VANHOYWEGHEN-BEKAERT DSB

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VANHOYWEGHEN-BEKAERT DSB
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 597.732.905

Publication

18/02/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOd Word 11.1

I

k

s

1

in

Ondernemingsnr : S °, - . 1-11 . 9 b S

Benaming

(voluit) : VANHÓYWEGHEN-BEKAERT DSB

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Onder Firma

Zetel : Kruisbeeldstraat 176 - 9220 Hamme (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting en benoeming

Het jaar tweeduizend en vijftien op één januari.

ZIJN BIJEENGEKOMEN :

1)De heer Vanhoyweghen Sigi, van Belgische nationaliteit, geboren te Hamme op dertien augustus negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.08.13-263.16, wonende te 9220 Hamme, Kruisbeeldstraat 176.

2) De Heer Bekaert Robbie, van Belgische nationaliteit, geboren te Klemskerke op zes februari negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.02.06-135.13, wonende te 9220 Hamme, Kerkstraat' 28C.

3) De Heer De Coster Bjorn, van Belgische nationaliteit, geboren te Sint-Niklaas op achtentwintig oktober negentienhonderd zevenentachtig, nationaal nummer 87.10.28-151.33, wonende te 9220 Hamme, Veldstraat; 9A.

4) De Heer Mehmed Ismail, van Belgische nationaliteit, geboren te Novi Pazar op zeven september negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.09.07-555.71, wonende te 9220 Hamme, Kerkstraat 28C.

HOOFDSTUK 1: OPRICHTING

Aanwezigen richten een vennootschap onder firma op onder de benaming "VANHOYWEGHEN -- BEKAERT` DSB", met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Kruisbeeldstraat 176, waarvan het kapitaal vijfhonderd euro; (500 EUR) bedraagt, gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk: één/honderste (11100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd (100) aandelen werd ais volgt ingeschreven :

1) De heer Vanhoyweghen Sigi, voornoemd sub 1), titularis van vijfenveertig (45) aandelen, voor een bedrag: van tweehonderdvijfentwintig euro (225 EUR), waarvan tweehonderdvijfentwintig euro (225 EUR) volstort.

2) De Heer Bekaert Robbie, voornoemd sub 2), titularis van vijfenveertig (45) aandelen, voor een bedrag; van tweehonderdvijfentwintig euro (225 EUR), waarvan tweehonderdvijfentwintig euro (225 EUR) volstort.

3) De Heer De Coster Bjorn, voornoemd sub 3), titularis van vijf (5) aandelen, voor een bedrag van' vijfentwintig euro (25 EUR), waarvan vijfentwintig euro (25 EUR) volstort.

4) De Heer Mehmed Ismail, voornoemd sub 4), titularis van vijf (5) aandelen, voor een bedrag van vijfentwintig euro (25 EUR), waarvan vijfentwintig euro (25 EUR) volstort,

TOTAAL : honderd (100) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

AM

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

' 6 FEB. 2015

AFDELIrceiffEENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters verklaren dat aldus op het volledig bedrag van het geplaatst kapitaal werd ingeschreven en

dat alle aandelen volgestort zijn ten belopen van vijfhonderd Euro (500 EUR).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijfhonderd Euro (500 EUR).

HOOFDSTUK 1l: STATUTEN

De oprichters beslissen vervolgens de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals blijkt uit de tekst die volgt.

Artikel t

De vennootschap heeft de rechtsvorm van de vennootschap onder firma.

Haar naam luidt "VANHOYWEGHEN  BEKAERT DSB VOF".

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9220 Hamme, Kruisbeeldstraat 176.

De zetel kan verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder.

Artikel 3:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd (500) euro. Het is verdeeld in honderd (100)

deelbewijzen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zonder de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, tenzij aan medevennoten.

Artikle 4:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- Alle installatie, aanleg, inrichting, herstelling, onderhoud, verwerking, bewerking, ontwerpen, fabricatie, afbraak, studie en organisatie in verband met sanitair, loodgieterij, centrale verwarming, gasverwarming, airconditioning, koel- en klimatisatietechnieken, koude en warmte-ventilatie, alle leidingen voor aile stoffen (gassen, vloeistoffen en vaste stoffen), alle zinkwerken, plaatsing van metalen dakbedekkingen en aile aanverwante activiteiten.

- Alle handel, groot- en kleinhandel, alle vervoer, in- en uitvoer, aile aankoop en verkoop, huur en verhuring, leasing, productie enzomeer, van aile materialen, benodigdheden, machines, onderdelen en alle producten die nodig zijn bij het uitoefenen van de voormelde handelingen en activiteiten of die ermee verband houden. Schrijnwerk, binnen en buiten.

dakbedekking

- Totaalrenovatie van onroerende goederen

- Gyprocwerken

- Het plaatsen van keukens in alle materialen en vormen, dit voor nieuwbouw en renovatie.

- het plaatsen van ramen en deuren, In elk soort materiaal

- De studie en de uitvoering van aile mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties,

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de roerende goederen.

- Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

- De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

- Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout.

- Zagen en schaven van hout, impregneren van hout.

Het zagen, schaven en machinaal bewerken van hout.

- De vervaardiging van houten dwarsliggers en houten palen voor luchtleidingen.

- De vervaardiging van niet-ineengezette onderdelen en lamellen voor vloeren.

- Het drogen van hout en het impregneren of chemisch behandelen met conserveringsmiddelen of andere

stoffen, in combinatie met het zagen en bewerken van hout.

- Impregneren van hout.

I ~ s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het impregneren of chemisch behandelen van hout met conserveringsmiddelen of andere stoffen tegen

maakloon.

- Vervaardiging van panelen en platen van hout.

- De vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enzomeer.

- De vervaardiging van trappen en leuningen.

- De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's) van

hout.

- De vervaardiging van constructies van het caravan-type, die niet kunnen gesleept worden en niet voorzien

zijn van wielen.

- Vervaardiging van houten emballage.

- Vervaardiging van overige artikelen van hout.

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zat alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de.wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 5:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 1 januari tweeduizend vijftien.

De vennootschap wordt niet ontboden bij het overlijden of onbekwaam worden van één der vennoten.

Artikel 6:

Iedere vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook a! heeft één enkele vennoot namens de vennootschap getekend. Een vennoot kan evenwel niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang de vennootschap zelf niet is veroordeeld.

Artikel 7:

Eike zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

Worden tot zaakvoerder benoemd: De heer Vanhoyweghen Sigi, van Belgische nationaliteit, geboren te Hamme op dertien augustus negentienhonderd tachtig, naticnaal nummer 80.08.13-263.16, wonende te 9220 Hamme, Kruisbeeldstraat 176 en de Heer Bekaert Robbie, van Belgische nationaliteit, geboren te Klemskerke op zes februari negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.02.06-135.13, wonende te 9220 Hamme, Kerkstraat 28C.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 141, 1° van het Wetboek van vennootschap hoeft de controle op de financiële toestand van de vennootschap niet aan een commissaris te worden opgedragen, en heeft iedere vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 8:

De gewone algemene vergadering gaat ieder jaar door op de derde vrijdag van de maand mei om 14:00 uur, De gewone algemene vergadering en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Artikel 9:

Elke vennoot heeft gelijk stemrecht, bepaald volgens de aandelenverdeling.

Onverminderd de regels van wettelijke vertegenwoordiging kan iedere vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, Een wijziging van de statuten wordt evenwel alleen genomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

Artikel 10:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Over de bestemming van de nettowinst zal door de algemene vergadering beslist worden. De verdeling van de winst gebeurt in verhouding tot de deelgerechtigheden der vennoten in de vennootschap.

In voorkomend geval zal, bij toepassing van artikel 93, 2e paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, door de vennootschap geen jaarrekening moeten worden opgemaakt, en de zaakvoerders zullen, bij toepassing van artikel 94, 2° van het Wetboek van vennootschappen evenmin een jaarverslag moeten opmaken.

Artikel 11:

Artikel 183 en volgende zijn van toepassing op de vereffening van de vennootschap. De wijze van vereffening wordt bepaald en de vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering. De besluiten daartoe zijn slechts geldig indien zij worden genomen door de helft van de vennoten, in het bezit van drie vierden van het vennootschapsvermogen; bij gebreke van deze meerderheid, beslist de rechter.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de vennoten - zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaar(s) zalfzullen zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering alle handelingen Kunnen verrichten als opgesomd in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun deelgerechtigdheden.

Artikel 12:

ledere zaakvoerder of vereffenaar die zijn woonplaats in het buitenland heeft, wordt geacht voor de duur van zijn taak woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 13:

Voor al wat niet uitdrukkelijk in deze statuten opgenomen is, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen. De bepalingen waarvan in deze statuten niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, worden geacht integraal deel uit maken van deze statuten.

Overgangsbepalingen

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien,

Het eerste boekjaar loopt vanaf één januari tweeduizend en vijftien tot eenendertig december tweeduizend en vijftien.

De vennootschap neemt de rechten en verbintenissen over die voortvloeien uit de handelingen door de oprichters gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting tot het ogenblik dat de vennootschap haar rechtpersoonlijkheid verkrijgt,

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Laureys Consulting, te Hamme, Kaaiplein 3.01, evenals aan haar bedienden en aangestelden, teneinde de nodige verplichtingen te stellen voor de inschrijving en alle latere

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

wijzigingen van het vestigingseenheidsnummer en het ondernemingsnummer van de vennootschap bij de kruispuntbank voor ondernemingen of bij een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wijzigingen van het ondememingsnummer als BTW nummer bij de administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit.

In verband hiermee kan deze volmachthouder alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is,

Opgemaakt te Hamme, Kruisbeeldstraat 176, datum als boven in vier exemplaren, waarvan elke vennoot verklaart er één ontvangen te hebben.

Vanhoyweghen Sigi Bekaert Robbie

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANHOYWEGHEN-BEKAERT DSB

Adresse
KRUISBEELDSTRAAT 176 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande