VDV HOLDINGS, LEADING LODGES OF AFRICA, AFGEKORT : LEADING LODGES OF AFRICA OF LLA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VDV HOLDINGS, LEADING LODGES OF AFRICA, AFGEKORT : LEADING LODGES OF AFRICA OF LLA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.136.891

Publication

02/05/2014 : Benoeming nieuwe bestuurder
Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 27 januari 2014 :

De vergadering beslist tôt nieuwe bestuurder te benoemen; mevrouw Bouckaert Charlotte,

Piers de Raveschootlaan 82 bus 32,8300 Knokke-Heist.

Het mandaat gaat in op 1 februari 2014 om te eindigen met de jaarvergadering van 2015.

Voor eensluidend uittreksel,

Van de Vijver Olivier,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.09.2013 13592-0533-017
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.11.2012 12654-0477-016
05/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Oudenaarde

21 FEB, 2012

Griffie

11111

*iaosooea"

Ondernerningsnr : 0463.136.891

Benaming {voluit) : VDV HOLDINGS, LEADING LODGES OF AFRICA

{verkort) : LEADING LODGES OF AFRICA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Dompels2

9660 Brakel

Onderwerp akte :Wijziging maatschappelijk doel - Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen - Aanpassing statuten aan de wet 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren - Aanpassingen aan Wetboek van Vennootschappen

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 26 december 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap VDV HOLDINGS, LEADING LODGES OF AFRICA, afgekort "LEADING LODGES OF AFRICA" of "LLA" met maatschappelijke; zetel te 9660 Brakel, Dompels 2 is gehouden.

,E Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen :

', 1. Wijziging maatschappelijk doel

1.1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

Het verslag van de raad van bestuur alsmede van de staat van activa en passiva zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1.2. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door het aannemen van de

volgende nieuwe tekst van artikel drie van de statuten:

De vennootschap heeft tot doel

De uitbating van een evenementenbureau; het uitwerken, organiseren, begeleiden, coördineren en, ondersteunen van diverse evenementen en manifestaties, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, alsook de verhuring en de terbeschikkingstelling van alle mogelijke materiaal en benodigdheden inclusief de verhuring van personenauto's met chauffeur.

Het ontwikkelen en promoten van allerhande incentives en beloningssystemen;

!; het aantrekken van sponsoring en middelen voor diverse evenementen.

De productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over; bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips en alle

aanverwante activiteiten;

Het verrichten van aile activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca,; evenais alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

°E De uitbating van een of meer voedings- of horecazaken; het verzorgen van recepties, feestelijkheden en: evenementen; catering en traiteurdienst; het uitbaten van één of meer kruidenierszaken; het uitbaten van een of' meer warenhuizen, superetten, zowel in food

als non-food artikelen; het aanbieden en organiseren van diverse vormen van logiesverstrekking, zoals dei, uitbating van een hotel, logementshuis, bed-en-breakfast, inclusief het verlenen van alle catering- en'; aanverwante diensten.

Het organiseren van alle mogelijke vervoersactiviteiten, zoals de exploitatie van taxi's, verhuur van overige transportmiddelen voor vervoer te land, verhuur van schepen, verhuur van luchtvaartuigen, al of niet met Ei chauffeur of bemanning; vervoer van goederen over de weg; het aanbieden van alle vormen van personen- en ' goederenvervoer.

r..

et

e e

C1D

et

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het verrichten van vervoersbemddeling, het optreden als makelaar en commissionair inzake vervoer; het verrichten van alle goederen- en vrachtbehandeling en alle vervoersondersteunende activiteiten; het verrichten , van diensten inzake expeditie, opslag, enz...;

De uitbating van verhuisdiensten; besteldiensten; koerierdiensten;

De verhuur, lease en ter beschikkingstelling van terreinen, loodsen, opslagplaatsen, van motorvoertuigen en transportmiddelen, al dan niet met chauffeur.

Het uitbaten van één of meerdere garage- en carrosseriebedrijven, service-centers voor onderhoud en heistelling van voertuigen; de installatie van onderdelen en accessoires in voertuigen, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden; in het algemeen het verrichten van alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden aan voertuigen en machines; het aanbieden van diverse diensten op het vlak van motorvoertuigen, garage- en carrosseriebedrijven, vervoer en mobiliteit. De uitbating van een takeldienst, carwash, servicestation, tank- en benzinestation.

' Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden, consultancy en dienstverlening inzake management, bedrijfsvoering, consultancy en dienstverlening inzake vervoer en vervoersmanagement, mobiliteit; diverse zakelijke dienstverlening.

In het algemeen alle transport- en vervoersactiviteiten en alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten.

De uitbating, verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes en zalen voor diverse doeleinden; zoals onder meer evenementenhallen, multifunctionele centra, discotheken en cafés.

Het ontwerpen en commercialiseren onder welke vorm ook van toepassingen inzake voormelde werkzaamheden.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties.

De vertegenwoordiging van alle lucht- en zeevaartmaatschappijen, hotels en transportfirma's te land; Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch en logistiek management en diverse technische aangelegenheden; inzake productmanagement, design en vormgeving; inzake marketing en commercieel beheer, inzake PR en publiciteit; inzake personeelsmanagement en human resources; inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen, corporate govemance, changemanagement, de begeleiding van reorganisaties; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening. Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie OCT), informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma's en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake webdesign en webtoepassingen, hosting en intemetservices; inzake communicatie, telefonie en multimedia; inzake grafisch ontwerp, design en productontwikkeling; het ter , beschikking stellen en verhuren van (mobiele) 1CT- infrastructuur en  toepassingen.

Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning,

Het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen en alle activiteiten in de sectoren bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; klusjesdienst; algemene bouwonderneming. Advies- en dienstverlening in de bouwsector, in bouwtechnische aangelegenheden, in het algemeen inzake technische aangelegenheden; het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator, de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren.

Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen, projectontwikkeling voor woning- en kantoorbouw.

De groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in fabrikanten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, in reisartikelen en toeristische producten,

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, voor zover daartoe een vergunning of inschrijving werd bekomen bij het bevoegde beroepsinstituut of andere bevoegde instanties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 t.1

' Hetverwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; hét stellen van aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en financiewezen of andere overheidsinstanties,

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschapen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en ; de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles ïn de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving inzake. Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

2. Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen

De vergadering beslist dat vanaf heden alle aandelen op naam zullen zijn.

De vergadering beslist dat vanaf heden de niet volgestorte aandelen op naam zullen zijn en dat de volgestorte aandelen op naam of gedematerialiseerd kunnen zijne

Hiertoe leveren alle houders van aandelen aan toonder hun aandelen in aan de voorzitter van de vergadering, ; De aangeboden aandelen worden terstond ingeschreven in het register van aandelen op naam. De vergadering gelast de raad van bestuur met de vernietiging van de aandelen. Aan de aandeelhouders zal indien gewenst een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen worden afgegeven.

De vennootschap zal vanaf heden nog enkel aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen kunnen hebben.

Hiertoe zullen in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder worden , geschrapt.

De vergadering beslist artikel 10 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Artikel 10  Gedematerialiseerde aandelen en/of aandelen op naam

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de } vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij vereffening of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen trij hetBelgisch Staatstrlad --OS>03920i2 Azmeregtia Mdnitëùr iielgë

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eillagen triTtret-Belgiwlt Staratstrtaü - 05f63>2012 = -Annexes ttü 1Viôiïïitéü-r'buigt

mod 11.1

aan de vennootschap, hetzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft~ ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt, ln het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de rekende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waarde aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen,

De vergadering beslist alinea 4  5 - 6 van artikel 23 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaar van aandelen op naam, ten minste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, de

raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming van wensen deel te nemen

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld,

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergadering.

3. Aanpassing statuten aan de wet 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren

De vergadering beslist artikel 34 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening ' door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de , vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze " kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt ; bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vergadering beslist artikel 35 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

4. Aanpassingen aan Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek

van vennootschappen als volgt:

_ vervanging van de woorden "gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen" door "Wetboek van

Vennootschappen".

schrapping alinea 3 van artikel 1

vervanging artikel 2 van de statuten

5. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Berlengé, geassocieerde notarissen te Zottegem, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

6, Machtiging aan raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

7, Administratieve volmacht

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met zetel te 9700 Oudenaarde, Eiriestraat 26, ondememingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in i verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving KBO, BTW enz.

$ijtagen bij het$eigfsulr-Sta-ajtetati = fT5/03f'Lfltt = Aiiicexës dii rviôniiëür"bètgë

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd

uitgifte van de akte statutenwijziging

Verslag van de raad van bestuur van 28 december 2011 in toepassing van artil e1659 van het

Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de

vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

Staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2011.

coördinatie van de statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 11.07.2011 11291-0289-012
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 19.07.2010 10319-0181-012
23/11/2009 : GE198644
31/08/2009 : GE198644
08/08/2008 : GE198644
02/08/2007 : GE198644
05/06/2015
ÿþfi

Mod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie

z7 MEI 2015

3

Ondernemingsnr : 0463.136.891

Benaming

(voluit) : VDV HOLDINGS, LEADING LODGES OF AFRICA (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dompels 2, 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2014 :

Er wordt beslist om de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar: Blerstal 36, 9920 Lovendegem.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 2311212014.

Voor eensluidend uittreksel,

Van de Vijver Olivier,

Gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2006 : GE198644
28/07/2005 : GE198644
30/08/2004 : GE198644
18/08/2003 : GE198644
07/08/2002 : GE198644
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 16.09.2015 15589-0004-016
26/09/2001 : GE198644
26/09/2001 : GE198644
24/04/1998 : GEA20216
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 13.07.2016 16325-0327-016

Coordonnées
VDV HOLDINGS, LEADING LODGES OF AFRICA, AFGE…

Adresse
BIERSTAL 36 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande