VANNUCHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANNUCHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.910.589

Publication

07/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11I VI I VNI I NIIYVIIIN

*12051497*

be a B str

NEERGELEGD

2 3 FEB. 2012

Ri " : cul - i' BANK VAN

K001'11 f E GENT

Ondernemingsnr : ~~ L1 I t©

Benaming

(volbit) : VANNUCHI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Ledeberg, Wazenaarstraat 3 bus i

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Analytisch uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs Westrem, op 21/02/2012 voor registratie

Vennoten: Mevrouw VAN GHELDER Vanessa Christiane Gaby, geboren te Brugge op 2610911977, ongehuwd, wonende te 9050 Gent - Ledeberg, Wazenaarstraat 3 bus i.

Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming: VANNUCHI.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9050 Gent - Ledeberg, Wazenaarstraat 3 bus i. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zelfstandig of in samenwerking?

met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Organisatie van evenementen en communicatie allerlei:

- Het promoten, inrichten en organiseren van trainingen, congressen, seminaries, sportevenementen,'

teambuildingsessies, bedrijfs- en privéfeesten en soortgelijke evenementen aan organisatie uit de profit, social-

profit, non-profit sectoren en particulieren.

- Alle activiteiten van een full-service reclamebureau, in het bijzonder het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen,

verspreiden en verkopen van elke vorm van publiciteit bij middel van alle gangbare middelen en technieken.

- Het ontwerpen van decors voor toneel, film en evenementen, stand voor tentoonstellingen en.

evenementen, etalages, winkel- en binnenhuisinrichting.

- Het creëren, uitvoeren, verspreiden en verkopen van audiovisuals en alle andere geluids- en

beeldopnames.

- Het optreden als uitgever, producer en inrichter van manifestaties.

- Alle pre-press activiteiten, grafische vormgeving: het verlenen van diensten en adviezen, het geven van

opleidingen en cursussen, in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen

en organisaties, ondermeer op het vlak van promotie en publiciteit.

Branding.

- Strategisch communicatiemanagement en implementatie van communicatie-planning.

- Marktonderzoek.

- Organisatie van informatieavonden, infomarkten en elke andere vorm van informatie en

communicatieverspreiding en overdracht.

- Alle activiteiten in het kader van persmanagement en PR.

- Copywriting en redactie, inclusief uitgaven van eigen publicaties.

- Het verhandelen van procédés, systemen en apparaturen die rechtstreeks of onrechtstreeks bestemd zijn

tot de uitvoering en de realisatie van het maat-schappelijk doel.

- Coördinatie en dienstverlening op projectbasis.

- Bemiddeling van artiesten en diensten.

- Organisatie van publieksevenementen met het oogmerk op inkomsten uit: publieksbijdrages van allerlei

origine inclusief catering en toegangsbijdrages. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel

van indicatieve aard _..._ - --...._._ _ .. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal alle roerende, onroerende, burgerrechtelijke, industriële, commerciële en financiële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezen-lijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daarenboven mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemin-gen, verenigingen, beroepsverenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwe-zenlijking van haar doel.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activitei-ten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie, het waarne-men van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden, als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordelen van derden, bestuurders en/of aandeelhouders alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ier zake.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulie-ren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

Deze opsomming is niet limitatief en mag niet beperkend geïnterpreteerd worden.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de ven-nootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het geplaatste maatschappelijk kapitaal

bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in speciën als volgt: De oprichtster verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 eur) verdeeld in honderd aandelen, volledig onderschreven is a pari en in geld door haar.

Comparante verklaart en bevestigt dat het kapitaal en ieder aandeel volgestort is voor het in het wetboek van vennootschappen bepaalde minimum.

Aldus werd een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 eur) gestort op een bijzondere rekening nummer BE 76 737035449095 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK NV.

Tijdstip waarop de vennootschap begint te werken: vanaf haar oprichting

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen: De vennootschap wordt beheerd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in recht als eiser en verweerder.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene- en uitbatingskosten,

maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en voorzie-ningen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt

op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij moet evenwel worden hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoering, over zijn aanwending zal beslissen.

+ Voor- behouden

aarOvet

Belgisch Staatsblad

Ontbinding en vereffening: Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkom-stig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Jaarvergadering vennoten: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks van rechtswege plaats hebben in de gemeente der zetelplaats van de vennootschap, in de maatschappelijke zetel of in gelijk welk lokaal in de bijeenroepingbrief aangeduid de laatste vrijdag van de maand juni om 17 uur. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013

Begin en einde van het boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op ' eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

Benoeming zaakvoerder: mevrouw Van Ghelder Vanessa, voornoemd.

VOLMACHT: Volmacht wordt verleend aan bvba De Prol Consulting, met zetel te 9000 Gent, Oude Houtlei 118-120 om alle formaliteiten ie vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in het Kruispuntbank van ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie oprichtingsakte

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANNUCHI

Adresse
WAZENAARSTRAAT 3, BUS I 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande