VELGHE MARIO, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VELGHE MARIO, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.467.721

Publication

21/10/2011
ÿþnood 2.1

sa~L 'L ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

INS IVIIIIVNIWIIi I~III~

*11159899*

NEERGELEGD

1 1 -10- 20M

RECHTE te KOOPHANDEL TEGENT

Ondernemingsnr : 0836 467 721

Benaming

(voluit) Veighe Mario , huisarts

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba

Zetel : 9080 Lochristi Bosdreef 56

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng en bijzonder verslag zaakvoerder.

Neerlegging bijzonder verslag zaakvoerder dd. 6.10.2011 (art. 222) en verslag quasi-inbreng dd. 30 september 2011. (art. 220 Wb. Venn.)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

03/06/2011
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Bosdreef 56

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 18 mei 2011 blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte;, Aansprakelijkheid.werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichter :

De heer VELGHE Mario René Gustaaf, geneesheer, geboren te Sint-Amandsberg op zevenentwintig januari negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 6t01.27 477-01, identiteitskaart nummer 590-4026689-51, echtgenoot van mevrouw INGELS Ria Maria Albertine,; onderwijzeres, geboren te Wetteren op achttien december negentienhonderd éénenzestig, wonende te 9080 Lochristi, Bosdreef 56.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luc Van Damme te Lochristi op elf juni tweeduizend negen naar een stelsel van zuivere scheiding van goederen en nadien niet meer gewijzigd zoals zij verklaren.

De oprichter heeft zijn inbreng volstort ten belope van vijfendertig procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam " Velghe Mario, huisarts".

Maatschappelijke zetel :

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9080 Lochristi Bosdreef 56. Hij: mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van één van; de zaakvoerders mits bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijke mededeling aan de Orde der Geneesheren.

Doel

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot met inachtname van de regels van de medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. Dit omvat:

- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsengeneeskunde door de geneesheer-vennoot of door andere geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde. - de vennootschap kan eveneens , doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over, alle onroerende en roerende goederen die haar toebehoren en leningen ontvangen van of toestaan aan de aandeelhouder(s)onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het` investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De eigenlijke geneeskunde wordt uitgeoefend door een geneesheer-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening: van de vennootschap. Aan de genees-heer-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de'

Mal 2.0

Lutk B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 ME; 2011

REG7iff, ié3p~i~1K VHt.i

.ii...~é ~ nA4ri ;r1 TCr-.~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VELGHE MARIO, huisarts

eA3.1461

IRdII~InIIIIIIIIIIIIIIEIdAV

*11083360"

V beh aa Sei stae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen van haar oprichtingsdatum.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op veertigduizend (40.000) euro , vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/vierhonderdste deel van het kapitaal van de vennootschap.

Bestuur :

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten overeenkomstig de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Indien een zaakvoerder geen medicus is worden zijn/haar activiteiten en beslissingen beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, te bepalen door de algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, met een maximum van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door een mede-vennoot, en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben.

Jaarlijkse algemene vergadering :

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) moet(en) tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of van zodra vennoten die gezamenlijk één/vijfde van het kapitaal bezitten erom verzoeken.

Al de algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschap-pelijke zetel of op de plaats in de oproeping vermeld.

De bijeenroeping geschiedt bij middel van aangetekend schrijven of voor ontvangst getekende brief ten minste vijftien dagen aan de vennoten die ten minste acht dagen voordien in het register opgenomen werden.

Indien alle vennoten in persoon aanwezig en daarmee akkoord zijn, kan rechtsgeldig vergaderd worden zonder aanduiding van de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping; tevens kan van de agenda worden afgeweken.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Genees-heren worden voorgelegd.

Boekjaar :

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op éénendertig december van elk jaar worden de rekeningen afgesloten, de inventaris en jaarrekening opgemaakt alsook, indien wettelijk vereist, een jaarverslag van de zaakvoerder(s) over zijn bestuur.

Bestemming van het resultaat :

Voor het opmaken van de jaarrekening en de interne balans en resultatenrekening stukken alsmede voor de bestemming van het resultaat zal de algemene vergadering zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

Ontbinding - Vereffening :

Zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering dan is de oudste zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar zowel ten aanzien van de

Voor-

t3ePibuden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

vennoten als ten aanzien van derden tenzij de Rechtbank van Koophandel zich hiertegen verzet. Terzake zullen alle wettelijke en deontologische regels nageleefd worden. De vereffenaars zijn " bevoegd tot alle verrichtingen tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Inzake benoeming en bevoegdheden zullen alle wettelijke regels nageleefd worden.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en /of het beroepsgeheim van de vennoten, zal beroep gedaan worden op een arts. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt tot de jaarvergadering van tweeduizend twintig als zaakvoerder benoemd

- de heer Velghe Mario, wonende te 9080 Lochristi, Bosdreef 56, wordt tot de jaarvergadering van tweeduizend twintig aangesteld.

Hij aanvaardt deze aanstelling na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht. Hij oefent zijn mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist.

- Mevrouw Ingels Ria, alhier tussengekomen en medeverschenen, wonende te 9080 Lochristi, Bosdreef 56, wordt tot de jaarvergadering van tweeduizend twintig aangesteld als zaakvoerder doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Zij oefent haar mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist. "

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaakvoerder alleen handelend volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Overgangsbepalingen :

Goedkeuring Orde van Geneesheren

Het ontwerp van huidige akte werd voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd aan de Orde van Geneesheren en bij brief van dertig maart tweeduizend elf heeft deze dit ontwerp goedgekeurd. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op éénendertig december tweeduizend twaalf. ,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni van het jaar tweeduizend dertien.

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over-neemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Mevrouw De Smet Monique, accountant-belastingconsulent  lid IAB 11433 2 N 50 - te 9820 Merelbeke, Bergstraat 13, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale instanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

i Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

19/5/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

~ --

OpaihededteestdábIQaaarullaa aumetzirldenReiBtlatdiátigaendrol3dedÉgiigt¬ éidaoaiedestretnanterendBcteottotaribetkata+ijvaieciermer(ner8fen)

bebeegégthderbt;deperaocteAenaaisaiarao2ledlenête teeàegegermmadig:ëgen VebemsoNeileaendrahdlakekÉrgng

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2015, NGL 21.11.2015 15672-0042-009
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.11.2015, NGL 21.11.2015 15672-0002-009

Coordonnées
VELGHE MARIO, HUISARTS

Adresse
BOSDREEF 56 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande