VDV CONSTRUCTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDV CONSTRUCTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.699.524

Publication

25/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-J

111I %OVNI

Vo beha aan Belç Staat

ANK

VAN KOOPHAMEL

1 4 1UN1 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr: 535 f9 524

Benaming (voluit) : VdV Construction

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandstraat 112

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :Oprichting BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 10 juni 2013, aangeboden

ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten:

1) De heer VAN DE VOORDE Davy, wonend te 9170 Sint-Gillis-Waas, Zandstraat 112,

,; 2) Mevrouw DE BOCK Tamara, wonend te 9170 Sint-Gillis-Waas, Zandstraat 112.

Naam: "VdV Construction"

Duur: onbeperkte duur

Zetel: 9170 Sint-Gillis-Waas, Zandstraat 112

Doel:

- algemene aannemingswerken, verbouwingen, dakwerken, aanleggen van opritten;

; - het verrichten, leveren en plaatsen van alle timmer- en schrijnwerk;

- het verrichten, plaatsen en leggen van parketvloeren, tegels, vloerbekleding, houten wanden, gyproc, plafonds

en renovatiewerken;

- het vervaardigen en plaatsen van binnen- en buitendeuren, ramen, keukens, ingemaakte kasten en trappen;

- de afwerking en inrichting van privatieve en openbare gebouwen zoals dakwerken, glaswerken, verandabouw,

pergola's, tuinhuizen, enzovoort;

- het uitvoeren van binnenhuisinrichting;

- het aanleggen van tuinen, tuinpaden en omheiningen;

- de levering en plaatsing van rolluiken, houten afsluitingen en gevelbekleding;

- de aankoop en het uitvoeren van schrijn- en timmerwerken en houtskeletbouw;.

- het uitvoeren van metselwerken;

- de activiteiten van algemene onderneming voor woningbouw;

- het uitvoeren van schilder- en behangwerken;

- tussenhandelaar en coördinatie in de bouwsector;

- het deelnemen aan handelsbeurzen;

- de fabricatie, het plaatsen en de verkoop van trappen, meubelen en andere inrichting van woningen en

gebouwen;

- de aan- en verkoop van meubilair en decoratiemateriaal;

- de constructie van en handel in ramen, deuren en glaswerken;

- het impregneren of chemisoh behandelen van hout en andere bouwmaterialen;

- de installatie van brandwerende deuren in hout of kunststof;

- de import en export, aan- en verkoop en handelsbemiddeling in hout en andere bouwmaterialen;

- het verlenen van diensten voor brandbeveiliging en brandbestrijding;

- het geven van bouwkundig advies en werfopvolging;

- het ontwerpen van bouw- en andere plannen, met uitzondering van de activiteiten die voorbehouden zijn aan

architecten;

- het verrichten van managementdiensten in het algemeen en het geven van beleidsondersteunend advies aan

;; bedrijven;

- het verrichten van administratie;

- het verhuren van gereedschappen, werktuigen, machines en rollend materieel, al of niet met chauffeur;

- de import en export, aan- en verkoop, groot-, klein- en tussenhandel in roerende goederen, zoals textiel,

consumptiegoederen, grondstoffen, elektronische toestellen, en andere;

- het verhuizen van goederen voor zowel particulieren als bedrijven;

- het optreden als gerechtelijk expert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1 00% behouden

abn het

Belgisch Staatsblad



Deze opsomming is op te vatten in de ruimste zin van de gebruikte bewoordingen en is geenszins beperkend, maar enkel van aanwijzende aard.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelneming, samenwerking of fusie belangen nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel te

bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. Kapitaal: twintigduizend euro (20.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbrengen in natura gedaan door de oprichters. Het kapitaal werd volledig volstort_ De inbreng omvat de handelszaak, gekend onder de naam "Van de Voorde Davy", met handelsnaam "VdV Construction", ingeschreven bij de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0807.221.726, met BTW-nummer BE0807.221.726, gelegen te 9170 Sint-Gillis-Waas, Zandstraat 112, omvattende de materiële vaste activa, waaronder een Laserliner 310S, aanhangwagen Teck (chassisnummer 09AN5998), tegelsnijder Tomecanic, stroomgroep Genermore, ladder Petry, bestelwagen Dodge Ram Power Wagon (chassisnummer 3d3KS26D05G719395), Makita HM1304, stelling Petry, Nikon Coolpix 58100, LXT600 Makita, personenwagen Volkswagen Bora (chasisnummerWVW7771JZ2W29944301, nummerplaat 1AVR333) en 50 stuks bekistingmaterieel. Voormelde bestanddelen worden nader aangeduid en beschreven in het hierna vernielde verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PVMD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2140 Antwerpen, Arthur Matthyslaan 41 bus 8, vertegenwoordigd door de heer Patrick Mels, bedrijfsrevisor, op 7juni 2013, waarnaar dan ook uitdrukkelijk wordt verwezen.

De handelszaak werd ingebracht volgens de toestand op datum van de oprichtingsakte, waarbij alle verachtingen vanaf de datum van de oprichtingsakte gesteld, worden geacht te zijn gebeurd in naam en voor rekening van de op te richten vennootschap en dit met toepassing van de bepalingen van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en mits 'inachtneming van de bepalingen van artikel 2, § 4 van zelfde wetboek.

De overdracht van de handelszaak gebeurde onder de volgende algemene voorwaarden:

1) Voor vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van de ontbindende rechtsvorderingen.

2) De vennootschap wordt in de plaats van de oprichters gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen bestanddelen van de handelszaak,

3) De lichamelijke roerende goederen en voorwerpen worden overgedragen in de staat waarin ze zich bevinden zonder waarborg voor zichtbare en verborgen gebreken.

4) Alle taksen en belastingen, hoegenaamd ook, die de overgedragen handelszaak en haar bestanddelen bezwaren, worden door de vennootschap betaald en gedragen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

5) Vanaf de datum van de oprichtingsakte neemt de vennootschap alle contracten over die door de oprichters werden afgesloten betreffende water, gas, elektriciteit of andere distributiediensten. Vanaf de datum van de oprichtingsakte betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, de huur der meters, de toestellen en installaties, en voor het verbruik.

6) De vennootschap neemt alle verzekeringscontracten over die door de oprichters werden afgesloten betreffende de overgedragen handelszaak en haar bestanddelen, en de premies ervan.

7) Aile kosten, rechten en honoraria die de overdracht van de handelszaak opvorderbaar maakt, worden betaald door de vennootschap,

8) De oprichters hebben de vennootschap op de hoogte gebracht van hun zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als hun opvolger voorgesteld en aanbevolen.

9) De oprichters behouden hun huidige bankrekeningen. De vennootschap zal eigen bankrekeningen openen. Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen werd een verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PVMD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2140 Antwerpen, Arthur Matthyslaan 41 bus 8, vertegenwoordigd door de heer Patrick Mels, bedrijfsrevisor, op 7 juni 2013, met betrekking tot voormelde inbreng in natura, waarvan de besluiten als volgt luiden:

"Ondergetekende Patrick MELS, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van PVMD bedrijfsrevisoren burg. cvba, kantoorhoudend te Borgerhout-Antwerpen, Arthur Matthyslaan 41/8, aangesteld door de heer Davy Van de Voorde, aannemer, ondememingsnummer 0807.221.7726 en mevrouw Tamara De Bock, zelfstandig helpster, beide wonende te, B-9170 Sint-Gillis-Waas, Zandstraat 112 om verslag op te stellen overeenkomstig artikelen 219, 220 en 222 van het wetboek van vennootschappen, verklaart dat

" De venichting werd nagezien in toepassing van de artikelen 219, 220 en 222 van het wetboek van vennootschappen en overeenkomstig de nonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng;

" de inbreng in natura omvat de materiële vaste activa van de eenmanszaak Davy Van de Voorde volgens afschrijvingstabel per 31 december 2012;

" de quasi-inbreng omvat de vergoeding voor "goodwill";

" de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor behouden arrt het Belgisch Staatsblad



D de beschrijving van de te verwerven vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

D de voor de inbreng in natura door Davy Van de Voorde weerhouden methode van waardering op basis

van de netto-boekwaarde per 31 december 2012 bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk 20.000 EUR (twintigduizend euro) tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven 200 (tweehonderd) volgestorte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

" dat de toegekende vergoeding voor de quasi-inbreng van de goodwill, 5.000 EUR (vijfduizend euro) in een vordering op de vennootschap met deze waardering overeenstemt.

Ten slotte, herinneren wij er aan dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Antwerpen, 7 juni 2013

Getekend

Patrick MELS

Bedrijfsrevisor

PVMD bedrijfsrevisoren burg.cvba"

De oprichters hebben eveneens het door hen op 10 juni 2013 opgemaakt bijzonder verslag met de uiteenzetting waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en waarom eventueel afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor neergelegd.

In vergoeding voor voormelde inbrengen werden aan de heer VAN DE VOORDE Davy 130 aandelen en aan mevrouw DE BOCK Tamara 70 aandelen toegekend, zodat er in totaal 200 aandelen werden toegekend. Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, vastgesteld.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering: tweede woensdag van de maand juni, om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan altijd een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en onder andere om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op 31 december 2014.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal er jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen worden tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de Algemene Vergadering die er naar goeddunken over kan beslissen. Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of, ingevolge de uitkering, zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Het netto overschot van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten verbonden zijn. Bekrachtiging verbintenissen: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Benoeming: De oprichters benoemen zichzelf tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur. Volmacht: Volmacht wordt verleend aan de heer DE RUYTE Rony, boekhouder, te 9190 Stekene, Sint-Jozefslaan 47, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals het aanvragen van een BTW-nummer, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

Quasi-inbreng: De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap binnen de twee jaar vanaf de datum van de oprichtingsakte de goodwill van voormelde handelszaak, omvattende het cliënteel, de naambekendheid en de opgebouwde reputatie, van de heer VAN DE VOORDE Davy zullen verkrijgen tegen een vergoeding van minstens één tiende van het geplaatste kapitaal, zodat de artikelen 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient te worden nageleefd, waarvoor beide oprichters unaniem hun goedkeuring hebben geven, Ten dien einde werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PVMD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2140 Antwerpen, Arthur Matthyslaan 41 bus 8, vertegenwoordigd door de heer Patrick Mels, bedrijfsrevisor, op 7 juni 2013 verslag uitgebracht met betrekking tot deze quasi-inbreng. De vergoeding zal worden geboekt op de rekening courant van de heer VAN DE VOORDE Davy. De oprichters hebben eveneens het door hen op 10 juni 2013 opgemaakt bijzonder verslag met de uiteenzetting waarom de quasi-inbreng van belang is voor de vennootschap en waarom eventueel afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor neergelegd. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk neergelegd: 1) expeditie oprichtingsakte, 2) revisoraal verslag omtrent inbreng in natura en quasi-inbreng, 3) bijzonder verslag van de oprichters omtrent inbreng in natura, en 4) bijzonder verslag van de oprichtersizaakvoerders omtrent quasi-inbreng.

~ R /oor$ behouden are; het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 23.07.2015 15323-0158-012

Coordonnées
VDV CONSTRUCTION

Adresse
ZANDSTRAAT 112 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande