VAPERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAPERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.083.488

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.06.2014 14217-0205-010
04/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bifliefeérgiïeïl Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111NWIllell

be a

st

B(

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 6 AUG. 20%

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

' Ondernemingsnr : 0846083488

Benaming

(voluit): VAPERO

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 9255 Buggenhout, Vierhuizen 30

(volledig adres)

Onderwerp akte VEREFFENING - SLUITING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 20/8/2014.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid VAPERO, te 9255 Buggenhout, Vierhulzen 30.

A. dat de vergadering geldig was samengesteld, niet volgende agenda:

1. Voorlezing van de verslagen van: 1) het bestuursorgaan, houdende toelichting van het voorstel tot: ; ontbinding van de vennootschap en waarbij een staat van activa en passive van de vennootschap is gevoegd, die is vastgesteld per 31 mei 2014, dus niet ouder dan drie maanden v6eir heden; en ii) een bedrijfsrevisor, aangeduid door het bestuursorgaan, over de gezegde staat van activa en passiva,

2. Voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

3. Voorstel geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

4, Vaststelling dat de vennootschap een actief heeft en dat het vermogen van de vennootschap volledig vereffend en toegekend wordt aan de vennoten van de vennootschap.

5. Sluiting van de vereffening.

6. Benoeming van een bijzondere lasthebber teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen in het. kader van de beslissingen genomen omtrent de bovenstaande agendapunten.

B. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van het bestuursorgaan voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld per 31 mei 2014.

De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, over de, gezegde staat van activa en passive van de vennootschap.

De vennoten erkennen een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

" Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA VAPERO, met zetel te 9255 Buggenhout, Vierhuizen 30, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 mei 2014,

Rekening houdend niet de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 424.666,38 EUR en een netto-actief van 422.366,38 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 mei 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakomende schulden.

De vennoten engageerden zich de kosten van de ontbinding en vereffening en de schulden t.a.v. derden, in de mate deze nog niet betaald zijn op datum van de notariële akte, te betalen met de middelen die hen reeds door de vennootschap ter beschikking werden of zullen worden gesteld en die daartoe bij de vennoten worden geconsigneerd. Volgens de ons verstrekte gegevens werden aile schulden aan derden  kosten van de , ontbinding en vereffening uitgezonderd- op heden betaald. Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele : latente nakomende schulden.

BliTagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Roeselare, 9 juli 2014.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVESOREN

vertegenwoordigd door

Sven VAN STEELANT

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en bewaard worden door ondergetekende notaris in het vennootschapsdossier; het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld per 31 mei 2014 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen en verklaart dat de voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen daartoe vervuld zijn, gezien de vennootschap geen enkele verdere activiteit zal uitoefenen.

In dit kader veridaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van de vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaar, en dat hij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zal dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerder van de vennootschap is Mevrouw Ruth Roosen, voornoemd, VIERDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat alle passiefposten, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 31 mei 2014 enig door de vennootschap te dragen passief vermeldt, volledig betaald zijn.

De vergadering stelt vast en de zaakvoerder bevestigt voor zover nodig, dat de vennootschap geen passief aan derden bezit en dat het hele vermogen, zo actief als passief, van de vennootschap, op heden toegekend wordt aan de vennoten pro rata hun aandelen in de vennootschap, en dat bijgevolg het vermogen op heden vereffend wordt.

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op volgende financiële rekening van Mevrouw Ruth Roosen, voornoemd, op rekening nummer BE88 4463 6121 8141.

De vennoten verklaren dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, Mevrouw Ruth Roosen zal instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

VIJFDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigt de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden vervat in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Na onderzoek daarvan bevestigt de ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAPERO definitief heeft opgehouden te bestaan

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 9255 Buggenhout, Vierhuizen 30. ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde aile nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij de banken waar de vennootschap rekeningen aanhield, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.0.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering: Mevrouw Ruth Roosen, voornoemd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte tot vereffening - sluiting,

- verslagen van zaakvoerder en van de revisor over de vereffening - sluiting.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VAN KOOPHANDEL

1111111111111 0111111 II

*12174736*

1 2 OKT. 2012



DENDERMONDE~











Ondernemïngsnr : 0846.083.488

Benaming

(voluit) : VAPERO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 97, 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder, gebruik makend van de bevoegdheid haar verleend bij artikel 3 der statuten, beslist de

maatschappelijke zetel vanaf 15 september 2012 over te brengen naar het volgend adres

Vierhuizen 30 te 9255 Buggenhout

ROOSEN Ruth

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Olz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2012
ÿþe\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal Word Mi

2. Rechtsvorm 

naam : de vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: VAPERO

wordt gevestigd te 9255 Buggenhout, Kerkstraat 97. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

3. Zetel: de zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

IlïIIIIIMIIIIII!II

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 ME1 2012

R~~Cá~1DE .~

11,

DE

Ondernemingsnr : g c{ 6 p g3 y áó Benaming

(voluit) : VAPERO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKSTRAAT 97 TE 9255 BUGGENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op ZESTIEN MEI TWEEDUIZEND EN TWAALF, blijkt dat:

1. Vennoten: De heer VANDENBULCKE Luc Etienne, geboren te Tielt op 7 juni 1953, wonende te 8700 Tielt, Kistestraat 25 en mevrouw ROOSEN Ruth Maria, geboren te Mechelen op 13 juli 1958, wonende te 9255 Buggenhout, Vierhuizen 30, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten en adviezen aan privé-personen, openbare besturen en ondernemingen op technisch, esthetisch, stedenbouwkundig, juridisch, administratief, sociaal en financieel gebied in verband met roerende en onroerende goederen;

- de aan- en verkoop, bouw, inrichting, wederopbouw, expertise, huur, verhuring, leasing, het onderhoud en de afbraak van roerende en onroerende goederen, alsook hun exploitatie onder alle vormen;

- het beheer en administratie van eigen vermogen en vermogen van derden, van alle roerende en onroerende goederen en van vennootschappen;

- het promoten, kopen en verkopen, verhuren en leasen van kunstwerken en andere roerende goederen met een kunstzinnig of decoratief karakter;

- de uitbating van één of meerdere apotheken, de groothandel, de aan- en verkoop, de bereiding van alle soorten scheikundige, farmaceutische, parafarmaceutische, fytofarmaceutische en homeopathische producten en specialiteiten, cometica, en hygiënische producten, waaronder ondermeer begrepen zijn parfumerie, dieetproducten, natuurvoeding, zonder enige beperking; en reparaties van alle gezichts- en hoorapparaten en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

aanverwante artikelen; de aan- en verkoop en de handel in alle soorten materialen en voorwerpen van bandagisten en orthopedisten, de handel in alle soorten toebehoren met betrekking tot de uitbating, het uitvoeren van alle analyses;

- handelsbemiddeling in nationale en internationale context.

Deze opsomming is aanwijzend, doch niet beperkend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle andere vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan zich tevens borgstellen voor derden.

De algemene vergadering van aandeelhouders beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EENENZEVENTIGDUIZEND ACHTTIEN EURO VIJFENZESTIG CENT (¬ 71.018,65), vertegenwoordigd door DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG (1.250) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal. Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moet eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen. De nieuwe aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld, kan slechts worden ingeschreven hetzij in evenredigheid met hun deelname in het kapitaal, hetzij volgens onderling akkoord door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen in onderstaande volgorde:

- door een vennoot;

- door de echtgeno(o)t(e) van een vennoot;

- door de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

c

- door alle personen mits beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het

bezit van tenminste drielvierden van het kapitaal.

De aandelen zijn steeds op naam. De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Geen aandeel mag op straffe van nietigheid onder levenden worden afgestaan noch overdragen wegens overlijden dan met de toestemming van alle vennoten. Ingeval van weigering van toestemming tot overdracht onder levenden, of indien erfgenamen of legatarissen van aandelen niet als vennoot worden toegelaten, dan wordt de afkoopwaarde van deze aandelen bepaald volgens hun werkelijke waarde op de dag van de vaststelling van de weigering. Telkenmale wanneer de overdracht of overgang aan een goedkeuring of toestemming onderworpen is, genieten de bestaande aandeelhouders van een recht van voorkoop. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien meerdere personen er eigenaar van zijn, worden de rechten die er aan verbonden zijn geschorst totdat één van hen gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen. De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de pandschuldeisers en hun schuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten. Ingeval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf ingeval van overdreven volmacht.

7. Jaarvergadering: Elk jaar, de derde vrijdag van de maand juni om 10 uur, moet de gewone algemene vergadering gehouden worden. Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekend brief, toegezonden aan elke vennoot, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Bij algemene instemming kan van de schriftelijke uitnodigingen worden afgezien. Ieder aandeel geeft recht op één stem. iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot. De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld. Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9. Ontbinding -- vereffening:

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, volgens de procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle machten hen toegekend in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

10. Slotbepalingen:

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de

R

: Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



V. neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : mevrouw Roosen Ruth, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- verslag bedrijfsrevisor betreffende inbreng in natura



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAPERO

Adresse
VIERHUIZEN 30 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande