VDP BUSINESS & CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDP BUSINESS & CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.667.581

Publication

11/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan hi Belgisc Staatsb (IlIi1.!u1111u~u111Imu1

Ondernemingsnr : 0866.667.581

Benaming (voluit) : VDP BUSINESS & CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Steenweg 17

9870 Zulte

Onderwerp akte :SLOT VAN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op zeventien februari tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten heeft beslist hetgeen volgt:

- De vergadering heeft kennis genomen van het schriftelijk verslag van de vereffenaars nopens de werkzaamheden van de vereffening, het beheer en het gebruik der vennootschapsgoederen, evenals van de rekeningen en de stukken tot staving.

- De vergadering heeft het verslag van de vereffenaars goedgekeurd.

Volledigheidshalve wordt meegedeeld dat de door de vereffenaar voorgestelde verdeling werdi É? goedgekeurd door de rechtbank van koophandel te Gent blijkens vonnis van 7 januari 2014.

- De vergadering heeft de rekeningen van de vereffening goedgekeurd en heeft volledige en; algehele kwijting gegeven zonder enig voorbehoud of beperking aan ieder van de vereffenaars voor, hun beheer en de volbrenging van hun opdracht als vereffenaars van de vennootschap,

De vergadering heeft eveneens de door haar gegeven kwijting aan de zaakvoerders bevestigd.

- De vergadering heeft de vereffening voor afgesloten verklaard en heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDP BUSINESS & CONSULTANCY"; definitief opgehouden heeft te bestaan,

- Ze heeft eveneens vastgesteld dat krachtens de bevoegdheid hen verleend door de; buitengewone algemene vergadering van 18 december 2012, de vereffenaars alle; rechtshandelingen, bewerkingen en formaliteiten mogen stellen, noodzakelijk ingevolge de afsluiting; van de vereffening.

- De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen? neergelegd worden en bewaard worden gedurende minstens een periode van vijf jaar bij en door;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

NEEFIELEGD

2 8 FEB. 2014

KOOPHAN TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ic mevrouw Mieke Vandeputte, wonende te 9870 Zulte, Grote Steenweg 17.

tIi - De vergadering heeft vastgesteld dat er geen bijzondere maatregelen moeten genomen worden voor de consignatie van nog verschuldigde gelden en waarden.

ii - De comparante heeft verklaard dat de vennootschap eigenares is van de voile eigendom van; het hierna beschreven onroerend goed, dat voor het geheel in volle eigendom overgaat op de enige; vennoot, mevrouw Mieke Vandeputte, voornoemd, die bijgevolg het hierna beschreven onroerend goed bekomt voor het geheel in volle eigendom:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE ZULTE (VOORHEEN GEMEENTE OLSENE) i

1 Een hoevegebouw met tuin met alle aanhorigheden op en met grond, gelegen te 9870 Zulte; (Olsene), Grote steenweg 17, bekend of bekend geweest ten kadaster Zulte, tweede afdeling,: Olsene, sectie B blijkens titel nummer 20/C en deel van nummer 21/G en blijkens recent kadastraali i: uittreksel nummer 21/L, met een oppervlakte volgens meting vermeld in de titel van vijfduizend; honderd zesenzeventig vierkante meter vierentachtig vierkante decimeter (5.176,84 m2) en volgens,

mod 11.1

kadaster van vijfduizend honderd drieëndertig vierkante meter (5.133 m2), met een kadastraal inkomen van duizend vijfhonderd vierendertig euro (1.534,00 EUR).

- De vergadering heeft elke machtiging verleend aan de coöperatieve vennootschap "Fiduciaire Dieber & Partners", 9870 Zulte, Staatsbaan 107, en aan mevrouw Mieke Vandeputte, met de bevoegdheid voor ieder van hen alleen te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen in verband met de ontbinding en de sluiting van de vereffening, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en alle andere diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of

voorbehoud strijdig met de inhoud van

tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van 1710212014,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 07.01.2014 14002-0150-011
22/05/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 866,667.581

I;,

Benaming (voluit) :VDP BUSINESS & CONSULTANCY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Steenweg 17

9870 Zulte

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op achttien december tweeduizend; en twaalf, geregistreerd te GENT 2 de 03 JAN 2013 boek 243, blad 36, vak 07, vijf rollen, zes verz.; ;; Ontvangen: VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (get.) S, HAEGEMAN, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "VDP BUSINESS & CONSULTANCY" (opgericht bij akte verleden voor notaris! Jacques Hulsbosch, notaris-plaatsvervanger, aangesteld ter tijdelijke vervanging van zijn= ambtsgenoot meester Tillo Deforce te Wannegem-Lede (Kruishoutem) op 9 juli 2004), heeft beslist] hetgeen volgt:

- De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen werden gemaakt, door de vennoten en zij heeft besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn en zij; keurt deze verslagen goed.

- De vergadering heeft beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf achttien! december tweeduizend en twaalf.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening vanaf; het vermelde ogenblik.

- De vergadering heeft beslist te benoemen tot vereffenaar:

Mevrouw Mieke Vandeputte, wonende te 9870 Zulte, Grote Steenweg 17.

Deze benoeming zal overeenkomstig artikel 184 § 1 van het wetboek van vennootschappen voorgelegd worden ter bevestiging aan de rechtbank van koophandel te Gent

De opdracht van de vereffenaar Is onbezoldigd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van; het wetboek van vennootschappen, De vereffenaar mag de handelingen verrichten, voorzien in; artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de i gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. De vereffenaar mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de0. vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de; vennootschap houden.

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen,!. een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor dei; duur die hij vaststelt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va " - .kt

ell

*1307701

~Q'

KOOPHANBA RECHTBANK VAN

RRtttt~ c~Nr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Ten gevolge van de ontbinding, heeft de algemene vergadering kennis genomen van het

ontslag van de zaakvoerder, met name mevrouw Mieke Vandeputte, voornoemd.

- De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder

enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de

uitoefening van haar opdracht gedurende het lopende boekjaar.

- Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, heeft de vergadering beslist de

statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend niet de nieuwe

toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is werden opgeheven en

vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.

De vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is

in vereffening.

Haar benaming luidt. "VDP BUSINESS & CONSULTANCY".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening,

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Marketing en vertegenwoordiging van publicitaire ondernemingen, het voeren van publiciteitscampagne met inbegrip van het maken in ontwerp en in definitieve vorm van publiciteit, het opvoeren van publiciteitswerving en copywriting,

2. Het opbouwen en verzorgen van standen op beurzen en tentoonstellingen, alsmede het organiseren van beurzen en tentoonstellingen, zowel in eigen naam als in naam van derden.

3. Het voeren van doelgerichte marktonderzoeken.

4. het vertalen naar of van de Nederlandse, Engelse, Franse, Duitse, en Italiaanse of enige ander taal van teksten.

5. Het organiseren van bedrijfsbezoeken, voorlichtingsavonden en symposia.

6. De productie en realisatie, zowel in België als in het buitenland, van foto, video en film van ontwerp tot afgewerkt product.

7. Eveneens klein- en groothandel in: decoratïeartikelen, meubelen en tuinmeubelen, bouwmaterialen, brocanterie, antiek, vloeren.

8. Horeca.

9. Werven van advertenties.

10. Reclameagentschap.

11. Consultancy,

12. Uitgaven van tijdschriften allerhande en andere drukwerken,

13. Het verlenen van diensten in de automatisering in de meest uitgebreide zin van het woord. Opstellen van software programma's. Het verhuren van software en hardware.

14.. Aan- en verkoop, import en export van computers, computermateriaal, en computersystemen, diskettes, software, elektrische toestellen, verlichtingsartikels, radio-elektrisch materiaal, ijzerwerk, blikbaren en huishoudartikelen, zowel groot- als kleinhandel.

15. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

16 Alle bezit en beheer van onroerende goederen en roerende goederen, alsmede de beschikking erover zoals ondermeer het verwerven en vervreemden, het bouwen en verbouwen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en geven, het verpanden en hypothekeren ervan.

17. Het optreden als tussenpersoon voor het afsluiten van leningen, kredietopeningen, geldplaatsingen en verzekeringen, dit alles in de meest ruime zin van het woord, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn.

18. Het toestaan van leningen en kredietopeningen met eigen middelen, het verrichten van aile handels- en financiële operaties, behoudens deze die wettelijk voorbehouden zijn.

19, Het optreden als tussenpersoon in de handel.

20. Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

)

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Grote Steenweg 17.

De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar gehomologeerd overeenkomstig artikel 183§3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen van honderd euro (100,00 EUR) nominaal ieder.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7.

. Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op de eerste dinsdag van de maand december om tien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is zal de jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om tien uur.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moeten worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vennootschapsdossier gevoegd. Artikel 12.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge











Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de

vennootschap zullen worden bewaard."

Er blijkt uit een vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent van negenentwintig april

tweeduizend dertien dat de benoeming van mevrouw Mieke Vandeputte als vereffenaar van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDP BUSINESS & CONSULTANCY" werd

bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van proces-verbaal van 18/12/2012, met verslag van de zaakvoerder en met verslag van de

bedrijfsrevisor;

- Coördinatie van de statuten van 7 mei 2013;

Kopie homologatiebeslissing van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.12.2012, NGL 14.12.2012 12666-0581-011
21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 15.12.2011 11639-0224-010
23/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 16.12.2010 10635-0361-011
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.12.2009, NGL 17.12.2009 09893-0178-011
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 02.12.2008, NGL 11.12.2008 08848-0322-011
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 04.12.2007, NGL 12.12.2007 07830-0283-011
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 05.12.2006, NGL 15.12.2006 06913-0298-013
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 06.12.2005, NGL 13.12.2005 05892-0100-013

Coordonnées
VDP BUSINESS & CONSULTANCY

Adresse
GROTE STEENWEG 17 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande