbreng

in natura de statuten van de vennootschap aan te passen zoals voorgesteld in punt 6 van de agenda.

Punt 7 Overdraagbaarheid van de aandelen  aanpassing artikel 8 der statuten

De vergadering beslist de overdraagbaarheid van de aandelen van de vennootschap te wijzigen zoals

voorgesteld in de agenda en bijgevolg de tekst van artikel 8 te wijzigen zoals voorgesteld in punt 7 van de

agenda.

Punt 8  Benoeming statutair zaakvoerder  aanpassing artikel 9 der statuten.

De vergadering bevestigt de benoeming van genoemde heer VANHOVE Franky tot statutair zaakvoerder

van de vennootschap voor onbepaalde duur met ingang van heden.

Genoemde heer VANHOVE Frénky aanvaardt dit mandaat én verklaart niet getroffen te zijn door een

maatregel die zioh tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet.

De vergadering beslist voorts de tekst van artikel 9 te wijzigen zoals voorgesteld in punt 8 van de agenda.

Punt 9  Wijziging vertegenwoordigingsbevoegdheid  aanpassing artikel 10 der statuten.

De vergadering beslist de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen zoals

voorgesteld in de agenda en bilgevolg de tekst van artikel 10 te wijzigen zoals voorgesteld in punt 9 van de

agenda.

Punt 10  Jaarvergadering aanpassing artikel 14 der statuten.

De vergadering beslist de huidige regeling betreffende de jaarvergadering van de vennootschap nader uit te

werken zoals voorgesteld in de agenda en bijgevolg de tekst van artikel 14 te wijzigen zoals voorgesteld in punt

10 van de agenda.

Punt 11  Interne balans, resultatenrekening en jaarrekening - aanpassing artikel 16 der Statuten

De vergadering beslist dat jaarlijks zowel een interne balans, een resultatenrekening en een jaarrekening

dient te worden opgesteld zoals voorgesteld in de agenda en beslist bijgevolg de tekst van artikel 16 te wijzigen

zoals voorgesteld in punt 11 van de agenda.

Punt 12 Ontbinding - aanpassing artikel 17 der Statuten

De vergadering beslist de huidige regeling betreffende de ontbinding van de vennootschap nader uit te

werken zoals voorgesteld in de agenda en bijgevolg de tekst van artikel 17 te wijzigen zoals voorgesteld in punt

12van de agenda,

Punt 13- Slotbepaling aanpassing artikel 25 der Statuten

De vergadering beslist de slotbepaling van de statuten te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda en

bijgevolg de tekst van artikel 25 te wijzigen zoals voorgesteld in punt 13 van de agenda.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Christiaan UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag van de bedrijfsrevisor verslag van de zaakvoerder

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : DE031471
04/02/2013 : DE031471
06/09/2012 : DE031471
06/09/2011 : DE031471
09/09/2010 : DE031471
03/08/2009 : DE031471
08/08/2008 : DE031471
25/06/2007 : DE031471
25/10/2005 : DE031471
08/07/2005 : DE031471
09/07/2004 : DE031471
11/07/2003 : DE031471
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0153-011
14/11/1995 : DE31471
13/10/1995 : DE31471
01/01/1986 : DE31471
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16490-0330-011

Coordonnées
VANHOVE INTERNATIONAL TRANSPORT

Adresse
HAMSTRAAT 60 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande