VEEMBERG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VEEMBERG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.068.535

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.05.2014, NGL 06.06.2014 14154-0513-012
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 07.06.2013 13155-0474-012
19/12/2012
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr : 0405.068.535

Benaming

(voluit) : VEEMBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zwaluwbeek 6 te 9120 Beveren Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bijkomend bestuurder

Ult de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op de: maatschappelijke zetel op 16 november 2012 blijkt dat , mevrouw B.B. Maas, wonende te 3861 LH Nijkerk (Nederland), Steenbeek 46, met ingang van 16 november 2012 wordt benoemd als bijkomend bestuurder. Deze benoeming is voor een duur van vijf jaar, om te eindigen met de algemene vergadering te houden in 2017. Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Beveren-Waas, 22 november 2012

De heer K.J. van den Berg,

Gedelegeerd bestu urder















ll~t~~ti' ~A{"

111I

111111!)1111g1,11,111,111111

Mal Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Vr beh aai Bel Staa

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 17.07.2012 12298-0550-012
20/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11111 IIVI II IIII III U

*12018697*

R.ECl;TE1ANK

VAN KOOPHANDEL

' C. 01. 2012

DEND%pie>NDE

Ondernemingsnr : 0405,068.535

Benaming

(voluit) : VEEMBERG

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9120 Beveren-Waas, Zwaluwbeek 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten - omzetting aandelen aan toonder

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 27 december 2011 van de Naamloze Vennootschap VEEMBERG, ondernemingsnummer 0405.068.535, met zetel te 9120 Beveren-Waas, Zwaluwbeek 6, gehouden voor notaris Hans Van Overloop, te Wilrijk, blijkt dat volgende beslissingen éénparig werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit de 2.250 aandelen aan toonder van de vennootschap om te zetten in 2.250 aandelen op naam, zonder de aanduiding van hun nominale waarde.

Deze aandelen worden onmiddellijk ingeschreven op naam van de beide comparanten in het aandeelhoudersregister, à rato van hun voormelde aandelenbezit.

Aan de voorzitter wordt de opdracht gegeven om de aandelen aan toonder te vernietigen na voormelde inschrijving in het aandeelhoudersregister.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de mogelijkheid tot stemming per brief, zoals voorzien in artikel 550 van het Wetboek van Vennootschappen, in te schrijven in de statuten, alsook beslist zij de vermeldin-gen in het nodige formulier ais volgt vast te stellen:

(i)identificatie van de aandeelhouder,

(ii)aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is

(iii)voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding"."

DERDE BESLISSING:

De vergadering beslist de statuten volledig te herschrijven en stelt de statuten als volgt vast:

I. Vorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en haar benaming luidt: "VEEMBERG". Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaamse of Brusselse gewest bij besluit van de raad van bestuur. Het is de vennootschap toegelaten bijhuizen of filialen te openen. Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden alle ondernemingen en werkzaamheden op het gebied van of in verband reet het vervoerbedrijf in alle mogelijke vormen en met alle mogelijke vervoermiddelen, spoorwegen, baan, zeevaart en binnenvaart, luchtvaart, hetzij met haar eigen materiaal, hetzij als agentschap voor rekening van derden.

Zij kan optreden als commissionair-expediteur bij het vervoer, als vervoerscommissionair en als vervoermakelaar en tussenpersoon, dit op alle wijzen en vormen en in de meest uitgebreide zin bij mogelijk vervoer; de verhuisonderneming, de grensexpeditie of grensexpeditie-kantoor, onder-neming voor messagerie en distributiediensten, onderneming voor het uitbaten van goederenop-slagplaatsen, de uitbating van een werkplaats voor herstelling van alle voertuigen voor eigen re-kening en voor rekening van derden, zowel voor wat het mechanische gedeelte ais het carrosserie-gedeelte aangaat; de groothandel, de in- en uitvoer in van alle voertuigen, zo nieuwe als tweedehandse, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van fi-nanciële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste btz. van Luik B vernielden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële en burgerlijke roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, octrooien, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

II. Kapitaal - aandelen

Artikel 5. Kapitaal

a) Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen vijfhonderd zevenenzeventig duizend euro (5.577.000,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één / duizendste (1 / 2.250) van het kapitaal.

b)Obligaties - Converteerbare obligaties - Warrants

Het is de vennootschap toegelaten obligaties, converteerbare obligaties, warrants of gelijk welke soort effecten of aandelen uit te geven binnen de grenzen van de wet. De raad van bestuur kan binnen dezelfde grenzen als het toegestane kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven.

c) Aflossing van het kapitaal

De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid beslissen over te gaan tot aflossing van het geplaatste kapitaal met het gedeelte van de uitkeringsvatbare winst. Alleen volledig afbetaalde kapitaalaandelen kunnen worden afgelost. De af te lossen aandelen worden bij lottrekking bepaald en worden a pari terugbetaald. De afgeloste aan-delen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid. De aandeelhouder wier aandelen zijn afgelost behoudt zijn rechten in de vennootschap met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng, en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend op de niet afgeloste aandelen. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, zal een eerste dividend toegekend worden aan de niet-afgeloste aandelen, ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste en de niet afgeloste aandelen, het alles omgerekend per aandeel, tenzij de algemene vergadering beslist de winst geheel te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Artikel 6. Voorkeurrecht - Opheffing

a) Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, worden de nieuwe effecten het eerst aangeboden aan de houders van kapitaahaandelen en van bewijzen van deelgerechtigheid naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door uitgifte van twee evenredige schijven, één met en één zonder stemrecht, die aan de respectievelijke aandeelhouders worden aangeboden. Deze regeling is van overeenkomstige toepassing bij uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants.

Wordt bij een kapitaalverhoging dat recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden die overblijvende aandelen nog eenmaal opnieuw aangeboden aan die aandeelhouders die van het eerste voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, in dezelfde evenredigheid.

Het recht is verhandelbaar gedurende de intekenperiode overeenkomstig de wet.

b) Opheffing

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden bij uitgifte van bedoelde effecten door de

Algemene Vergadering. Het voorstel wordt toegelicht in een in de agenda aangekon-'digd bijzonder verslag.

Over dit voorstel wordt beraadslaagd en besloten door de Buitengewone Algemene Vergadering met

inachtneming van de vormen bepaald voor de wijziging van de statuten.

Dit recht kan beperkt of opgeheven worden bij uitgifte van bedoelde effecten door de raad van bestuur.

Bij unaniem akkoord tussen alle aandeelhouders kan het voorkeurrecht worden beperkt of opge-heven

zonder enige verdere formaliteit.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kunnen de raad van bestuur of de Algemene Vergadering

bepalen dat een recht van voorrang zal verleend worden waarvan de inschrij'vingster-mijn tien dagen zal

bedragen.

Artikel 7. Aandelen - Overdrachtbeperkingen

a) Aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedemate-rialiseerd,

binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of

in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of houder, bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke

titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Overdrachtbeperkingen kapitaalaandelen

1 . KENNISGEVING

Elke kennisgeving hieronder vermeld, geschiedt bij aangetekende brief.

De aandeelhouder, die één of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, onder bezwa-rende of kosteloze titel, moet eerst de andere aandeelhouders uitnodigen hun voorkooprecht uit te oefenen naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Hij richt een brief aan elke aandeelhouder waarin hij meedeelt hoeveel aandelen hij wenst over te dragen, de prijs die hij daarvoor vraagt, of de waardering, de identiteit van de kandidaat-koper of overnemer. Inlichtingen over het aandeel-houderschap kunnen bekomen warden bij de raad van bestuur. Restaandelen worden door de raad van bestuur bij lottrekking toegewezen.

2. KEUZE VAN DE AANDEELHOUDER

Elke aandeelhouder kan:

- zijn voorkooprecht uitoefenen en de aandelen te kopen aan de voorgestelde prijs of waardering door de

overdrager;

- zijn voorkooprecht uitoefenen maar het niet eens zijn met de gevraagde of voorgestelde prijs en de

prijsbepaling vragen zoals hierna uiteengezet;

- zijn voorkooprecht niet uitoefenen;

3. NIET UITOEFENING VAN HET RECHT OP VOORKOOP

Oefent een aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uit bij bericht binnen de veertien dagen na de postdatum van het hem bij aangetekende brief verzonden bericht, dan verliest hij al zijn rechten op voorkoop zoals opgenomen in dit artikel.

4. UITOEFENING VAN HET RECHT OP VOORKOOP AAN DE GEVRAAGDE PRIJS

Oefenen alle aandeelhouders hun voorkeurrecht uit, dan moet de overdracht van de aandelen en de

betaling van de prijs geschieden zoals hierna gezegd sub 10).

Oefenen slechts één of meerdere aandeelhouders hun voorkooprecht uit, dan blijven zij enkel ge-bonden

aan de aanvaarde prijs voor wat deze aanbieding betreft.

5. GEEN AKKOORD MET DE GEVRAAGDE PRIJS OF WAARDERING: EXPERTISE

Indien er één of meerdere aandeelhouders zijn die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, maar niet akkoord gaan met de gevraagde prijs of waardering, dan wordt de overdrager hiervan schriftelijk verwittigd binnen voormelde periode van veertien dagen. Binnen de week deelt de overdrager aan de raad van bestuur de identiteit mee van de personen die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend maar niet akkoord gaan met de prijs of waardering. Binnen de week daaropvolgend vraagt de raad van bestuur aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel een deskundige aan te stellen voor het schatten van de waarde van de aandelen, behoudens andersluidend akkoord tussen de betrokken partijen.

De deskundige moet door de raad van bestuur van de vennootschap in de gelegenheid worden gesteld inzage te nemen van boeken en bescheiden, zelfs deze in het verleden opgesteld. De be-stuurders zijn verplicht hem alle gewenste inlichtingen, nodig voor het vervullen van zijn opdracht, te verschaffen. De deskundige zal rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Voor de waardebepaling zal de deskundige rekening houden met de werkelijke waarde van de diverse activa en passiva die het vermogen van de vennootschap uitmaken. Onroerende goederen worden geschat op hun venale waarde, roerende goederen, vorderingen, schulden en voorzieningen worden geschat volgens goed koopmansgebruik. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minderwaarden die het gevolg zijn van een meerderheids- of minderheidsparticipatie. De deskundige moet, op straffe van zonder vergoeding ontslagen te zijn van zijn functie, uiterlijk binnen de twee maanden van zijn aanstelling de uitslag van zijn schatting mededelen aan de raad van bestuur. Tegen zijn beslissing staat geen rechtsmiddel open. De kosten van de deskundige zijn lastens de aandeelhouders die niet akkoord konden gaan met de gevraagde prijs, elk voor een gelijk deel.

De raad van bestuur zal aan de aandeelhouders die de expertise hebben aangevraagd de taxatie van de aandelen meedelen. Zij dienen binnen de veertien dagen daarna aan de overdrager mee-delen of zij die prijs aanvaarden. Indien zij hun voorkeurecht niet uitoefenen verliezen zij al hun rechten op voorkoop zoals opgenomen in dit artikel.

6. AANBIEDING TWEEDE VOORKOOPRECHT

De aandelen waarvoor van in het begin het voorkooprecht niet werd uitgeoefend en die aandelen die na expertise ook niet werden opgenomen dienen door de overdrager binnen de week na het verstrijken van de laatste termijn van veertien dagen opnieuw aangeboden worden aan die aan-deelhouders die van hun eerste voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, al dan niet na expertise. De aanbieding geschiedt in verhouding tot het nieuwe aandelenbezit, rekening houdende met de aandelen reeds verworven door de aandeelhouders. Restaandelen worden bij lottrekking door de raad van bestuur toegewezen. De aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen, na ontvangst van die brief, am al dan niet hun voorkooprecht uit te oefenen.

7. AANBIEDING DOOR RAAD VAN BESTUUR

Blijven er dan nog aandelen over, dan zal tenslotte de overdragende aandeelhouder onmiddellijk de raad van bestuur verwittigen, die het recht heeft een kandidaat koper te zoeken, die de aandelen kan inkopen aan de schattingsprijs.

8. VRIJE OVERDRACHT NA ZES MAANDEN

Wordt dergelijke koper niet gevonden, dan kan de overdragende aandeelhouder, na het verstrijken van een periode van zes maanden, te tellen vanaf de datum van de eerste aanmaning vermeld sub 1., zijn aandelen vrij overdragen zoals gepland, waarbij alle overeenkomsten tot stand gekomen door het uitoefenen van de verschillende voorkooprechten, hierboven weergegeven, vervallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

9. OVERGANG IN GEVAL VAN OVERLIJDEN

ingeval van overgang door overlijden kunnen de erfgenamen slechts aandeelhouder worden indien zij door alle vennoten worden aanvaard. De erfgenamen richten daarvoor een aangetekende brief aan de andere aandeelhouders. Zij kunnen de nodige inlichtingen bekomen bij de raad van bestuur. Indien zij niet als vennoot woeden aanvaard binnen de maand na de aanvraag, wat gelijk staat met een weigering, hebben zij enkel recht op de waarde van de aandelen.

10. PRIJS - BETALING

De afkoop van de aandelen door een derde zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de maand nadat hoger opgenomen procedure volledig ten einde is. Op de schuldig gebleven koopprijs is de wettelijke intrest verschuldigd te betalen na de verlopen periode. Na het verstrijken van de termijn(en) tot betaling kunnen de rechthebbenden de koper tot betaling dwingen door aile middelen rechtens.

11. SANCTIE

Bij niet naleving door de overdrager van voorgaande procedure, is deze aan de andere aandeel-houders een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van vijftig ten honderd (50 %) van de prijs of schattingswaarde van ieder onrechtmatig overgedragen aandeel, onverminderd het recht om de werkelijk geleden schade te bewijzen en op te eisen. De forfaitaire schadevergoeding wordt hierop dan aangerekend. Deze som za! verdeeld worden tussen de overige aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit. Het stemrecht verbonden aan de onrechtmatig overgegane aandelen wordt geschorst tot aan een akkoord tussen partijen of een definitieve uitspraak ten gronde.

12. HOODELIJKHEID EN ONDEELBAARHEID

Elke aandeelhouder is hoofdelijk en ondeelbaar gebonden door de aangegane verbintenissen. Zij verplichten zich tevens deze bepalingen op te leggen aan al hun rechtverkrijgenden ten gelijk welke titel.

III. Raad van bestuur

Artikel 8. Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een maximum termijn van zes (6) jaar. De bestuurders kunnen te allen tijd door de Algemene Vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Wordt een rechtspersoon als bestuurder benoemd, dan zal deze rechtspersoon een permanente vertegenwoordiger moeten aanduiden zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 9. Vacature

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de over-blijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de Algemene Vergadering in haar eerstvolgende vergadering de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd van zijn voorganger uit.

Artikel 10. Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzit-'ter zo dikwijls ais het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien (14) dagen na een daartoe strekkend verzoek van één bestuurder. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door het lid van de raad van bestuur dat bij gewone meerderheid wordt aangeduid om de vergadering voor te zitten. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 11. Besluitvorming

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en akkoord gaan met de agenda, of wanneer, na oproeping, tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Indien er slechts twee bestuurders benoemd zijn dienen beide bestuurders aanwezig te zijn. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem op voorwaarde dat er meer dan twee (2) bestuurders benoemd zijn. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, telegram, telefax, telex of e-mail, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één (1) vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één (1) medelid vertegenwoordigen. Van de beslissingen worden notulen gehouden, die door de secretaris en de voorzitter worden ondertekend.

In uitzonderlijke gevallen kunnen de besluiten van de raad van bestuur tevens genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure is uitgesloten voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 12. Salaris

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen salaris voorzien, evenmin voordelen in natura. Nochtans kan hen, bij beslissing van de Algemene Vergadering waarbij uitdrukkelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoe-ding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toege-'kend, waarvan het bedrag door de Algemene Vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 13. Tegenstrijdig belang

Het lid van de raad van bestuur, dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogens-rechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan de raad van bestuur voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere bestuurders en de commissaris. De notulen maken melding van zijn verklaring en van de rechtvaardigheidsgronden. De vermogensrechtelijke gevolgen van .dit belangenconflict voor de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap worden besproken en worden opgenomen in het jaar-verslag of bij gebreke opgenomen in een stuk dat gelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 14. Intern bestuur - beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die han-delingen waarvoor volgens de wet de Algemene Vergadering bevoegd is. Onverminderd de bepa-lingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder mekaar verdelen. De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen

IV. Directiecomité - dagelijks bestuur - adviserende comités.

Artikel 15. Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of han-delingen die krachtens de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, ontslag, bezoldiging, duur van hun mandaat en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een directiecomité is ingesteld zijn de leden daarvan onderworpen aan de regels van tegen-strijdig

belang zoals opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is gelast met het toezicht op dat comité.

Artikel 16. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een of meer personen die han-delen als

orgaan van de vennoot-'schap.

Artikel 17. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden een of meer adviserende comités oprichten. De raad van bestuur

omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

V. Vertegenwoordigingsmacht - aansprakelijkheid - controle

Artikel 18. Externe vertegenwoordigingsmacht

a) Raad van bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene verte-genwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

b) Directiecomité

Het directiecomité vertegenwoordigt binnen de vastgestelde bevoegdheden de vennootschap in alle

handelingen. Hij handelt door elk lid van het directiecomité afzonderlijk.

c) Dagelijks bestuur

Elke aangestelde heeft afzon-.derlijk de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader

van het dagelijks bestuur.

d) Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechts-'handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 19. Aansprakelijkheid

De bestuurders, de leden van het directiecomité en de dagelijkse bestuurders zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschapschappen. Ten aanzien van overtredingen waaraan bestuurders of leden van het directiecomité geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die over-tredingen hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering of de raad van bestuur nadat zij er kennis van hebben gekregen.

Artikel 20. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrich-tingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het in-stituut van de bedrijfsrevisoren, die benoemd worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de Algemene Vergadering, die tevens hun bezoldiging vaststelt. Wordt geen commissaris benoemd overeenkomstig de mogelijk-'heid voorzien in de wet, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

VI. Algemene vergadering

Artikel 21. Algemene Vergadering

De gewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand mei te veertien uur. Is die een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tilde kan een bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Elke Algemene Vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 22. Bijeenroeping

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel de gewone Algemene Vergadering als een bijzondere of een buitengewone Algemene Vergadering bijeenroepen. De raad van bestuur moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buiten-'gewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk éénlvijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen of in andere door de wet voorziene gevallen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren, behoudens deze die bij authentieke akte moeten worden vast-gesteld.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeel-houder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 23. Oproeping - Kennisgeving van deelneming

De houders van aandelen, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangete-kende brief, vijftien (15) dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De bestemmelingen kunnen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om de oproeping via een ander communi-catiemiddel te ontvangen.De oproepingsbrief bevat de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uit-gegeven). De houders van aandelen op naam bekomen samen met de oproepingsbrief de bij wet bepaalde stukken.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Minstens zeven (7) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeel-houders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is ge-maakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Artikel 24. Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeel-houder op de vergadering vertegenwoordigd worden krachtens een geschreven volmacht. Het model van volmacht kan door de raad van bestuur worden vastgesteld.

Artikel 25. Verdaging van de vergadering

De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele maal drie weken te verdagen. Deze verdaging doet de beslissing van de goedkeuring van de jaarvergadering vervallen, maar doet geen afbreuk aan de ander genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 26. Quorum - Stemrecht

Elke algemene vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten zonder oproeping wanneer alle aandeelhouders, bestuurders en commissarissen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij akkoord gaan met de agenda.

Elke jaarvergadering of bijzondere Algemene Vergadering kan na oproeping geldig beraadslagen wanneer er minstens één (1) aandeel aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voor elke buitengewone Algemene Vergadering dient na oproeping minstens de helft ('/2) van het kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. Bij gebreke zal een tweede bijzondere Algemene Vergadering kunnen besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, dit alles onverminderd strengere aanwezig-'heidsvereis-'ten voorzien door de wet en de statuten.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhou-derschap, zijn geschorst, voor wat de niet volgestorte aande-'len betreft zolang de behoorlijk opge-vraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet en deze statuten. De aandeelhouder die nalaat de gevraagde volstorting te verrichten op de datum van de betaalbaarstelling is van rechtswege, en zonder aanmaning, een interest verschuldigd tegen twaalf percent (12%) op jaarbasis vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

De beslis-'lingen warden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de stren-gere meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

Artikel 27. Notulen

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen en een aanwezigheidslijst opgemaakt. De notulen van de gewone en van de bijzondere Algemene Vergaderingen worden door de secretaris onder leiding :.

van de voorzitter opgetekend en worden door hen onderte-'kend. Van elke buiten-gewone Algemene Vergadering, te houden ten overstaan van een notaris, wordt een authentiek proces-ver-baal opgemaakt.

Artikel 28. Onverdeeldheid - Vruchtgebruik

Wanneer één of meer aandelen of andere effecten toebehoren aan verscheidene personen in volle

" eigendom dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend

" worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang . zodanige aanwij-'zing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Bij splitsing in vruchtgebruik en blote eigendom worden alle lidmaatschaps-rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Vil. Boekjaar - jaarrekening - winst

Artikel 29. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur

de inventaris, de jaarrekening en, voor zover wettelijk verplicht, het jaarverslag op. De jaarrekening bestaat uit " de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 30. Bestemming van de winst - Reserve

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De , raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de divi-denden.

Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht.

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voor-schriften, interim-dividenden uit te keren.

VIII. Ontbinding - eenhoofdigheid - woonplaats

Artikel 31. Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statu-,tenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de aandeelhouders die tenminste één/vierde (1 ) van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, inge-val het netto-aktief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan één/vierde (Y4) van het kapitaal.

Artikel 32. Vereffening

De Algemene Vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt en ontslaat bij gewone meerderheid van stemmen de vereffenaars en stelt hun bevoegdheid vast. Behoudens anderslui-dende beslissing van de Algemene Vergadering treden de in functie zijnde bestuurders op als vereffenaar van de vennootschap, en hebben zij de machten zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerech-'tigdrheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

Artikel 33. Eenhoofdigheid

Het in één hand verenigd zijn van de aandelen heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. Indien die toestand binnen het jaar evenwel niet geregulariseerd is, staat de enige aan-deelhouder borg voor

" alle verbintenissen van de vennootschap. De eenhoofdigheid en de identiteit van de enige aandeelhouder moeten vermeld worden in het dossier dat gehouden wordt op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.. De enige vennoot oefent alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die han-fidelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. De overeenkomsten tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap worden ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, behoudens de courante verrichtingen die onder normale omstan-digheden plaatsvinden.

Artikel 34. Keuze van woonplaats

De obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die in het buitenland woon-achtig zijn, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, geen bedingen bevattend strijdig of niet verenigbaar met de andere bepalingen van de akte.

De notaris,

Hans Van Overloop

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' 'Voor! behouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du -Moniteur belge

'2070112012

08/09/2011
ÿþ Niad 2.0

P-oirba_j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIMI 111111 I

*11136365*

Ondernemingsnr : 0405.068.535

Benaming

(voluit) : VEEMBERG

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zwaluwbeek 6 te 9120 Beveren-Waas

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 21 juni 2011, blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende bestuurders herbenoemd worden:

De heer K.J. van den Berg, wonende te Barnevetdseweg 116, 3862 PD Nijkerk, Nederland De heer L van den Berg, wonende te Singel 261, 1012 WG Amsterdam, Nederland

Genoemde bestuurders aanvaarden de herbenoeming als bestuurders.

Deze herbenoeming is geschied voor een duur van zes jaar, om te eindigen met de algemene vergadering te houden in 2017.

De mandaten van de bestuurders zullen onbezoldigd uitgeoefend warden.

De Raad van Bestuur verenigt zich onmiddelijk na deze algemene vergadering in raad en beslist om de heer K.J. van den Berg en de heer I. van den Berg, hoger vernoemd, opnieuw aan te stellen als gedelegeerd bestuurders.

Beveren, 21 juni 2011

De heer K.J. van den Berg,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 06.07.2011 11257-0015-012
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 08.06.2010 10153-0542-012
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09484-0257-011
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 13.06.2008 08217-0029-012
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 15.06.2007 07223-0340-012
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.06.2006, NGL 14.07.2006 06471-3781-013
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.05.2005, NGL 27.05.2005 05177-2469-016
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0443-012
22/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 12.05.2004, NGL 21.06.2004 04280-2429-016
17/06/2003 : SN024992
16/08/2002 : SN024992
01/07/1999 : SN024992
14/06/1997 : SN24992
20/02/1996 : SN24992
23/02/1994 : SN24992
30/12/1992 : SN24992
25/09/1992 : SN24992
13/07/1991 : SN24992
31/10/1989 : SN24992
01/01/1989 : SN24992
01/01/1988 : SN24992
01/01/1986 : SN24992

Coordonnées
VEEMBERG

Adresse
ZWALUWBEEK 6 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande