VANHYFTE-VANDEVELDE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHYFTE-VANDEVELDE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.834.294

Publication

06/05/2014 : Oprichting
Uit een akte verleden door notaris Sophie DELAERE, geassocieerd notaris te Brugge (Sint- Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries), op tweeëntwintig april tweeduizend en veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Zij draagt de benaming "VANHYFTE - VANDEVELDE, GEASSOCIEERDE

NOTARISSEN".

1/ Identificatie der oprichters:

1. Mevrouw VANDEVELDE Daphne Simonne Joseph NK 590-8515199-801 [RR 78.03.31-182.62], geboren te Brugge op 31 maart 1978, echtgenote van de heer VANGOIDSENOVEN Didier François Robert [RR 78.04.23-259.38], geboren te Leuven op 23 april 1978, wonende te 8310 Brugge (Sint- Kruis), Zilversparrenstraat 66.

Welke verklaart en bevestigt dat ze gehuwd is onder het stelsel van scheîding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris WILLEMS Francis te Brugge op 10 juli 2008 en dat zij sedertdien tot op heden geen wijziging aan hun huwelijksvermogensstelsel hebben aangebracht. 2. De heer VANHYFTE Christian Laurent Yvonne Léonard Georges Camiel [IK 591-2160841-74] [RR 66.10.01-513.40], geboren te Deinze op 1 oktober 1966, wonende te 9992 Maldegem (Mîddelburg), Kasteelstraat 22, ongehuwd.

Welke verklaart en bevestigt dat hij geen verklaring van wettelijk samenwonen heeft afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand en dat hij geen samenlevingscontract heeft afgesloten.

De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van TWINTIGDUIZEND EURO (€ 20.000,00), volledig gepiaatst is, het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort ten belope van TWINTIGDUIZEND EURO (€ 20.000,00) waarbij eik aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt: i 1. De heer VANHYFTE CHRISTIAN voornoemd. verklaart een inbreng te doen in geld ten belope i

van tienduizend euro (€ 10.000,00) , waarvoor hem vijftig (50) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. Mevrouw VANDEVELDE Daphne voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope i

van tienduizend euro (€ 10.000.00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen op naam werden j

toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een stortîhg werd gedaan ten bedrage van twintigduizend euro (€ 20.000,00)! zodat aile aandelen volstort zijn. i Bewijs van deponering '

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap în oprichting bij BNP PARiBAS FORTIS. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 22 april tweeduizend en veertien afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschîkt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Naam : VANHYFTE - VÀNDÉVÊLD� GÉASSÔCIËËRDË NOTAR1SSEN Zetel : 9000 Maldegem, Marktstraat 10

Doel :

De vennootschap heeft uKsIultertd een burgeriijk karakter en heeft tot doel :

Het uitoefenen van de beroepsactiviteit van notaris door de vennoten in naam en voor rekening van de burgerlijke vennootschap, mils naleving van aile wettelijke, réglementaire en deontologisohe voorschrlften betreffende de uiloefening van dat beroep.

Zij mag aile iichamelijke en onlichamelijke goederen verwerven en bezitten die verband houden met haar

professlonele activiteit.

Duur :

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintlgdulzend euro {€ 20.000,00). Het is verdeeld in honderd {100) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur ;

De vennootschap wordt bestuurd door aile vennoten "persoonlijk, of door hun bestuursvannootschap, die bevoegd zijn voor aile handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel

onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

•-

+-•

O ri

•M

ca ca t/3

M ca

Het veriies van de hoedanigheid van (geassocieerd) notaris betekent van rechtswege het ontslag als

zaakvoerder.

Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting aïs notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsîng als notaris tijdens de duur van de schorsing.

De geassocieerde notarissen persoonlijk en/of de eenpersoonsvennootschap van de geassocieerde notarissen zijn met de vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de beroepsfouten die zijn begaan, onverminderd verhaal van de vennootschap op de vennoten zelf.

Verteg&nwnnrdinlna.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in récrite als eiser of als verweerder : a) Door haar zaakvoerder(s), die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

b) Door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tôt één of meer rechtshandelingen en mag de uitoefening van het beraep van notaris niet tot vooiwerp hebben. Ajflgmgne vergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 juni om 14 uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Indien aie dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 14

uur.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens een vennoot erom verzoekt, Deze vennoot zorgt voor de bijeenroeping van de andere vennoten en deelt de agenda mee. Eerste Algemene vergadering zai gehouden worden op 15 juni 2016 om 14 uur.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eïndigt op 31 december van het zelfde

Jaar,

Eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

Besterjrninq van de wlnst - Reserve.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de înventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20slB afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplfcht te zijn wanneer het reservefonds 1/10* van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de besiissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

1. De burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen VERDINVEST, te 3090 Overijse, Waversesteenweg 261, met ondernemingsnummer 0466.262.271 rechtbank Brussel, met als vaste vertegenwoordïger, de heer VANHYFTE Christian voornoemd.

2. Mevrouw VANDEVELDE DAPHNE voornoemd.

Die verklaren dit mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra dlens vaste vertegenwoordïger geen (geassocieerd) notaris meer Is. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris, maar ook In geval van preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsîng.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met éénparigheid van stemmen worden aan de hiema vermelde personen de macht verleend, om het In ontvangst nemen van postassignaties en aangetekende zendingen, leveringen van papier en

kantoorbenodigdheden te weten:

a. Mevrouw CAPPON Mieke Marie-Louise flK 591-8091350-031 [RR 75.07.13-234.30], geboren te Oostende op 13 juli 1975, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Weststraat 56.

b. Mejuffrouw LEUNTJENS Ursula fflC591-6507517-831[RR77.07.22-132.0� iull

Op de laatste blz. van LuIkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Insmimenterende notaris, hetzl] van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechlspersoon ten aanzien van de/den te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening


i>Voor»

behojuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

O ri in eo

•FF

•M

M ca

mod 11.1

1977, wonende te 9930 Zomergem, Grote Steenweg 7.

c. De heer MAENHOUT Stefaan Léon Anna Paul [IK 591-3190449-27] [RR 74.01,18-247.95], geboren te

Roeselare op 18 januari 1974, wonende te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 27.

d. De heerVERMEULEN Bram Sébastian Michaei IIK 591-7366110-32] [RR 82.08.02-125.41], geboren te

Brugge op 2 augustus 1982, wonende te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 152.

2. Met éénparigheid van stemmen wordt eraan burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.V.T.C", met zetel te 3090 Overijse, Waversesteenweg 261, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aile machten verleend om voor de opgerichte vennootschap aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T,W."-nummer, en voor de

actîvering van het ondernemingsnummer bîj het ondernemingsloket,

3. Met éénparigheid van stemmen wordt er aan de heer VANHYFTE CHRISTIAN voornoemd de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoelci in artikei 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprïchting bij de "BNP PARIBAS

FORTIS BANK", agentschap Maldegem.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betaîîngen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden dîe lastens de vennootschap eisbaarzijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrîjgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van aile verantwoordelijkheïd met betrekking tôt de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelîjk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vôôr regîstratîe. De Notaris, Sophie DELAERE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
03/04/2015
ÿþmod 11.1

¬ NI 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

011111111111111111 10111 111111

*15049304*













Ondememingsnr : 0550.834.294

Benaming (voluit) :VANHYFTE-VANDEVELDE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marktstraat 10

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BVBA: Zetelwijziging

Bij beslissing van de zaakvoerder werd op 19 maart 2015 beslist om de maatschappelijke zetel te verplaaten van 9990 Maldegem, Marktstraat 10 naar 9990 Maldegem, Westeindestraat 30-32 bus 32 en dit vanaf heden.

Christian VAN HYFTE

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste t lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

2 4 KART 2015

REa-rGefeet VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANHYFTE-VANDEVELDE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Adresse
MARKTSTRAAT 10 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande