VANHYFTE CHRISTIAN, GEASSOCIEERD NOTARIS, AFGEKORT : VANHYFTE CHRISTIAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHYFTE CHRISTIAN, GEASSOCIEERD NOTARIS, AFGEKORT : VANHYFTE CHRISTIAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.262.271

Publication

06/05/2014 : BL640657
14/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffyan de akte

neafgelegdionivangen op 02 MEI 2014

"

grifIle van cler, deriancistalige reeltbêink van ki;Derópeanrie! Brusscl

II

*14098646*

-----

'-wfU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.262.271

Benaming (voluit) : VERDINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Comm. VA

Zetel: Waversesteenweg 261

3090 Overijse

Onderwerp akte :Ontslag - Benoeming - Kapitaalverhoging - Omzetting - Naamwijziging - Zetelverplaatsing - Doeiwyziging

Uit een proces-verbaal verleden door notaris DELAERE SOPHIE, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel VAN DAMME  Notaris Christian VAN DAMME  Notaris Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries), op 25 april 2014 neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de Comm. VA "VERDINVEST CVA", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Waversesteenweg 261, rechtspersonenregister Brussel 0466.262.271, waarbij voIgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

BESLUIT 1. ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Bij overeenkomst van 20 december 2013 heeft mevrouw VANHYFTE Tiene haar enig aandeel verkocht aan 'de huidige vennoot en heeft zij terzelfdertijd haar ontslag ingediend ais statutair zaakvoerder.

Gelet op het feit dat de statuten van de vennootschap voorzien dat indien de werkende vennoot, die tevens zaakvoerder moet zijn, zijn aandelen verkoopt, hij door de verkoop van zijn aandelen van rechtswege' ontslagnemend is, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag van mevrouw VANHYFTE Tiene, wonende te 9000 Gent, lepenstraat 68, te aanvaarden en te bekrachtigen.

Er wordt haar decharge verleend bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

BESLUIT 2. BENOEMING VAN EEN STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Gelet op de voorgaande uiteenzetting beslist de algemene vergadering tot statutaire zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap de heer VANHYFTE Christian voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BESLUIT 3. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op honderd viifentwintiqduizend euro (¬ 125.000,00), te verhogen met tweehonderd vijftigduizend euro 250.000,00), om het aldus te brengen op driehonderd vilfenzeventioduizend euro (¬ 375.000,00) door inbreng in geld, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

BESLUIT 4 INSCHRIJVING EN VOLSTORTING.

De heer VAN HYFTE Christian voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand en een inbreng te doen in geld voor een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro 250.000,00) volledig volstort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Voornoemde intekenaar verklaart en alle leden van de vergadering erkennen dat het bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (C 250.000,00), werd gestort op een bijzondere rekening nummer BE64 0017 6202 7797 bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK, agentschap Maldegem op naam van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "VERDINVEST" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 april 2014, en dat ons, notaris, is overhandigd om bewaard te worden op het kantoor van de werkende notaris. Over die rekening kan alleen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

BESLUIT 5. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast en verzoekt ons, werkende notaris, te acteren, dat de kapitaalverhoging ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) volledig werd onderschreven en volstort, en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot driehonderd viifenzeventioduizend euro (¬ 375.000,00) vertegenwoordigd door 138 aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de

winsten zullen delen vanaf heden.

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BESLUIT --- WIJZIGING VAN Ki#-Ikà:à-VÂN-bË-§=ÉK-i[frÉ'K: -------- ----- ---------------------

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd viifenzeventiciduizend euro (¬ 375.000,001. Het wordt vertegenwoordigd door honderd achtendertiq (138) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde",

BESLUIT 7. WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te doen aanvangen op 1 oktober en te beëindigen op 30 september van het volgende jaar.

Gezien de datumverplaatsing van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen dat bij wijze van uitzonderingsmaatregel het huidig boekjaar dat begonnen is op 1 december 2013 zal verlengd worden tot 30 september 2015.

BESLUIT 8. WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur.

BESLUIT 9. HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van zaakvoerder om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met aangehechte staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 januari 2014, en het verslag door de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2/c, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor, over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op 31 januari 2014.

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt

"10. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedriffsrevisoren, vertegenwoordigd door Filip Cobert, bedrijfsrevisor en vennoot, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2 0, aangesteld op 06 januari 2014 door de zaakvoerder van de Burg. Comm. VA Verrlinvest, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een Burg. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, bevestigt bij deze, hetgeen volgt:

Dat de werkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive afgesloten op 31 januari 2014 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld.

Zoals vermeld in de agenda van de buitengewone algemene vergadering uit de oniwerpakte van de notaris, zal voorafgaand aan de omzetting het geplaatst kapitaal verhoogd worden met 250.000,00 EUR door een inbreng in geld. Het geplaatst kapitaal zal na de verrichting 375.000,00 EUR bedragen, volledig volgestort.

Uit de staat van de activa- en passivabestanddelen per 31 januari 2014, blijkt dat het netto-actief van de Burg. Comm VA Verdinvest 188.164,77 EUR bedraagt,

Uit de door mit verrichte controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Melle, 23 april 2014

Baker Tilly Belgium Beefsrevisoren Burg. CVBA

Getekend

Filip Cobert

Vennoot - Bedriffsrevisore

Beide verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BESLUIT 10. DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vorm van de commanditaire vennootschap op aandelen te wijzigen, rekeninghoudend met de hiervoor genomen besluiten, en de vorm van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheld aan te nemen en de staat goed te keuren.

Het kapitaal en de reserves, rekeninghoudend met de hiervoor genomen beslissingen blijven dezelfde, alsook aile activa en passive, afschrijvingen, waardeverminderingen en  vermeerderingen en de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zef de boeken en de boekhouding die door de commanditaire vennootschap op aandelen werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de commanditaire vennootschap is ingeschreven in het rechtspersoonregister, alsmede haar ondernemingsnummer.

De omzetting geschiedt op basis van de staat over actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 31 januari 2014 en aile verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen worden verondersteld verricht te zijn door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

BESLUIT 11. BENOEMING VAN EEN STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Naar aanleiding van voornoemde omzetting benoemt de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap de heer VANHYFTE Christian, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

À

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

BESLUIT 12. WIJZIGING VAN DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "VANHYFTE CHRISTIAN, GEASSOCIEERD NOTARIS", afgekort "VANHYFTE CHRISTIAN".

BESLUIT 13. WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap over te brengen met ingang van heden naar 9990 Maklegem, Marktstraat 10.

BESLUIT 14: WIJZIGING VAN HET DOEL.

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, omvattende de verantwoording van de voorgestelde doelswijziging, en van de staat van activa en passive van de vennootschap in het kader van de doelswijziging afgesloten op 31 januari 2014.

De vennoot erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van huidige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen liet doel te wijzigen en artikel drie van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel

Het bestuur ais zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vomi van beleggingen, alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de organisatie van liet notariskantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen,"

BESLUIT 15. VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken:

Naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "VANHYFTE CHRISTIAN, GEASSOCIEERD NOTARIS", afgekort VANHYFTE CHRISTIAN".

Zetel: De zetel bevindt zich te 9990 Maldegem, Marktstraat 10.

Doel: De vennootschap heeft tot doel;

Het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende ' goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de. organisatie van het notariskantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd viifenzeventiqduizend euro (E 375.000,00). Het is verdeeld in honderd achtendertig (138) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar. Reserves: Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die tevens de enige vennoot is. Deze is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien de zaakvcerder geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen, zowel in geval van ontslag of afzetting als notaris, als in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing, kan de vennootschap geen activiteiten meer uitoefenen die verband houden met het notarisambt, en dient de zaakvoerder zich te beperken tot het beheer van het vermogen van de vennootschap. externe verteoenwoordioinosmacht

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder: a) Door haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden;

b)_Doos baar_ chtdra g.er(s)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Statutair zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer VANHYFTE CHRISTIAN, geassocieerd notaris, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Commissaris: Voor zover de vennootschap, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgencmen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. BESLUIT 16. BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Ingevolge de benoeming tot zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHYFTE-VANDEVELDE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", wordt de zaakvoerder van onderhavige vennootschap, te weten de heer VANHYFTE CHRISTIAN voornoemd, benoemd tot vaste vertegenwoordiger van onderhavige vennootschap voor de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in voormelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een " besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHYFTE-VANDEVELDE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", welke vennootschap haar zetel heeft te Maldegem, Marktstraat 10, en dit voor de duur van haar mandaat van zaakvoerder.

BESLUIT 17. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER,

1. Met eenparigheid van stemmen worden aan de hierna vermelde personen de macht verleend, om het in ontvangst nemen van postassignaties en aangetekende zendingen, deurwaardersexploten, leveringen van papier en, kantoorbenodigdheden te weten:

a. Mevrouw CAPPON Mieke Marie-Louise [IK 591-8091350-03] [RR 75.07.13-234.301, geboren te Oostende op 13 juli 1975, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Weststraat 56.

b. Mejuffrouw LEUNTJENS Ursula [IK 591-6507517-83] [RR 77.07.22-132.01], geboren te Eeklo op 22 juli 1977, wonende te 9930 Zomergern, Grote Steenweg 7.

c. De heer IVIAENHOUT Stefaan Leon Anna Paul [IK 591-3190449-27] [RR 74.01.18-247.95], geboren te Roeselare op 18 januari 1974, wonende te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 27.

d. De heer VERMEULEN Bram Sebastian Michael [IK 591-7366110-32] [RR 82.08.02-125.41], geboren te

Brugge op 2 augustus 1982, wonende te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 152.

BESLUIT 18. LAATSTE BESLUIT MACHTIGINGEN.

1. De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.V.T.C", met zetel te 3090 Overijse, Waversesteenweg 261, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de omgevormde vennootschap aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de activering van het "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondememingsnummer bij het ondernemingsloket.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte veiôr registratie.

Gecoördineerde statuten

De Notaris, DELAERE Sophie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2014 : BL640657
08/05/2013 : BL640657
24/05/2012 : BL640657
10/05/2011 : BL640657
26/05/2010 : BL640657
02/04/2015
ÿþmod 11.1

ry j t a., t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 14AaRi 2015

RECieií~!\iK VAN

KOOP RANDEL TF GENT

*15068689*



Ondernerningsnr : 0466.262.271

Benaming (voluit) :VANHYFTE CHRISTIAN, GEASSOCIEERD NOTARIS (verkort) : VANHYFTE CHRISTIAN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat 10

9990 Maldegem

Onderwerp akte :Zetelwijziging





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Bij beslissing van de zaakvoerder werd op 19 maart 2015 beslist om de maatschappelijke zetel te', verplaaten van 9990 Maldegem, Marktstraat 10 naar 9990 Maldegem, Westeindestraat 30-32 bus 32' en dit vanaf heden.

Christian VANHYFTE

zaakvoerder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2009 : BL640657
16/05/2008 : BL640657
29/05/2007 : BL640657
16/05/2005 : BL640657
17/05/2004 : BL640657
07/07/2003 : BL640657
07/05/2003 : BL640657
19/12/2002 : BL640657
26/11/1999 : BLA101530
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 03.03.2017, NGL 03.03.2017 17056-0346-010

Coordonnées
VANHYFTE CHRISTIAN, GEASSOCIEERD NOTARIS, AF…

Adresse
WESTEINDESTRAAT 30-32, BUS 32 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande