VEKEMAN-VERMEULEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEKEMAN-VERMEULEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.395.973

Publication

12/05/2014
ÿþ moi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ri 191,11 1Hi

il

1

crrru RECI ITBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 9 APR. 2014

AFDELleiVENDERMONDE

Ondememingsnr : 0425.395.973

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :Vekeman - Vermeulen

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Rupelmondestraat 18

9150 Kruibeke (Bazel)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding-invereffeningsteIling in één akte

Flet blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 22 april 2014, nog niet geregistreerd, dat de BVBA Vekeman  Vermeulen, met zetel te 9150 Bazel, Rupelmondestraat 18, werd ontbonden-invereffening gesteld en dit met éenparigheid van stemmen:

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolqende agenda:

a) Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping;

b) Voorlegging van het voorstel tut ontbinding in het verslag van het. bestuursorgaan, voorlegging van de staat van activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor;

c) Vervroegde ontbinding van de vennootschap;

d) Goedkeuring jaarrekening op datum van de ontbinding;

e) Afgifte van de maatschappelijke goederen;

f) Verzaking aanstelling vereffenaar verklaringen en verbintenissen van

de aandeelhouders;

g) Sluiting van de vereffening;

h) Bewaarplaats van de boeken;

i) Kwijting aan de zaakvoerder en vaststelling van rechtswege mandastbeëindiging.

B) Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping.

Aangezien aile aandeelhouders aanwezig zijn en de zaakvoerder aanwezig is of er aan verzaakt hebben, moeten de formaliteiten voor bijeenroeping niet worden aangetoond.

C) Voorlegging verslagen en staat van actief en passief.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder van de

vennootschap waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegeictit.

Tevens wordt de staat van activa en passive van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per twee en twintig januari tweeduizend veertien.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SASYS & CO", met kantoor te Aalst, Gentse' Steenweg 55, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding. Het verslag werd opgesteld op negen april tweeduizend veertien.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

umu. CONCLUSIES

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0A 1M

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van' Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA VEKEMAN-VERMEULEN afgesloten per 22 januari 2014, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan zoals voorgeschreven volgens artikel 281 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BVBA VEKEMAN-VERMEULEN een boekhoudkundige staat. afgesloten op 22 januari 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van f 965,33 en een netto passief van ¬ 31.609,40.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Gedaan te Aalst, op 9 april 2014.

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I. aAEYS -

Bedrij fsrevi s or" .

D) Vroegtijdige ontbinding.

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

E) Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding.

De voorzitter legt aan de aandeelhouders de jaarrekening voor van d vennootschap sedert de oprichting en afgesloten op heden.

Elke aandeelhouder erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te: hebben. De zaakvoerder van de vennootschap licht deze jaarrekening' mondeling toe. De zaakvoerder van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn. De aandeelhouders nemen inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

F) Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan, de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief. en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

G) Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders.

Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van' de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ian de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

nitid 11.1

geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in'eVenredigheid met hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

H) Sluiting van de vereffening.

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de eventuele latente niet aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt zij vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'VEKEMAN-VERMEULEN" definitief opgehouden heeft te bestaan.

I) Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van mevrouw Vermeulen Annie, Frans Boelplein 30

J) Kwijting aan de zaakvoerder en vaststelling van mandaatbeëindiging.

De vergadering der aandeelhouders beslist, rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de 'afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor hun beheer als bestuurder van de vennootschap en anderzijds verklaart oe vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

STEMMING

Alle voorgaande beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-10 van het wetboek van

registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel

Notaris André Depuydt

Gelijktijdig neergelegd :

-Afschrift van de akte;

-Verslag van de zaakvoerder

-Verslag van de bedrijfsrevisor

Voor-bohoudon aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/11/2013 : DE041152
05/08/2013 : DE041152
03/08/2012 : DE041152
04/08/2011 : DE041152
02/08/2010 : DE041152
03/08/2009 : DE041152
18/09/2008 : DE041152
13/08/2008 : DE041152
28/11/2007 : DE041152
16/10/2007 : DE041152
02/10/2006 : DE041152
03/10/2005 : SN041152
19/07/2004 : SN041152
11/07/2003 : SN041152
20/09/2002 : SN041152
27/02/2002 : SN041152
18/08/1999 : SN041152

Coordonnées
VEKEMAN-VERMEULEN

Adresse
RUPELMONDESTRAAT 18 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : Rupelmonde
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande