VASTGOED J. VAN HOECKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VASTGOED J. VAN HOECKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.721.886

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 11.06.2014 14167-0517-014
14/02/2014
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1DNITEUR" EI.~.E NEER~~~.1~.t~

0 7 -02- 0111 2h li411, 20111

GISCH STAATS

OPHANWVI~ G~ T

111§0110 111111

Ondernemingsnr : 0471.721.886

Benaming (voluit) : VASTGOED J,VAN HOECKE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langevelddreef 37, 9840 De Pinte, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit PV AV dd 02/05/2013 ontslag benoeming zaakvoerder Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering d.d. 02/05/2013:

"neemt kennis van het ontslag van de heer Johan Van Hoecke. Op heden wordt als zaakvoerder benoemd BVBA Langeveld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Van Hoecke. De algemene vergadering geeft Bram Cornelis bijzondere volmacht om het nodige te doen om deze beslissing te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad."

Hierbij neergelegd proces-verbaal van de Algemene Vergadering d.d. 02/05/2013.

Bram Cornelis,

Lasthebber

Op de laatste hlr van Li ik"i3 vïerVe1 n-: hecto : Plahi-F én Eioedanïgfi6iici notaris, hètzíj van dëïpërsó(kijn(èn)""

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

05/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0471.721,886

=e Benaming (voluit) : Vastgoed J. Van Hoecke

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langevelddreef 37

9840 De Pinte

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting

, Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 21 oktober 2013, :: neergelegd vóór de formaliteiten overeenkomstig artikel 173,2° van het registratiewetboek, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vastgoed J, Van Hoecke", gevestigd te 9840 De Pinte, Langevelddreef 37, ondernemingsnummer BTW BE 0471.721.886 RPR Gent, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 17 april 2000, gepubliceerd in de;

i Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 mei daarna, onder nummer 20000505-96, volgende beslissingen ee heeft genomen :

li De vergadering beslist vrijstelling te verlenen van de verslagen als bedoeld in artikel 749 van het wetboek van vennootschappen, zoals opgenomen in de agenda.

I1.1 De vergadering heeft kennis genomen van de korte samenvatting van de voorzitter van het splitsingsvoorstel opgemaakt op 22 maart 2013, waarin wordt voorgesteld dat een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vastgoed J. Van Hoecke" wordt afgesplitst door de? oprichting van een nieuwe vennootschap, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Langeveld", met zetel te 9840 De Pinte, Langevelddreef 37

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer :

a. de ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt : aan de vennoten van de vennootschap; i; "Vastgoed J. Van Hoecke" worden in vergoeding voor deze vermogensovergang honderd zesentachtig (186): aandelen uitgereikt van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap "Langeveld", zonder de: betaling van enige oplegsom. De berekening van de ruilverhouding blijkt uit het aangehaalde splitsingsvoorstel,

b. de datum vanaf dewelke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden: te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van: de opgerichte vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekeningen van de op te. ce richten vennootschap gebracht worden, verhoudinggewijs zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel.

:e c. de datum vanaf dewelke de aandelen van de op te richten vennootschap recht geven te delen in de winst; ;e is bepaald op 1 januari 2013.

3' III./ De vergadering besluit tot afsplitsing van een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Vastgoed J. Van Hoecke" middels oprichting van de besloten vennootschap met; ;:beperkte aansprakelijkheid "Langeveld".

Bijgevolg gaat een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vastgoed J. Van Hoecke", zijnde de bedrijfstak " onroerende goederen aangehouden ais belegging" met alle; ie rechten en plichten over op de nieuwe vennootschap "Langeveld", volgens de modaliteiten in het splitsings-;

ii voorstel vastgelegd. Kapitaal, reserves, schulden en provisies gaan over op de nieuwe vennootschap volgens; de modaliteiten van het splitsingsvoorstel. Een deel van alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013, zoals blijkt uit het; I! genoemde splitsingsvoorstel, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "Langeveld".

IV./ a) De vergadering besluit dat dat deel van het vermogen van de vennootschap "Vastgoed J. Van Hoecke" zoals omschreven in het splitsingsvoorstel overgaat op de nieuwe vennootschap "Langeveld" die thans wordt opgericht. Het vermogen dat wordt ingebracht in de vennootschap "Langeveld" is uitvoerig beschrevene in voormeld verslag opgemaakt door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, van het kantoor "DPge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III

0

II

i

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1196111.

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Be lrijfsrevisoren", kantoorhoudend te Gent, Oostakker, Gentstraat 337, op 19 augustus 2013, overeenkomstig' artikel 219 van het wetboek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"X. BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de gezamenlijke aandeelhouders van de te splitsen besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "Vastgoed J. Van Hoecke" met maatschappelijke zetel te 9840 De Pinte, Langevelddreef 37, bij de partiële splitsing en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering - binnen het wettelijk kader van artikel 78 en 80 van het Wetboek van Vennootschappen bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. Vierentachtigduizend driehonderd zevenendertig euro achttien cent ( 84,337,18 EUR) bestaat uit toekenning van honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Langeveld",

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Langeveld" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

Te Oostakker ( Gent)

Op 19 augustus 2013

( getekend)

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor-zaakvoerder.

b) De overgang van het hiervoor beschreven deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vastgoed J. Van Hoecke" op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Langeveld" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden :

1. Alle roerende en onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten, alle actieve en passieve, heersende en lijdende, zichtbare of onzichtbare, gekende of ongekende, voortdurende en niet-voortdurende rechten, erfdienstbaarheden en gemeenschappen waarmee ze zouden bevoor- of benadeeld zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

Ter vervollediging dient echter wel vermeld te worden dat het afgesplitst vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vastgoed J. Van Hoecke" volgend onroerend goed omvat, dat toebedeeld worden aan de nieuwe vennootschap "Langeveld" volgens de bepalingen van het splitsingsvoorstel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Stad Nieuwpoort - tweede afdeling

ln een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Atlantis", op en met medegaande grond, gestaan en

gelegen te Nieuwpoort, Albert I laan, 248, gekadastreerd volgens titel onder Nieuwpoort tweede afdeling, sectie

D, nummers 303/C, 304/D, 3051E en deel van nummer 305/D, en volgens de huidige kadastrale bescheiden onder Nieuwpoort tweede afdeling, sectie D, nummer 304/E, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van 4a.

Het appartement type A gelegen op de zesde verdieping met kelder nummer 25 en twee fietshaken in het

fietsenlokaal in de kelderverdieping van de Residentie Atlantis

De kavel, bestaande uit

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de lokalen die de kavel samenstellen, namelijk

- op de zesde verdieping het appartement type A, bestaande uit inkomhal, berging, toilet, badkamer met douchecel en lavabo, living met keukenhoek en terras uitgevende op de Albert I laan, één slaapkamer gekend bij de Stad Nieuwpoort als Albert I laan 248 bus0601;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : 289/10.000sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond, namelijk 285 aandelen voor het appartement, twee aandelen voor de kelder en één aandeel voor ieder van de fietshaken.

BOEKHOUDING

De verkrijgende vennootschap "Langeveld" zal met ingang van de datum vanaf dewelke de handelingen betreffende het afgesplitst vermogen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te-zijn- verricht-voor rekening- van-de-verkrijgende--vennootschap.-en -als-hiervoor- bepaald- 'alfe,.belastingen,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

moa 11.1



Voor-hehouden aan het Belgisch Staatsblad

taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone " of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de .

eigendom of de uitbating ervan. "

" 1. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op

de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die er aan verbonden zijn. "

' De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing han voortvloeien, ;

in aile rechten, zowel zakelijke ais persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het overgedragen vermogen.

2. Er worden bij de afsplitsing geen werknemers overgenomen door de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Langeveld".

3. De archieven en de boekhoudkundige documenten betreffende het afgesplitste vermogen van de ge- splitste vennootschap "Vastgoed J. Van Hoecke" worden overgedragen aan de vennootschap "Langeveld", die zich verbindt deze le bewaren en ter beschikking te houden van de vennootschap "Vastgoed J. Van Hoecke", telkens wanneer deze laatste vennootschap daarom verzoekt.

4. Alle vermogensbestanddelen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze ofwel werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap "Langeveld^ ofwel dat ze binnen de vennootschap "Vastgoed J. Van Hoecke" gebleven zijn, worden geacht in de vennootschap "Vastgoed J. Van Hoecke" gebleven te zijn,

5. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de.overgangen van het vermogen, zullen door de "Vastgoed J. Van Hoecke" gedragen worden.

OPRICHTING

De vergadering beslist vervolgens om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Langeveld" op te richten en de statuten van deze vennootschap vast te stellen en goed te keuren, zoals hierna volgt, en nadat beslist werd, teneinde te voldoen aan de vereisten van het minimumkapitaal zoals bepaald door het Wetboek van Vennootschappen, het kapitaal te verhogen met twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), door de incorporatie van beschikbare reserves, en zender de creatie van aandelen, zodat het kapitaal bij de oprichting achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, nadat tot slot de comparanten overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen aan ondergetekende notaris het financieel plan hebben afgegeven dat het kapitaal van de op te richten vennootschap "Langeveld" ver' antwoordt.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "Langeveld".

De vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Langevelddreef, 37.

"

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, lot deel:

1. De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doet, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

2. De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patria monium.

3. Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel na- streven, of die van aard zijn de ontwik-keling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stelten van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, elle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stelten en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicalieve aard,

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600.00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, at dan niet vennoten,

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te eertegen' woordigen_

L



























Op de taatstn, blij van luik ;3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrenanierende notaris, hetzij van de taerso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 2 mei, om 16 uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem, De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen. Evenwel kan een aandeelhouder nooit meer dan twintig stemmen uitbrengen,

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden gereserveerd, tenzij de algemene vergadering met een drie vierden meerderheid van stemmen besluit het geheel of een deel van de winst als dividend onder de vennoten te verdelen, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 2 mei 2015.

V./ De voorzitter verklaart dat iedere vennoot van de gesplitste vennootschap "Vastgoed J. Van Hoecke" voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte vennootschap.

Naar aanleiding van huidige partiële splitsing en oprichting van de nieuwe vennootschap wordt overgegaan tot de toekenning van honderd zesentachtig aandelen door de nieuwe vennootschap "Langeveld", naar verhouding van één aandeel in de partieel te splitsen vennootschap "Vastgoed J; Van Hoecke" voor één aandeel in de nieuwe vennootschap "Langeveld".

De verdeling van de aandelen gebeurt bijgevolg als volgt :

-aan de heer Johan Albert Bertrand Cornelius Van Hoecke, geboren te Gent op 17 april 1952, wonende te De Pinte, Langevelddreef, 37/A, houder van 181 aandelen van de partieel gesplitste vennootschap, worden 181 aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap "Langeveld" toegekend;

-aan mevrouw Evelien Sylvain Irène Van Hoecke, geboren te Gent op 31 januari 1981, wonende te 9840 De Pinte, Groenpark, 22, houder van 5 aandelen van de partieel gesplitste vennootschap, worden 5 aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap "Langeveld" toegekend.

VI./ De vennoten van de nieuw opgerichte vennootschap "LANGSVELD" verklaren één zaakvoerder aan te stellen en benoemen daartoe : de heer Johan Van Hoecke, voornoemd, die alhier verklaart te aanvaarden, en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat gaat in op heden en geldt voor onbeperkte duur en kan worden bezoldigd.

VII.1 De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Titeca Accountancy en haar medewerkers met het recht van substitutie, teneinde in uitvoering van huidige akte alle nodige formaliteiten ten aanzien van de kruispuntbank voor ondernemingen via het ondernemingsloket en de diverse fiscale administraties te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.



Veor behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 31.05.2013 13139-0297-015
10/04/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0471.721.886

Benaming

(voluit) : Vastgoed J. Van Hoecke

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Langevelddreef 37, 9840 De Pinte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel (art. 742 Wetboek van vennootschappen

Op 22 maart 2013 werd het splitsingsvoorstel, inzake de partiële splitsing van de BVBA VASTGOED J VAN HOECKE door oprichting van de BVBA LANGEVELD goedgekeurd door de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen.

De partiële splitsing heeft tot doei om de onroerende goederen die als belegging aangehouden worden af te scheiden van de commerciële activiteit. Het voordeel van deze opsplitsing bestaat erin dat de onroerende goederen die ais belegging worden beschouwd enerzijds niet langer onderhevig zijn aan het ondernemersrisico van de werkvennootschap en anderzijds dat de werkvennootschap niet langer nodeloos verzwaard wordt met goederen die niet strikt voor de beroepsactiviteit gebruikt worden.

Dit laatste zorgt ervoor dat de waarde van de werkvennootschap beperkt blijft tot de waarde van de activiteit zodat deze later gemakkelijker kan overgelaten worden aan derden of aan de erfopvolgers van de aandeelhouders.

Daarnaast kan het vermogen beter beheerd worden als de opbrengsten en kosten van de verschillende vermogensonderdelen niet langer een onderdeel vormen van de werkvennootschap.

Door de partiële splitsing zal een deel van het vermogen, de rechten en de plichten van de BVBA VASTGOED J VAN HOECKE overgaan op de nieuwe, op te richten, vennootschap BVBA LANGEVELD. Het over te dragen deel behelst het onroerend goed dat geen dienst doet als kantoorruimte alsook de rechten en plichten die rusten op dit onroerend goed.

Gezien de geplande splitsing een partiële splitsing betreft, zal de overdragende vennootschap, BVBA VASTGOED J VAN HOECKE, niet ontbonden worden maar verder blijven bestaan.

De partiële splitsing zal uitgevoerd worden mits volgende modaliteiten:

- De aandeelhouders van de BVBA VASTGOED J VAN HOECKE zullen in ruil voor het overgedragen vermogen, 186 nieuwe aandelen verkrijgen van de nieuwe vennootschap BVBA LANGEVELD. Hiervoor zal een ruilverhouding gehanteerd worden van 1 tegen 1 waarbij geen opleg wordt betaald in geld.

- De bestaande aandelenverhouding in BVBA VASTGOED J VAN HOECKE zal ook gerespecteerd worden in de nieuwe vennootschap BVBA LANGEVELD. De nieuwe aandelen van de BVBA LANGEVELD zuilen ingeschreven worden in het aandeelhoudersregister van de nieuwe vennootschap. De inschrijving zal gebeuren door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van BVBA VASTGOED J VAN HOECKE.

- Er worden geen bijzondere regelingen getroffen in verband met de toekenning van de winst van de BVBA LANGEVELD.

- Alle verrichtingen met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap vanaf 1 januari 2013.

- Er zijn geen aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

- De zaakvoerders stellen voor de vereenvoudigde procedure van art. 749 van het Wetboek van Vennootschappen te volgen, zodat er geen omstandig verslag van het bestuursorgaan en geen controleverslag vereist zijn.

- De leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen geen enkel bijzonder voordeel ontvangen in het kader van deze partiële splitsing.

NEERGELEGD

2 9 KART 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Urífflle

YI II

*1305 0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

- Het af te splitsen vermogen omvat een onroerend goed in het Vlaams Gewest waarvan de overdracht valt onder het toepassingsveld van het 'Bodemsaneringsdecreet' van het Vlaams Gewest. De bodemattesten zullen aan de op te richten vennootschap worden overhandigd ten laatste tijdens de algemene vergadering die over de splitsing en oprichting zal beslissen.

- De voorgenomen partiële splitsing door oprichting dient te voldoen aan de vereisten als bedoeld in artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten en in artikelen 183bis, 211 en 212 van het Wetboek van inkomstenbelastingen 1992, alsook aan artikelen 11 en 18, derde lid van het BTW-wetboek. Op basis van het hierboven omschreven doel van de partiële splitsing kan geconcludeerd worden dat de verrichting plaatsvindt op basis van zakelijke overwegingen.

- De onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich tegenwoordig bevinden, zonder waarborgen inzake oppervlakte en zonder dat de verkrijgende vennootschap enige schadeloosstelling kan vorderen, noch uit hoofde van de slechte staat van het gebouw, al dan niet verborgen gebreken in de bouw, ouderdom of andere reden, noch uit hoofde van gebreken der grond of ondergrond; met alle heersende en lijdende erfdienstbaarheden, zichtbare en onzichtbare, voortdurende of niet voortdurende, dewelke het goed zouden kunnen bezwaren of bevoordelen.

Alle rechten en plichten die betrekking hebben op het af te splitsen vermogen, gaan over de op de op te richten vennootschap.

- De BVBA LANGEVELD zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen die betrekking hebben op het bezit en beheer van de afgesplitste goederen;

- De BVBA VASTGOED J VAN HOECKE zal alla kosten van de splitsing dragen en zal de op te richten vennootschap vrijwaren van elk verhaal,

De algemene vergadering die over de partiële splitsing moet beslissen, zal worden bijeengeroepen na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging van het splitsingsvoorstel.

Onderhavig splitsingsvoorstel wordt door de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen. Voor de neertegging ter Griffie kennen de zaakvoerders van beide vennootschappen een bijzondere volmacht toe aan dhr. Bram Cornelis. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad tot gevolg hebben, waardoor derden van de splitsingsvoorbereiding op de hoogte worden gesteld.

Bram Cornelis, gevolmachtigde voor de betrokken vennootschappen

Hierbij neergelegd ter griffie: het splitsingvoorstel dd. 22 maart 2013 inzake de partiële splitsing van de BVBA VASTGOED J VAN HOECKE door oprichting van de BVBA LANGSVELD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurmenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-%. oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/12/2012 : GE195646
12/10/2011 : GE195646
02/09/2011 : GE195646
24/02/2011 : GE195646
05/08/2010 : GE195646
05/08/2008 : GE195646
13/06/2008 : GE195646
05/07/2007 : GE195646
01/08/2006 : GE195646
28/10/2005 : GE195646
15/09/2005 : GE195646
16/07/2015
ÿþ1Aod POF S1.S

II IIllI III I1I 11.1

*15302fi99*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

,Lrit, sRGEL !Gifl

0l -OT- 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

i

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0471.721.886

(verkort) : VASTGOED J.VAN HOECKE

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langevelddreef 37, 9840 De Pinte, België

(volledig adres)

Onderwerpen] akte :Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering Tekst;

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 03/07/2015:

'De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Dries

Van de Vyver als zaakvoerder . Het ontslag treedt in voege met onmiddellijke ingang."'

Hierbij neergelegd proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering d.d. 03/07/2015.

I I " .



Op de laatste blz. van Luik B vermei en : Recto : Naam en hoedanighei van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2004 : GE195646
24/02/2004 : GE195646
04/07/2003 : GE195646
11/09/2002 : GE195646
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.08.2015, NGL 21.09.2015 15592-0473-014

Coordonnées
VASTGOED J. VAN HOECKE

Adresse
LANGEVELDDREEF 37 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande