VANQUISH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANQUISH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.991.030

Publication

29/03/2013
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111111 11111 HIJ! 1111111111 11111 liii! GIJ' III!

" 13050601*

Oudenaar de

20 Menu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 053 99À 030

Benaming

(voluit) : VANQUISH

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Muurstraat 8 te 9790 Wortegem-Petegem (Petegem)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid Notaris Bernard Denys met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR: 0674.747.285) de elf maart twee duizend dertien, blijkt dat

1)Heer FAVRIL Bart, geboren te Avelgem de zes en twintig augustus negentien honderd zeven en zestlg? (Nationaal nummer: 67.08.26 239-56), echtgenoot van nagenoemde Mevrouw Dorothy Deseure, wonende te; Wortegem-Petegem (Petegem), Muurstraat8.

2)Mevrouw DESEURE Dorothy Nicole Gabrielle, geboren te Gent de vijf en twintig maart negentien honderd; één en zeventig (Nationaal nummer: 71.03.25 380-91), echtgenote van voornoemde Heer Bart Favril, wonende te Wortegem-Petegem (Petegem), Muurstraat 8,

De echtgenoten Bart Favril-Deseure Dorothy zijn gehuwd te Lochristi de zes en twintig augustus negentien honderd één en negentig onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden: voor notaris Georges Bultereys te Avelgem de zestien juli negentien honderd één en negentig, sindsdien niet':_ gewijzigd.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op achttien duizend zes honderd euro nul cent; (18.600,00- ), verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Comparanten verklaren dal op de honderd zes en tachtig (186) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van per stuk, als volgt:

-door de Heer Bart Favril: drie en negentig (93) aandelen, hetzij voor negen duizend drie honderd euro nul! cent (9.300,00- )

-door Mevrouw Dorothy Deseure: drie en negentig (93) aandelen, hetzij voor negen duizend drie honderd; euro nul cent (9.300,00- )

Hetzij in totaal: honderd zes en tachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

,

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan door de

Heer Bart Favril ten bedrage van negen duizend drie honderd euro nul cent (9.300,00- ) en door Mevrouw;

Dorothy Deseure ten bedrage van negen duizend drie honderd euro nul cent (9.300,00- ) is gedeponeerd op

een bijzondere rekening met nummer BE66 7380 3790 9743 geopend namens de vennootschap in oprichting:

bij de KBC Bank met zetel te Knokke.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van achttien duizend zes

honderd euro nul cent (18.600,00- ).

RECHTSVORM EN BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: VANQUISH

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem (Petegem), Muurstraat 8..

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-de import en export, groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging en de distributie van

consumptieartikelen;

-het optreden als tussenpersoon in de handel onder al zijn vormen, onder meer het geven van adviezen en

demonstraties bij de verkoop van goederen, het voeren van prospecties voor meerdere opdrachtgevers, het:

opleiden en begeleiden;

-het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties,

kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te!

richten vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 ,+1, f~ 43' ti -het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het , aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verkavelen van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge -het verlenen van managementadviezen aan bedrijven, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, ondermeer opdrachten als bestuurder of vereffenaar. Zij kan zich borgstellen voor derden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of bestuurders of aan derden binnen het kader aan het maatschappelijk doek

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.600,00-¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wordt voor de duur van de vennootschap als zaakvoerder benoemd, de Heer Bart Favril, voornoemd, die aanvaardt.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te dele-'geren.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als cohiege voor:

-de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek; -het afsluiten van contracten;

-enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ ),

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

,1r . ..

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en' dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap,

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag,

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder ; jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van Belgié.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. WINSTVERDELING:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar artikel 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN:

1)Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op één en dertig december twee duizend dertien.

2)De eerste algemene vergadering heeft plaats op één juni twee duizend veertien.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS:

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één maart twee duizend dertien tot op datum van publicatie.

VOLMACHTEN

De ondergetekenden en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luminad" met als zaakvoerder Mevrouw Sabine Holvoet en haar medewerkers, kantoorhoudende in de Hoge Voetweg 14 te 8560 Wevel-'gem (Gullegem), ondernemingsnummer 0822.321,062.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen.

Bernard DENYS, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 26.06.2015 15212-0597-009

Coordonnées
VANQUISH

Adresse
MUURSTRAAT 8 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande