VD GEREEDSCHAPPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VD GEREEDSCHAPPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.958.434

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.07.2014, NGL 20.08.2014 14441-0220-015
06/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





b~

E

SI









Oudenaarde 1

24 MC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.958A34

Benaming (voruit) : VD GEREEDSCHAPPEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hundelgemsebaan 85, 9630 Zwalm

Onderwerp(en) akte ; KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VD GEREEDSCHAPPEN", met

maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan 85, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder nr. 0451.958.434, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 18' december 2013 dat er onder meer beslist werd:

1) De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend, de opschortende voorwaarde opgenomen in de verslagen waarvan hierna sprake, is verwezenlijkt zodat die verslagen hun volle uitwerking krijgen.

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen; kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313131 van het Wetboek van vennootschappen, van het Wetboek van vennootschappen door de BVBA J. Vande Mooitel en C° bedrijfsrevisoren met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden. van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd, aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA VD, GEREEDSCHAPPEN.

De bijzondere algemene vergadering dd. 9 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 188.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde procedure. Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 169.200, 00 euro.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen ln de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstmotuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal ais vergoeding voor deze inbreng 5.557 nieuwe aandelen van de vennootschap VD GEREEDSCHAPPEN BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 169.200, 00 euro worden uitgegeven.

Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 169.200,00 euro teneinde het te brengen van 136.341,44 euro op 305.541,44 euro;

De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn,

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat, naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 12 december 2013.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq, "Bedrijfsrevisor."

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313§1 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 13 december 2013, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor. De notaris doet hier opmerken dat de termijn van vijftien dagen voorzien door artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot het opmaken van voormelde verslagen, niet werd nageleefd en wijst de vergadering op de draagwijdte van artikel 64 van het Wetboek van vennootschappen. De leden van de vergadering, verklaren daarover geen bezwaar te hebben en voldoende ingelicht te zijn geweest.

De vergadering stelt vast dat op geen enkel der voormelde verslagen opmerkingen werd gemaakt. De vergadering verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben.

2) Kapitaalverhoging door inbreng in natura

In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen nettodividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van honderdzevenendertigduizend zevenhonderdachtenvijftig euro drie cent (137.758,03 EUR) om het kapitaal te brengen van honderdzesendertigduizend driehonderdeenenveertig euro vierenveertig cent (136.341,44 EUR) op tweehonderdvierenzeventigduizend negenennegentig euro zevenenveertig cent (274.099,47 EUR) en creatie van een rekening `Uitgiftepremie" ten bedrage van eenendertigduizend vierhonderdeenenveertig euro zevenennegentig cent (31.441,97 EUR).

Dienvolgens creatie van 5.557 (vijfduizend vijfhonderd zevenenvijftig) nieuwe aandelen op naam

f , welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en

" voordelen bieden ais de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

~ - Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge 24,79), per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van, afgerond, vijf euro

zesenzestig cent(¬ 5,66) per aandeel.

Ieder aandeel dient volledig volgestort te worden.

Verwezenliiking van gemelde kapitaalverhoging -- volstorting

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven als volgt:

- door de heer VAN DIJCKE Erwin, voornoemd, ten bedrage van honderdentwaalfduizend

zevenhonderdenelf euro twaalf cent (112.711,12 ¬ )

- door de heer DEJONGH Antonius, voornoemd, ten bedrage van twaalfdulzend

vijfhonderddrieëntwintig euro zesenveertig cent (12.523,46 ¬ )

- door mevrouw DEN HAERYNCK Christa, voornoemd, ten bedrage van twaalfduizend

vijfhonderddrieëntwintig euro zesenveertig cent (12.523,46 ¬ )

Voorwaarden der inbreng

a) De inbrengers verklaren dat gemelde schuldvordering op onderhavige vennootschap hun in voile eigendom toebehoort, dat zij er vrijelijk kunnen over beschikken en niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, welkdanige beslaglegging, overdrachtsbeperking of inpandgeving.

b) De inbrengers verklaren dat gemelde vorderingsrechten op heden niet zijn gedaald beneden voormelde door hen ingebrachte som.

c) De verlopen/vervallen rente van de ingebrachte vorderingsrechten worden niet ingebracht, zoals voormeld.

Vergoeding voor de gedane inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de vijfduizend vijfhonderdzevenenvijftig (5.557) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt :

- aan de heer VAN DIJCKE Erwin, voornoemd: vierduizend vijfhonderd zevenenveertig (4.547) aandelen;

- aan de heer DEJONGH Antonius, voornoemd: vijfhonderdenvijf (505) aandelen;

- aan mevrouw DEN HAERYNCK Christa, voornoemd: vijfhonderdenvijf (505) aandelen;

Alle vennoten verklaren zich akkoord met bovengemelde inschrijving en voistorting op de kapitaalverhoging, de uitgifte van vijfduizend vijfhonderdzevenenvijftig (5.557) nieuw gecreëerde aandelen op naam, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen,.

Vaststelling van de verwezenliikinq van de kapitaalverhoginq

Ten gevolge van het voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van honderdzesendertigduizend driehonderdeenenveertig euro vierenveertig cent (136.341,44 EUR) op tweehonderdvierenzeventigduizend negenennegentig euro zevenenveertig cent (274.099,47 EUR) en werd op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" een bedrag geboekt van eenendertigduizend vierhonderdeenenveertig euro zevenennegentig cent (31.441,97 EUR).

3) Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van eenendertigduizend vierhonderdeenenveertig euro zevenennegentig cent (31.441,97 EUR) om het te brengen van tweehonderdvierenzeventigduizend negenennegentig euro zevenenveertig cent (274.099,47 EUR) op driehonderdenvijfduizend vijfhonderdeenenveertig euro vierenveertig cent (305.541,44 EUR) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie ten bedrage van eenendertigduizend vierhonderdeenenveertig euro zevenennegentig cent (31.441,97 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de verwezeniiiking van de kapitaalverhoging

Ten gevolge van het voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van tweehonderdvierenzeventigduizend negenennegentig euro zevenenveertig cent (274.099,47 EUR) op driehonderdenvijfduizend vijfhonderdeenenveertig euro vierenveertig cent (305.541,44 EUR) ), vertegenwoordigd door elfduizend zevenenvijftig (11.057) aandelen met een fractiewaarde van 1/11057e van het kapitaal.

4) ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5

Het kapitaal bedraagt DRIEHONDERDENVIJFDUIZEND VIJFHONDERDEENENVEERTIG EURO VIERENVEERTIG CENT (305.541,44 EUR) gesplitst in elfduizend zevenenvijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van honderdnegenenzestigduizend

V

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik 13 - Vervnln

tweehonderd euro (169.200,00 EUR) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd' met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 18 december 2013."

5) Ingevolge recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen aanpassing van de le alinea van artikel 28 der statuten door toevoeging van de zin 'zo wettelijk vereist' als volgt:

"In geval van ontbinding zal de algemene vergadering zo wettelijk vereist een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen."

6) De Zaakvoerder wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

7)De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van kogphatdel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. (Volgen de handtekeníngen,)'v á t"~

t-~

'~ TYf 1 lJ

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten  verslag van revisor  verelag zaakvoerder  Volmacht van de afwezige vennoot

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging ter

griffie van de Rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 30.04.2013 13108-0112-014
25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 21.05.2012 12120-0547-015
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 06.06.2011 11145-0376-016
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 20.07.2010 10324-0188-016
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.11.2009, NGL 18.11.2009 09854-0140-016
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.04.2008, NGL 23.09.2008 08744-0035-015
04/01/2008 : OU038943
05/07/2007 : OU038943
19/04/2007 : OU038943
22/01/2007 : OU038943
23/05/2005 : OU038943
07/07/2004 : OU038943
13/06/2003 : OU038943
25/07/2000 : OU038943
26/05/2000 : OU038943

Coordonnées
VD GEREEDSCHAPPEN

Adresse
HUNDELGEMSEBAAN 85 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Hundelgem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande