VDM CONSULTING AND ENGINEERING

Divers


Dénomination : VDM CONSULTING AND ENGINEERING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 895.802.423

Publication

24/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111E1111g11111

NE-ERGELE-GD

1 I APR. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPIeNIDEL TE GENT

Op de laaisto blz. van Leik B vermelden : Recto: Naam on hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetelj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0895.802.423

Benaming

(voluit) : VDM Consulting and Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel: 1Gewone commanditaire vennootschap

(volledig adres) Â,9e5,, G

Onderwerp akte: Doelswijzfrding

Uit het proces verbaal opgemaakt en gesloten op 1 maart tweeduizend veertien blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap VDM CONSULTING AND ENGINEERING, waarvan de maatschappelijk zetel gevestigd is te 9890 Gavere(VURSTE), Perrikweg 17, ondememingsnummer 0895.802.423 volgende besluit heeft genomen met eenparigheid van de stemmen.

De vergadering beslist om het doet van de vennootschap door de tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap heeft als doel in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze, alle verrichtingen die algemeen genomen, op een o andere wijze verband houden met:

mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op vlak van management, marketing, sales, productie en ontwikkeling van processen en het besturen van vennootschappen

-Consultancy, opleidingen, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden

.Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en beheer van bedrijven die op bovenstaande domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Alsmede

'het beheer en exploitatie van ruimten met evenementen en horeca bestemming,

-de verhuur en terbeschikkingstelling van allerhande roerende goederen zoals (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend) beeld-, verlichtings- en geluidsinstallaties, koelcellen ten behoeve van de inrichting,

-aismede het organiseren, inrichten en verzorgen van allerhande evenementen in de ruimste zin zoals (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend) bruiloften, recepties, banketten, cocktails, lunches, tentoonstellingen markten, beurzen en seminaries en manifestaties allerhande,

-de groothandel en detailhandel in alcoholische en andere dranken en voeding,

.en elle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen , verhuren, uitbaten van en investeren in HORECA-inrichtingen.

Zij kan eveneens het beheer en exploitatie op zich nemen van gebouwen voor handels en woongebrulk.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot de waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak..

Tevens kan de vennootschap tussenkomen in aile logistieke activiteiten en andere vervoer ondersteunende activiteiten als contractant en als commissionair.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

4t3ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het aan- en verkopen, het ruilen, het bouwen en verbouwen, herstellen en vernieuwen, het huren en verhuren, de leasing en de uitbating van alle onroerende goederen, voor eigen rekening, in het kader van het beheer van een privé-patrimonium, dit alles in de breedste zin van het woord.

Het uitvoeren van mandaten als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of aanverwante functies in binnenlandse en buitenlandse vennootschappen, dit ailes in de breedste zin van het woord.

Het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse, het aangaan van aile mogelijke samenwerkingsvomien met deze vennootschappen, dit alles in de meest brede zin van het woord.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VDM CONSULTING AND ENGINEERING

Adresse
Uit het proces verbaal opgemaakt en gesloten op 1 maart tweeduizend veertien blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande