VAVERMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAVERMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.867.583

Publication

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 23.09.2011, GGK 04.05.2012, NGL 11.07.2012 12278-0027-009
06/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il ~IIIYII IIIIIBIIII

" iaiisasi*

Oudenaarde

2 7 JUNI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.867.583

Benaming

(voluit) : VAVERMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Felicien Cauwelstraat 94, 9500 Geraardsbergen (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Verwijzende naar het voorgelegde plan tot verdeling van de activa dd 29 februari 2012 en de goedkeuring

van de Rechtbank van Koophandel dat de vereffening kan worden afgesloten, werd op de bijzondere algemene vergadering van 4 mei 2012 de vereffening van de NV Vaverma in vereffening gesloten.

De boekhouding en de bescheiden van de vennootschap zullen in toepassing van de wettelijke voorschriften, bewaard worden door de vereffenaar, Mevrouw Lutgarde Dhondt, wonende te Plezanstraat 64/B001, te 9100 Sint-Niklaas,

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift vonnis goedkeuring verdelingsplan,

Lutgarde Dhondt

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

io IdII 1111111 1 nlllllllll

*11193174*

Griffie

2017

Ondernemingsnr : 0428.867.583

Benaming

(volut) : VAVERMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Felicien Cauwelstraat 94 te 9500 GERAARDSBERGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - in vereffeningstelling

UITTREKSEL: ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 17 november 2011, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap. "VAVERMA", met maatschappelijke zetel ie 9500 Geraardsbergen, Felicien Cauwelstraat, 94. Ingeschreven in; het RPR Oudenaarde, met BTW : BE 0428.867.583.

"

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-waas op zeventien' april negentienhonderd zesentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien mei negentienhonderd zesentachtig onder nummer 860513-468.

" Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen. genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

a) op 23 september 2011 heeft de raad van bestuur van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; na dit verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet; meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 06 oktober 2011 heeft Burgerlijke Besloten met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners,: bedrijfsrevisoren, Parklaan, 71 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld,. met het volgende besluit.

Besluit :

" Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef &: Partners, bedrijfsrevisoren, Parklaan, 71 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, § 1 W. Venn., verklaart dat :

-in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de rad van: bestuur van de Naamloze Vennootschap "VAVERMA" een staat van activa en passiva per 20 september 2011 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap :

*een balanstotaal heeft van tweehonderd vijfendertigduizend achtentwintig euro en vijfendertig cent! (235.028,35 E).

*Een netto-actief vermeldt van tweehonderd vierendertigduizend honderd zesenveertig euro (234.146,00 E). ,

- gelet dat er geen stukken meer beschikbaar zijn inzake de inkoop eigen aandelen en de op de balans' geboekte eigen aandelen ten bedrage van 92.960,07 euro noch omtrent de aldus fiscale gevolgen van deze; inkoop eigen aandelen en de boeking is het ons niet mogelijk een oordeel te geven omtrent het getrouwe beeld; van de ons voorgelegde staat van actief en passief per 20 september 2011, zodat wij ons onthouden van enige;

verklaring. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- er slechts één aandeelhouder is sinds 2008 zodat wij wensen te wijzen op de bepalingen van artikel 646

W. Venn. De enige aandeelhouder is sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap hoofdelijk

aansprakelijk voor alle sindsdien ontstane verbintenissen van de vennootschap.

Sint-Niklaas, 6 oktober 2011

W. De Neef, bedrijfsrevisor

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de accountant, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Naast het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 20 september 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Oudenaarde van de benoeming van de nagemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarden van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing

* De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

hierna volgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn :

- de heer Bombeeck Sebastiaan Paul Helena, belg, geboren te Sint-Niklaas op 05 oktober 1977, met

nationaalnummer 771005-253-23, wonende te 9500 Geraardsbergen, Felicien Cauwelstraat, 94;

- mevrouw Foubert Kimberley Marie-José, belg, geboren te Geraardsbergen op 26 juni 1987, met

nationaalnummer 870626-286-27, wonende te 9500 Geraardsbergen, Felicien Cauwelstraat, 94.

De vergadering geeft hen kwijting voor hun mandaat.

* Bijeenkomst Raad van Bestuur neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna volgende gedelegeerde bestuurder van rechtswege ontslagnemend is :

- mevrouw Foubert Kimberley Marie-José, voornoemd, optredende als gedelegeerd bestuurder. Er wordt kwijting gegeven voor zijn mandaat.

Vierde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel : mevrouw Lutgarde Dhondt, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen, maar dat haar kosten in de uitoefening van haar mandaat worden vergoed.

Vijfde beslissing

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

a , Voor-

;

1 + behouden i " aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig verte-genwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

zesde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van de eerste zin van artikel 1 door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat onder de vorm van een naamloze vennootschap en is in vereffening. Haar benaming luidt « VAVERMA in vereffening».

 vervanging van artikel 4 door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat met ingang van 17 november 2011, enkel nog voor haar vereffening.».

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan notaris Joost Vercouteren alle machten om de gecodrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing

De vergadering beslist een vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar : mevrouw Lutgarde Dhondt, voornoemd, onder opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiduciaire VDH gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Sparrenhofstraat, 107, vertegenwoordigd door mevrouw Michèle Van Der Heyden, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, verslag van de bedrijfsrevisor, vonnis Rechtbank van Koophandel en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. span Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11458-0151-010
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 07.12.2009 09876-0328-012
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 09.06.2008 08195-0259-011
13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 12.06.2007 07207-0070-013
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 18.07.2006 06477-0654-012
30/08/2005 : SN043435
20/07/2005 : SN043435
03/09/2004 : SN043435
07/06/2004 : SN043435
30/10/2003 : SN043435
24/09/2003 : SN043435
28/08/2003 : SN043435
26/06/2003 : SN043435
25/06/2003 : SN043435
05/05/2003 : SN043435
29/06/2002 : SN043435
04/07/2001 : SN043435
15/06/2000 : SN043435
16/12/1999 : SN043435
01/01/1993 : SN43435
10/12/1988 : SN43435
13/05/1986 : SN43435

Coordonnées
VAVERMA

Adresse
FELICIEN CAUWELSTRAAT 94 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande