VANNIEUWENHUYSE-GEES, SERVNET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VANNIEUWENHUYSE-GEES, SERVNET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 809.913.376

Publication

11/10/2011
ÿþ4 beh

aa

Be Sta:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0809.913.376

Benaming

(voluit) : VANNIEUWENHUYSE-GEES, SERVNET

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Pollarebaan 119c te 9401 Ninove

Onderwerp akte : Statutenwijziging & benoeming

Op een buitengewone algemene vergadering op 27 juni 2011 werden met de nodige meerderheden de statuten gewijzigd op volgende verschillende punten:

1.Wijziging naam van de vennootschap:

Door de voorzitter wordt enerzijds door de toevoeging van een nieuwe vennoot en anderzijds door over de mogelijkheden die de wet (Wetboek Vennootschappen) biedt, gewezen op de naamsverandering van de handelsvennootschap waarbij de familienamen van de vorige vennoten uit de naam gehaald warden en gewijzigd in kortweg "Servnet". Zo wordt artikel 1 van de statuten na de wijziging : "De vennootschap heeft de vorm van een Handelsvennootschap die de rechtsvorm van een "Vennootschap Onder Firma" (V.O.F.) heeft aangenomen, onder de naam: "Servnet" "

2.Toetreding van een nieuwe vennoot:

De voorzitter doet lezing van de bestaande statuten en wijst er op dat artikel 5 ongewijzigd blijft maar vermeld wel dat met dit punt van de vergadering de toetreding van de nieuwe vennoot bekrachtigd wordt. Overeenkomstig artikel 6 punt 3 wordt met éénparigheid van stemmen de heer Blockeel Nicolas, wonende Raverschootstraat 9 te 9900 Eeklo, geboren op 2 april 1987 als nieuwe vennoot aanvaard.

3. Benoeming bijkomende zaakvoerder:

Als gevolg van de toetreding van een nieuwe vennoot wordt tevens een bijkomende zaakvoerder

voorgesteld en aangesteld en worden een aantal aanpassingen gedaan aan de statuten.

Ten eerste wordt voorgesteld als nieuwe bijkomende zaakvoerder, n!. de heer Blockeel Nicolas, wonende

Raverschootstraat 9 te 9900 Eeklo.

4. Bevoegdheden van de zaakvoerders:

Ten tweede wordt een wijziging aangebracht aan artikel 8 van de statuten ten einde de bevoegdheden vast te leggen van iedere zaakvoerder én alle zaakvoerders samen. Zo wordt artikel 8 van de statuten na de wijziging : "Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doei van de vennootschap indien deze handelingen niet meer dan 2.000,00 euro uitgaven met zich meebrengen. In andere gevallen dienen twee van de drie zaakvoerders met deze handelingen in te stemmen. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder."

5. Beraadslagingen algemene vergadering:

Eveneens als gevolg van de toetreding van de nieuwe vennoot wordt door de voorzitter gewezen op moeilijkheden die zich kunnen voordien binnen artikel en acht het nuttig ook artikel 11 van statuten te wijzigen.

Zo wordt artikel 11 van de statuten na de wijziging : 'De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen als minstens de helft van de vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig zijn.Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen worden de voorstellen verworpen. Voor het wijzigen van de statuten is vereist dat alle vennoten aanwezig zijn en dat de besluiten worden genomen met tweederde meerderheid (2/3) van stemmen."

Gees Mattias, zaakvoerder

O.

Moa 2.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



8

*11152948"

tjt'tlr-r-it i L" ; ~: r,ivf\

VAN KOOP:-. .NDEL

2 9" 09. 2011

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANNIEUWENHUYSE-GEES, SERVNET

Adresse
POLLAREBAAN 119, BUS C 9401 POLLARE

Code postal : 9401
Localité : Pollare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande