VEDECANE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEDECANE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.356.096

Publication

20/06/2014
ÿþMid Waal 11,1

Urt.-11

!INU

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

11 mn 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

FIE RECHTBANK VAN lm 0 r) 1-J (% Ir-FNT

1111111

Ondernemingsnr : 0456.356.096

Benaming

(voluit) : VEDECANE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Serskampsteenweg 62, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de naamloze vennootschap SOBRADIS en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDECANE:

I. Voorafgaande uiteenzetting

De naamloze vennootschap SOBRADIS en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDECANE hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDECANE door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op de naamloze vennootschap SOBRADIS, die reeds houdster is van aile aandelen in het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDECANE, overeenkomstig artikel 676, 10 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W. Venn.").

Op 11 juni 2014 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap SOBRADIS en het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDECANE, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken v6(5r de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719, laatste lid W, Venn.).

Il. Identificatie van de betrokken vennootschappen (Art. 719, 10 W.Venn.)

De aan de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende

vennootschappen zijn:

1.1. De Over te Nemen Vennootschap:

VEDECANE, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9230

Wetteren, Serskampsteenweg 52.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (Gent, afdeling Dendermonde) onder het

nummer 0456.355.096.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer van een onroerend vermogen;

- Alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten en tot alle roerende

goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf en voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor aile mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de vastgoedsector;

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen;

- Managementactiviteiten.

Il. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III, BIJZONDERE BEPALINGEN

De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader van de vennootschap onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten of zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg tot verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak."

De BVBA VEDECANE wordt op heden bestuurd door het college van zaakvoerders dat op heden ais volgt is

samengesteld;

- De heer Joris Brantegem, wonende te 9260 Wichelen, Eetgoed 1, zaakvoerder.

HENNIA NV, met maatschappelijke zetel te 9890 Semmerzake, Stokmeers 8 en vaste vertegenwoordiger

mevrouw Christine Vermeersch, wonende te 9890 Semmerzake, Stokmeers 8, zaakvoerder.

1.2, De Overnemende Vennootschap

SOBRADIS, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Serskampsteenweg, 52.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent, afdeling Dendermonde) onder het nummer 0442.311.486.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van de statuten als volgt omschreven;

"De vennootschap heeft tot doel het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen en verkopen, verkavelen van onroerende en roerende goederen, alsmede het verhandelen van alle materialen en roerende goederen daaromtrent, zelfs indien deze in geen rechtstreeks verband staan met het maatschappelijk doel. De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het besturen, het raadgeven en controleren van filialen. Het besturen van vennootschappen in de meest brede zin. Het geven van management adviezen op het gebied van de marketing, productie, financiën en administratief en commercieel bestuur; het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Het nemen van minderheids- of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie. Zij mag daarenboven aile handelingen van oommerciële, industriële, roerende en financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijksoortig of aanverwant doel of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van koper en verkoper uit ter hand van onroerende goederen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs."

De naamloze vennootschap SOBRADIS wordt op heden bestuurd door de raad van bestuur die op heden

als volgt is samengesteld:

- Bracodev BVBA, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ter Platen 69 B en vaste vertegenwoordiger de

heer Laurens Brantegem,

- Hans Crijns BVBA, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde,, Kerkgate 2 en vaste

vertegenwoordiger de heer Hans Crijns, wonende te 9700 Oudenaarde, Kerkgate 2.

Hennia NV, met maatschappelijke zetel te 9890 Semmerzake, Stokmeers 8 en vaste vertegenwoordiger

mevrouw Christine Vermeersch, wonende te 9890 Gavera, Stokmeers 8.

- de neer Joris Brantegem, wonende te 9260 Wichelen, Eetgoed 1. gedelegeerd bestuurder,

III. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (Art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de Over te Nemen Vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Vanuit juridisch oogpunt zal de fusie uitwerking hebben vanaf de datum waarop de fusieakte wordt verleden.

IV. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (Art. 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen, zodat de Overnemende Vennootschap geen bijzondere rechten toekent aan de houders van effecten en/of aandelen in de Over te nemen Vennootschap,

Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (Art. 719, 4° W, Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend,

VI. Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen in België, zodat de

vooropgestelde fusie onder het toepassingsgebied valt van de thans vigerende gewestelijke bodemwetgeving.

Het betreft het volgende onroerend goed;

1, Onroerend goed gelegen te Kruindreef 5, 8301 Knokke-Heist, gekend ten kadaster Knokke-Heist, afdeling

31337 Knokke-Heist 7 AFD/HEIST/, sectie F, perceelnum mer 0328/00A000.

Ingevolge de fusie, zal het onroerend goed overgaan naar de Overnemende Vennootschap.

De ondergetekenden verklaren dat op het onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was

die opgenomen is in de lijst van inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in de

artikelen 2, 14° en 6 van het Vlaams Bodemdecreet van 27 oktober 2006.

De ondergetekenden bevestigen vôôr heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest met

betrekking tot bovenvermeld perceel door OVAM afgeleverd op 5 juni 2014. De inhoud van het bodemattest

luidt als volgt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op : 05.06.2014

afdeling 31337 KNOKKE-HEIST 7 AFD/HEIST/

straat nr. : KRUINDR

sectie F

nummer 0328/00A000

Verder 'deze grond' genoemd,

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www,overdrachtovam.be,

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 05.06.2014

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

VII. Algemene Vergadering

De streefdatum voor de goedkeuring van het onderhavig fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 24/07/2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

Indien het fusievoorstel wordt goedgekeurd zijn de kosten hieraan verbonden ten leste van de Overnemende Vennootschap.

VIII. Neeriegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en het college van zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschap aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Dendermonde, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande fusieakte.

IX. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.WeWetboek.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders van 11 juni 2014:

Het college van zaakvoerders beslist niet eenparigheid van stemmen om Mr. Wouter Lauwers, Mr. Tim Fransen en MI; Sien Verrneesch van het advocatenkantoor K law burg. CVBA, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, elk individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, aan te duiden als bijzonder gevolmachtigde, die belast wordt met het uitvoeren van de formaliteiten verbonden aan de neerlegging van het fusievoorstel, alsook met betrekking tot de publicatie van de neeriegging in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, de ondertekening van de publicatieformulieren.

Voor analytisch uittreksel

Sien Vermeesch

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: - fusievoorstel tussen de naamloze vennootschap SOBRADIS en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEDECANE

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 29.07.2014 14364-0536-009
06/08/2014
ÿþ~:.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dp-akte__

GRIFFIE RECHTBA

l-IANDEL GENT

2 8 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

A

1

19 0589*

1 iw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456.356.096.

Benaming

(voluit) : VEDECANE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9230 Wetteren, Serskampsteenweg 52

(volledig adres)

-> Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst (Erembodegem) Hogeweg, 3B, op 24 juli 2014, dat de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE", met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Serskampsteenweg 52 ingeschreven in het rechtspersonensregister Gent, afdeling Dendermonde, met ondernemingsnummer: 0456.356.096., nationaal nummer (BTW) 456.356.096., zijn samengekomen in algemene vergadering en geldig; volgende besluiten hebben genomen

Eerste besluit: Verzaking aan tussentijdse cijfers

De algemene vergaderingen besluiten overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in artikel 720 § 2 4° in fine van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan het recht van de aandeelhouders/vennoten om: overeenkomstig artikel 720 §2 4° van het Wetboek van vennootschappen uiterlijk een maand voor onderhavige: algemene vergadering in de zetel van de vennootschappen kennis te nemen van tussentijdse cijfers omtrent de, stand van het vermogen van de bij onderhavige fusie betrokken vennootschappen die niet meer dan drie; maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, indien de laatste jaarrekeningen betrekking' hebben op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten.

Tweede - derde en vierde besluit: Besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE", door fusie overgenomen' wordt door de Naamloze Vennootschap "SOBRADIS".

De raad van bestuur/het college van zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2. Na kennisname van deze verslagen, besluit de algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE", tot de ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de Naamloze Vennootschap "SOBRADIS",

3. De algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE",° en van de Naamloze Vennootschap "SOBRADIS" besluiten tot de fusie door overneming van gans het; vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE", over te gaan.

Deze overgang wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de Naamloze Vennootschap "SOBRADIS",' en zonder omwisseling van aandelen, overeenkomstig artikel 740 paragraaf 2 van het Wetboek van° Vennootschappen, op basis van de jaarrekening van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap "VEDECANE", met alle rechten en plichten, onder algemene titel, over op de Naamloze Vennootschap "SOBRADIS". Kapitaal, reserves, provisies en' schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "SOBRADIS".

Vermits de-Naamloze Vennootschap "SOBRADIS" houdster is van alle aandelen van de overgenomen

vennootschap "VEDECANE", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap  VEDECANE"-

, vernietigd.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming, zijn ten laste van d&

overnemende vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat:

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r ti

. ~

- enerzijds de fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ;

"VEDECANE", door de Naamloze Vennootschap "SOBRADIS" werd verwezenlijkt.

- anderzijds de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE", definitief

opgehouden heeft te bestaan.

Tengevolge van de fusie door overneming is, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE", zoals hierna beschreven overgegaan, onder

algemene titel, op de overnemende vennootschap "SOBRADIS".

(men laat weg...)

Vijfde besluit: Decharge aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap verleent kwijting aan de zaakvoerders van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEDECANE".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmachten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

. aàssocieerde_Notarissen

Oprd t~ yeo]~a~t~s~ glà. aneeelié e en en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

egd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)W 5 m en handtekening

e-mail: ifto@notariscaudroorLbe

11/10/2013
ÿþRUE Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0.145 6. 356, e)ec

Benarrririg

(vca¬ uit} VEDECANE

(verkort;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Serskampsteenweg 52, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van woensdag 14 augustus 2013 werd het ontslag aanvaard van de nv immo Neirynck ais zaakvoeder, vertegenwoordigd door de heer Adolf Neirynck als vast vertegenwoordiger. Er werd aan de NV Immo Neirynck en aan dhr. Adolf Neirynck décharge verleend voor het gevoerde beleid.

1

111 ll1 11 1H lU J lJ I J 11H

"13154620*

Vont-behouden

aan bet 13etgisctt Staatsblad

lJI

u

iu

látitl-f~I>T FiEr:; }-{Tt3A~NK " VAN KOOPHANDEL

- 2 OKT, 2013

DENDg,%4pNDE

Tergelijkertijd werd de heer Joris Brantegem benoemd tot zaakvoerder met ingang vanaf 14 augustus '13. Flet mandaat zal onbezoldigd worden uitgevoerd,

' Brantegem Joris

Zaakvoerder

Op de ieatstl, biz. van Sier. R f&ermelden " Recto : Neem es hoodenlgheid van de instrument rende notaire, hetzij van de pulsa{cjn(ean) bavoagd de rechtsperticon ten aan: iai ven derden te vertegenwcordigen

Verso ; Nearn ee handtekèninsd.

RUE Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0.145 6. 356, e)ec

Benarrririg

(vca¬ uit} VEDECANE

(verkort;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Serskampsteenweg 52, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van woensdag 14 augustus 2013 werd het ontslag aanvaard van de nv immo Neirynck ais zaakvoeder, vertegenwoordigd door de heer Adolf Neirynck als vast vertegenwoordiger. Er werd aan de NV Immo Neirynck en aan dhr. Adolf Neirynck décharge verleend voor het gevoerde beleid.

1

111 ll1 11 1H lU J lJ I J 11H

"13154620*

Vont-behouden

aan bet 13etgisctt Staatsblad

lJI

u

iu

látitl-f~I>T FiEr:; }-{Tt3A~NK " VAN KOOPHANDEL

- 2 OKT, 2013

DENDg,%4pNDE

Tergelijkertijd werd de heer Joris Brantegem benoemd tot zaakvoerder met ingang vanaf 14 augustus '13. Flet mandaat zal onbezoldigd worden uitgevoerd,

' Brantegem Joris

Zaakvoerder

Op de ieatstl, biz. van Sier. R f&ermelden " Recto : Neem es hoodenlgheid van de instrument rende notaire, hetzij van de pulsa{cjn(ean) bavoagd de rechtsperticon ten aan: iai ven derden te vertegenwcordigen

Verso ; Nearn ee handtekèninsd.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 31.08.2012 12539-0392-009
06/09/2011 : BG083264
09/08/2011 : BG083264
18/07/2011 : BG083264
09/09/2010 : BG083264
08/01/2010 : BG083264
05/09/2008 : BG083264
07/12/2007 : BG083264
29/09/2006 : BG083264
28/09/2005 : BG083264
16/12/2004 : BG083264
20/09/2004 : BG083264
09/10/2003 : BG083264
17/03/2003 : BG083264
22/04/2000 : BG083264
28/11/1995 : BG83264

Coordonnées
VEDECANE

Adresse
SERKAMPSTEENWEG 52 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande