VELGHE ANDRE - BURMS L. EN CO TRANSPORT

CVBA


Dénomination : VELGHE ANDRE - BURMS L. EN CO TRANSPORT
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 438.274.506

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 30.06.2014 14249-0585-014
17/01/2014
ÿþ MA Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SUIF

MONTEUR BELG 10 -01- 201ii BELGISCH STAATS

Oiidernerningsnr : 0438.274.506

Benaming

(volu,t) : ANDRE VELGHE-BURMS L. EN CO TRANSPORT (verken)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Hooistraat 76, 9070 Destelbergen (Heusden)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op, 23 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ANDRE VELGHE-BURMS L. EN CO TRANSPORT", met zetel te Hoolstraat 76, 9070 Destelbergen (Heusden), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met' ondernemingsnummer 0438.274.506 en BTW-nummer BE438.274.506, volgende beslissingen met' éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - VASTSTELLING UITKERING BELASTE RESERVES/INBRENG NETTO DIVIDEND.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat belaste beschikbare reserves ten belope van vierhonderdenachtduizend achthonderd achtennegentig euro (¬ 408.898,00) werden. uitgekeerd onder de vorm van een dividend in verhouding tot het aandelenbezit ingevolge beslissing bij bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 10 december 2013 en dit in toepassing van artikel 537 WIB92.

Ondergetekende notaris wijst comparanten erop dat de belaste reserves waarvan sprake in voormeld artikel 537 W1B92 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De comparanten verklaren dat aan deze voorwaarde voldaan is' en dat de uitkering gebeurt op basis van de goedgekeurde jaarrekeningen per 31 december 2011 en per 31 december 2012, zoals deze jaarrekeningen werden goedgekeurd op de jaarvergaderingen van 15 mei 2012 en 15 mei 2013. De comparanten ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing tot uitkering van dividend elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het dividend.

De individuele vennoten hebben eenzijdig verklaard (op 10 december 2013) afzonderlijk uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het dividend.

TWEEDE BESLISSING -- VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN, De voorzitter legt het verslag voor van het bestuursorgaan de dato 20 december 2013 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 20 december 2013 van bedrijfsrevisor FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA te Sint-Denijs Westrem, vertegenwoordigd door ANN VAN VLAENDEREN, overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot, uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid ANDRÉ VELGHE-BURMS L. EN CO TRANSPORT, met maatschappelijke zetel te Hooistraat 76, 9070 Destelbergen en met ondememingsnummer BE 0438.274.506  PPR Gent,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij ANDRÉ VELGHEBURMS L. EN CO TRANSPORT CVBA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering; ten bedrage van 408.898,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto 368.008,20 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de Inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van Waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 368.008,20 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Het aantal aandelen wordt daardoor verhoogd tot 5.840, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen. Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 368.008,20 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 5.090 nieuwe aandelen van ANDRÉ VELGHE-BURMS L. EN CO TRANSPORT CVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 368.008,20 EUR worden uitgegeven, Volledigheidshalve merken we op dat de nieuwe aandelen worden uitgegeven boven pari (zonder uitgiftepremie) waardoor de fractiewaarde per aandeel wijzigt van 24.80 EUR naar 66.20 EUR, De nieuwe uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 3.509 nieuwe aandelen aan de heer Kris Velghe

-1.357 nieuwe aandelen aan mevrouw Liliane Burms

- 224 nieuwe aandelen aan de heer Daniël Burms

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 368.008,20 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 386.608,20 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging het kapitaal bijgevolg niet zal verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

De vergadering verklaart voorafgaande aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de bestuurder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met driehonderd achtenzestigduizend en acht euro twintig eurocent (¬ 368.008,20) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op driehonderdzesentachtigduizend zeshonderd en acht euro twintig eurocent (¬ 386.608,20), door inbreng in natura met uitgifte van vijfduizend negentig (5,090) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1B.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven aan een uitgifte-prijs van tweeënzeventig euro dertig

eurocent (¬ 72,30) per nieuw uitgegeven aandeel, zijnde boven pari, zonder uitgiftepremie.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING - INSCHRIJVING EN INBRENG - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook .het netto-dividend) ten belope van driehonderd achtenzestigduizend en acht euro twintig eurocent (¬ 368.008,20) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

De vennoten hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura met uitgifte van nieuwe aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, de vijfduizend negentig (5.090) aandelen toegekend en wel als volgt:

-Aan vennoot Daniël BURMS: tweehonderd vierentwintig (224) aandelen;

- Aan vennoot Liliane BURMS: duizend driehonderd zevenenvijftig (t .357)aandelen;

- Aan vennoot Kris VELGHE: drieduizend vijfhonderd en negen (3.509) aandelen;

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

~

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans driehonderdzesentachtigduizend zeshonderd en acht euro twintig eurocent (¬ . 386,608,20), volledig volstort en is vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd veertig (5.840) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/ vijfduizend achthonderd veertigste (115.840ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

VIJFDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en wel als volgt

"ARTIKEL. 5. Maatschappelijk kapitaal

a) Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op driehonderdzesentachtigduizend zeshonderd en acht euro twintig eurocent (E 386.608,20). Het is volledig geplaatst, en verdeeld in vijfduizend achthonderd veertig (5.840) aandelen zonder nomi-male waarde, met een fractiewaarde van één/ vijfduizend achthonderd veertigste van het vast gedeelte van het kapitaal. Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging.

Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging ais gevolg van intreding van nieuwe venno-,ten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitslui-ting en over-lijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden. Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van de raad van bestuur.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle venno-iten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewo-ne algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

b) Buiten de aandelen die aan zulke inbreng beantwoorden mag geen enkele andere soort effecten worden

uitgegeven, onder welke bena-'ming ook. De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen.

De raad van bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaar-borgd door zakelijke zekerheden, en

waarvan hij de bijzonder-heden be-paált."

ZESDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coordinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;-

-het bedrijfsrevisoraal verslag;

-het verslag van het bestuursorgaan;

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Paul HENRIST.

Merelbeke-Bottelare.

Bijlagen-bij het-Belgisch-Staatsblad --1-7/0 1-f2014- - Airnexes" du Mi

voor-behoudon

aan het Belgisch Staatsblad

4

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

21/06/2013 : HA155407
11/06/2012 : HA155407
14/06/2011 : HA155407
31/05/2010 : HA155407
12/06/2009 : HA155407
16/04/2009 : HA155407
12/06/2008 : HA155407
29/05/2007 : HA155407
31/05/2005 : GE155407
11/06/2004 : GE155407
27/06/2003 : GE155407
11/09/2002 : GE155407
04/07/2001 : GE155407
26/05/1999 : GE155407
17/09/1994 : GE155407
05/10/1989 : GE155407

Coordonnées
VELGHE ANDRE - BURMS L. EN CO TRANSPORT

Adresse
HOOISTRAAT 76 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande