VEHENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEHENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.524.708

Publication

23/11/2011
ÿþ Mac' 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai

IIIII*11,11111211IJ



GRIFFIE RECv # -,;ij;" I VAN KOOPI~F"_ EL

1 0. 11. 2011

G} E DMe3'i##® E 1

Ondernerningsnr ; 0440.524.708

Benaming

(voluit) : Vehent B.V.B.A. in vereffening

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Annastraat 279, 9220 Hamme

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Op heden 3 november om W uur wordt op de maatschappelijke zetel een bijzondere algemene vergadering:

gehouden in aanwezigheid van aire vennoten, met name

- Vehent André, Sint-Annastraat 279, 9220 Hamme

De vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

1. kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van "

vereffeningsrekeningen

2. kwijting aan de vereffenaar

3. sluiting van de vereffening

Vervolgens worden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vereffenaar doet verslag van zijn werkzaamheden en legt de rekeningen van de vereffening voor.

De vereffenaar stelt voor om na terugbetaling van het gestort kapitaal, het batig saldo te verdelen onder de vennoten in verhouding tot hun participatie in het kapitaal.

"

De rechtbank van koophandel heeft zich op 3 oktober 2011 akkoord verklaard met het verdelingsplan dat de vereffenaar heeft voorgesteld.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar en de rekeningen die hij voorlegt goed.

2. De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht. Evenwel zal de vereffenaar nog het nodige te doen voor de bekendmaking van de sluiting van de vereffening evenals voor het: indienen van de aangifte in de roerende voorheffing en in de vennootschapsbelasting naar aanleiding van de: sluiting van de vereffening.

"

"

3. Aangezien aile activa te gelde zijn gemaakt en alle schulden aan derden zijn vereffend, beslist de, vergadering vervolgens de vereffening te sluiten zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden door de heer André Vehent, Sint-Annastraat 279, 9220 Hamme.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de vergadering opgeheven om 11.uur.

Waarvan akte,

De vennoten

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

04/07/2011
ÿþmod 2.1

Ondernemingsnr : 0440524708

Benaming : Vettent B.V.B.A.

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Annastraat 132/A

9220 HAMME

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerder - aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar -

;= aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap coördinatie - volmacht

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Maurice Ide te Hamme op 25 mei 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VEHENT B.V.B.A", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Sint- Annastraat 132 A, thans nummer 279 ingevolge een hernummering van de

;; straatnummers, ondernemingsnummer 0440 524 708, RPR Dendermonde, de volgende

beslissingen heeft genomen :

Punt 1: Voorstel tot ontbinding van de vennootschap - verslag van het bestuursorgaan bevattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding - staat van actief en passief afgesloten per 28 februari 2011 - verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief - ontbinding en invereffeningstelling:

-Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap waarin het voorstel tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, samen met een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 28 februari 2011.

-Vervolgens voorlezing van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy De Backer & Co", vertegenwoordigd ex ultimo door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 28 februari 2011, opgesteld op 24 mei 2011 en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

"5. BESLUIT

De zaakvoerder van de BVBA VEHENT heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een !: staat van actief en passief per 28 februari 2011 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 250.181,25 EUR en een netto-actief t.b.v. 236.472,30 EUR.

!: Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet-geboekte schuld inzake vennootschapsbelastingen n.a.v. de vereffening van de vennootschap t.b.v. afgerond 12.300 EUR. Inclusief correcties bedraagt het netto-actief 224.172,30 EUR.

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden.

Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders." ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW-en belastingcontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van iktë E ,., r ;:.;.;K

VAN KOOPHAL'\` EL

Luik B

IIINIIYII IIVI 111111111111

*11099772*

2 2. 06. 2011

DENDERMONDE

Griffie

ll

beh 2a Bel Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Erpe, 24 mei 2011. (getekend) BVBA GUY DE BACKER & CO

Vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Erkenning door de enige vennoot een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva ontvangen te hebben, bijgevolg volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben. Voormelde verslagen en staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de instrumenterende notaris Maurice Ide.

-Na grondig onderzoek van de aan de vergadering voorgelegde verslagen en staat van actief en passief, bevestiging en vaststelling door de instrumenterende notaris Maurice Ide dat de vennootschap alle wettelijke formaliteiten en rechtshandelingen heeft vervuld opgelegd in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Beslissing door de enige vennoot om, na kennisname van voornoemde verslagen van het bestuursorgaan en de aangewezen bedrijfsrevisor en voorzegde verklaring van de notaris, de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Punt 2: Ontslag en kwiitinq aan de zaakvoerder van de vennootschap:

-Ontslag aan de enige zaakvoerder en verlening van kwijting aan de enige zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

-Voor zoveel als nodig verduidelijking dat de enige zaakvoerder actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar van de vennootschap.

-De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de enige zaakvoerder zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan de enige zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat voor wat betreft de periode tussen vandaag en het definitief worden van zijn ontslag. Punt 3: Aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar: Beslissing om de hiernavolgende persoon als enige vereffenaar van de vennootschap aan te stellen, met name: de heer VEHENT André Mauritius Cesarina geboren te Hamme op 29 november 1945, rijksregisternummer 45.11.29-085.67, identiteitskaartnummer 591-1246123-66, echtgenoot van mevrouw EECKHOUDT Mariette Constancia Carolus, wonende te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 279.

-Zo de bevoegde Rechtbank van Koophandel weigert over te gaan tot de bevestiging van de benoeming of homologatie van voormelde aangestelde vereffenaar, voorstel om de hiernavermelde persoon als vereffenaar te benoemen, met name Mevrouw EECKHOUDT Mariette Constancia Carolus, geboren te Dendermonde op 13 januari 1953, rijksregister nummer 53.01.13-072.76, identiteitskaartnummer 591-2577242-54, echtgenote van voornoemde heer André Vehent, wonende te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 279.

-Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

-Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

-De vereffenaar treedt in functie vanaf de bevestiging van zijn benoeming of homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

-De in functie getreden vereffenaar dient zich te schikken naar de bepalingen van de artikelen 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en zal bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

-Beslissing dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Punt 4: Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie statuten:

Ingevolge voormelde genomen beslissingen, waaronder de invereffeningstelling van de vennootschap, beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen en/of te wijzigen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, en over te gaan tot de coördinatie ervan:

A) De bestaande tekst van artikel één van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoiiden aan het Belgisch Staatsblad

V^~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap draagt de naam "Vehent B.V. -- en is in vereffening; iedere ------------ ---g van de

naam van een vennootschap in vereffening is verboden."

B) De bestaande tekst van artikel vier van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door

de volgende, nieuwe tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 25 mei 2011 enkel nog voor haar vereffening."

Volmacht:

Voor ontledend uittreksel

Maurice Ide, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte PV van invereffeningstelling

- Verslag bestuursorgaan en bedrijfsrevisor

- Coordinatie van de statuten

- Bevestiging benoeming vereffenaar Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.02.2011, NGL 12.04.2011 11083-0329-014
26/08/2010 : HA044703
01/09/2009 : HA044703
19/08/2008 : HA044703
06/08/2007 : HA044703
31/07/2006 : HA044703
08/08/2005 : DE044703
30/08/2004 : DE044703
08/07/2003 : DE044703
03/08/2002 : DE044703
08/09/2001 : DE044703

Coordonnées
VEHENT

Adresse
ST ANNA 132A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande