VASTAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VASTAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.783.190

Publication

15/03/2013
ÿþ Mod wottl 7 i.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

110101 1111H

*13043474*

Oudenaarde

0 6 HAM 2013

Griffie

u 11

beh.

aai

Bet

Staa





III

Ondernemingsnr : 05.21 f3 Ago

Benaming

(voluit) : VASTAR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9500 Geraardsbergen, Vesten 102

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 28 februari 2013, neergelegd

voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VENNOTEN

1, De naamloze vennootschap "CROSSFLIY", gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Vesten 102, ingeschreven

in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0870.944.687;

2. De gewone commanditaire vennootschap "KB PROJECTS", gevestigd te 9500 Geraardsbergen,

Voldersstraat 213, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, met ondernemingsnummer

0823.429.634.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "VASTAR".

ZETEL

9500 Geraardsbergen, Vesten 102.

DOEL

De vennootschap heeft voor doel, zowel in België als in het buitenland:

* Het verlenen van diensten, management consultancy en adviezen in de ruimste zin van het woord aan industriële en andere bedrijven. Deze diensten kunnen inhouden, zonder limitatief te zijn : sales/marketing, projectmanagement, productiviteitsstudies, interimmanagement, costing/budgetting en andere diensten van commeroiële, technische of administratieve aard, inclusief informatica en bureautica.

* Deze diensten kunnen verstrekt worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

* Het waarnemen van allerhande bestuurs-en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

* Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en vermogenswaarden van welke aard ook.

* het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, onderhouden, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

* het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, huren en verhuren, promoten, onderhouden van roerende goederen , evenals welkdanige roerende transacties en verrichtingen.

* Het financieren van, het instaan en zich borg stellen voor ondernemingen.

* Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of commissionair, in binnen-en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) EUR, en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De vennoten hebben hun inbreng niet volledig volstort:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De naamloze vennootschap "CROSSFLY", voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van vijftien duizend achthonderd tien euro (15.810,00 EUR), volstort ten belope van vijfduizend tweehonderd zeventig euro (5.270,00 EUR), waarvoor hem vijfentachtig (85) aandelen werden toegekend;

2. De gewone commanditaire vennootschap "KB PROJECTS", voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van tweeduizend zevenhonderd negentig euro (2.790,00 EUR), volstort ten belope van negenhonderd dertig euro (930,00 EUR), waarvoor hem vijftien (15) aandelen werden toegekend.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht.

pe zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college. Zij kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

leder jaar wordt de JAARVERGADERING gehouden de eerste vrijdag van november om 10.00 uur, op de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwocrdigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waartoe de desbetreffende aandelen behoren.

De aandelen zijn ondeelbaar. Mede-eigenaars van eenzelfde aandeel zijn verplicht dit door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel geschorst tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld. Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan zuilen behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

BOEKJAAR

Het BOEKJAAR der vennootschap gaat in op één (01) juli en eindigt op dertig (30) juni van ieder jaar. AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig overschot der balans, na aftrekking van aile lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:

-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.

-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen, schulden en overlopende rekeningen van het passief,

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd.

Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2014, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2014.

BENOEMING

Worden benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAIKKON", gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Vesten 102, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, met ondememingsnummer 0503.972.705, opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 8 februari 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 februari 2013 onder nummer 13031444;

vast vertegenwoordigd door de heer VERSCHUERE, Karel Jules Maurice, nationaal nummer 68.01.17 21333, wonende te 8740 Pittem, Vliegveldweg 6;

o.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ITISAI", gevestigd te 3582 Beringen (Koersel), Kruisweg 42, opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 28 februari 2013, waarvan een uittreksel zal worden neergelegd ter griffie;

vast vertegenwoordigd door de heer AERTS, Marcel Jozef, nationaal nummer 61.07.13143-21, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Kruisweg 42;

de gewone commanditaire vennootschap "KB PROJECTS", gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Voldersstraat 213, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0823429.634, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op 15 januari 2010, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2010 onder het nummer 10035307;

vast vertegenwoordigd door mevrouw BERCKMANS, Kim, nationaal nummer 77.09.14 350-37, wonende te 9500 Geraardsbergen, Voldersstraat 213.

VOLMACHT

De comparanten stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Strategisch Bedrijfsadvies Belgium, gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Vesten 102, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de S.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(G et.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd; afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vror-

, :ehoV len

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2015
ÿþ Mod Word i1i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0521.783.190

Benaming

(voluit) ; Vastar

(verkort)

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 7 APR. 2015

Griffie

WE

i V I

1 I I

I I

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vesten 102, 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel geruisloze fusie (artikels 719 en 720 W.Venn.)

Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde:

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 1 april 2015.

Fusievoorstel inzake de voorgenomen geruisloze fusie door overgang van het ganse vermogen van 'Vâstar' BVBA naar 'Crossfly' NV door vereniging van alle aandelen in 'Crossfly' NV (overeenkomstig de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen)

Zijn hier bijeengekomen:

Enerzijds:

Crossfly NV

Vesten 102

9500 Geraardsbergen

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Oudenaarde

BTW-nummer BE 0870.944.687

Opgericht op 23 december 2004, bekendgemaakt op 3 januari 2005, voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

DDe heer Marcel Aerts, wonende te Kruisweg 42, 3582 Koersel (gedelegeerd bestuurder)

ODe heer Karel Verschuere, wonende te Vliegveldweg 6, 8740 Pittem (gedelegeerd bestuurder)

OMevrouw Christina Molenberghs, wonende te Kruisweg 42, 3582 Koersel.

Q'Mevrouw Anja Nuyts, wonende te Vliegveldweg 6, 8740 Pittem.

Voornoemde Crossfly NV wordt hierna ook genoemd

" overnemende vennootschap ".

En anderzijds:

Vàstar BVBA

Vesten 102

9500 Geraardsbergen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

e, a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent afdeling Oudenaarde

BTW nummer BE 0521.783.190

Opgericht op 28 februari 2013, bekendgemaakt op 6 maart 2013, voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele.

Volgende zaakvoerd ers zijn aanwezig:

©De vennootschap 'Raikkon' BVBA, gevestigd te Vesten 102, 9500 Geraardsbergen met ais vaste vertegenwoordiger de heer Karel Verschuere, wonende te Vliegveldweg 6, 8740 Pittem.

DDe vennootschap 'Itisai' BVBA, gevestigd te Vesten 102, 9500 Geraardsbergen met als vaste vertegenwoordiger de heer Marcel Aerts, wonende te Kruisweg 42, 3582 Koersel.

[De vennootschap 'KB Projects  in vereffening' GCV, gevestigd te Voldersstraat 213, 9500 Geraardsbergen vertegenwoordigd door haar vereffenaar Marie-Paule Menschaert, wonende te Hogeweg 123, 9500 Geraardsbergen.

Voornoemde VSstar BVBA wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op fusie, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan op de NV 'Crossfly', die reeds houdster is van 100% van de aandelen van de over te nemen vennootschap zijnde'Vdstar' BVBA.

Het betreft hier een geruisloze fusie, daar aile aandelen van de over te nemen vennootschap reeds in handen zijn van de NV 'Crossfly'. Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Om te voldoen aan de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen, leggen ondergetekenden dit fusievoorstel voor aan hun respectievelijke algemene vergaderingen, dat luidt als volgt:

A, De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

De overnemende vennootschap, zijnde de NV 'Crossfly', met zetel te Vesten 102, 9500 Geraardsbergen, heeft overeenkomstig haar statuten tot doel:

- Het deelnemen in, beheren van en administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, het geven van adviezen op het gebied van de algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren.

- Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de actitiveteien die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd volgens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Deze diensten omvatten in het bijzonder IT diensten, Human Resource Management, administratie, beheer van obligatieleningen en onroerende goederen, centralisatie aankopen.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm In alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

- Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en vermogenswaarden van welke aard ook.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen,

- Het financieren van, het instaan en zich borg stellen voor ondernemingen: de verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs alsook degene die voorbehouden zijn aan banken, spaarkassen en hypothecaire ondernemingen zijn de vennootschap verboden.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, ais tussenpersoon of commissionair, in binnen- en buitenland, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen alsook zakelijke zekerheden stellen. Kortom zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De over te nemen vennootschap, zijnde de BVBA 'Vastar', Vesten 102, 9500 Geraardsbergen, heeft overeenkomstig haar statuten tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het verlenen van diensten, management consultancy en adviezen in de ruimste zin van het woord aan industriële en andere bedrijven, Deze diensten kunnen inhouden, zonder limitatief te zijn: sales/marketing, projectmanagement, productiviteitsstudies, interimmanagement, costing/budgetting en andere diensten van commerciële, technische of administratieve aard, inclusief informatica en bureautica.

- Deze diensten kunnen verstrekt worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Het waarnemen van allerhande bestuurs-en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

- Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en vermogenswaarden van welke aard ook.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, onderhouden, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, huren en verhuren, promoten, onderhouden van roerende goederen, evenals welkdanige roerende transacties en verrichtingen.

- Het financieren van, het instaan en zich borg stellen voor ondernemingen.

- Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel In eigen naam, als tussenpersoon of commissionair, in binnen-en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 april 2015.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C.Diverse verklaringen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

2.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

3.De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige toestand van de rekeningen van de overgenomen vennootschap per 31 maart 2015.

D. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden,

Opgemaakt te Geraardsbergen op 26 maart 2015 in 6 exemplaren.

Elke bestuurder en zaakvoerder erkent drie door of namens alle bestuurders/zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven.

Voorn

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Raikkon BVBA,

zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Karel Verschuere

ltisai BVBA

zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Marcel Aerts

KB Projects  in vereffening GCV

zaakvoerder

met als vereffenaar

Marie-Paule Menschaert

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/06/2015
ÿþ Mod 2,1

,*1.t ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

' ° elin.g Oudenaarde

0 5 JUNI 2015

Griffie

11111111111111111111

fl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0521.783.190

Benaming

(voluit) : VASTAR

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9500 Geraardsbergen, Vesten 102

Onderwerp akte : fusie

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 3 juni 2015, neergelegd v661-registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VÂSTAR", gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Vesten 102, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oudenaarde), met ondernemingsnummer 0521.783.190.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1, Kennisneming, bespreking en goedkeuring van het fusievoorstel de dato 26 maart 2015 opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling Oudenaarde) op 17 april 2015.

2. Besluit tot fusie, waarbij de naamloze vennootschap "CROSSFLY", gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Vesten 102, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oudenaarde), met ondernemingsnummer 0870.944.687, bij wijze van fusie, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VASTAR", voornoemd, overneemt volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel.

Vanaf 1 april 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap worden deze aandelen vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking plaats van haar aandelen.

3. Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap.

4. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de ovememende vennootschap.

5. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de fusie en van de definitieve ontbinding van de overgenomen vennootschap.

VOLMACHT

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de heer VERSCHUERE Karel, wonende te 8740 Pittem, Vliegveldweg 6, aan wie voor zoveel als nodig de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen voortvloeiend uit de fusie, alsook de formaliteiten in verband met ondernemingsloket, de schrapping van de overgenomen vennootschap in het Rechtspersonenregister en haar registratie als B,T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Z ele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VASTAR

Adresse
VESTEN 102 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande