VELUKA

NV


Dénomination : VELUKA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 429.602.508

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 14.01.2014 14008-0012-016
07/01/2014
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik verrlelden ' Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd ree rechtspersoon tere ganzen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden i Y 1[1,!111111U ~t ,..garde 2 6 DEC, 2013

aan het Griffie

Belgisch Staatsblad

i III







Ondernemingsar: 0429.602.508

Benaming (voluit) : Veluka

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ooikeplein 13

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE - OVERNAME DOOR DE BVBA KADOR

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 9 december 2013, geregistreerd te Oudenaarde op 12 december 2013, 6 bladen geen verzendingen. Boek 762, blad 05, vak 17, Ontvangen: vijfentwintig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT Kennisname fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel aangezien de enige aandeelhouder verklaart volledig in kennis te zijn gesteld van de datum van deze vergadering,

TWEEDE BESLUIT - Afstand tussentijdse cijfers

De vergaderingen van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap beslissen in overeenstemming met de bepalingen van artikel 720, §2 in fine van het Wetboek van Vennootschappen af te zien van de opmaak van tussentijdse cijfers.

DERDE BESLUIT - Verrichting gelijkgesteld met fusie door overneming - Ontbinding zonder vereffening Overgang onder algemene titel van het vermogen

1/ Fusie door overneming door de bvba Kador en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel de dato 14 oktober 2013 goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `KADOR', met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13, zijnde de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap 'VELUM', met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13, zijnde de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt, zonder uitgifte van aandelen in de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap. De vergadering neemt deze beslissing evenwel onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap Kador tevens haar instemming betuigt met het fusievoorstel en bijgevolg dus ook met de voorgenomen fusieverlichting.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. Deze overdracht geschiedt zonder uitkering van aandelen in de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap,

2. Boekhoudkundige datum

Vanuit boekhoudkundig oogpunt warden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders/bestuurders

De vergadering stelt vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerder van enerzijds de

overnemende vennootschap en anderzijds de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

5. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap

omvat tevens haar activiteiten met de eventueel daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het

voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen

mod 11.1

vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom:

alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

" alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge

welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten 'ut singuli' enzovoort), Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

" alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

" alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

" wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. Re schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de overnemende vennootschap die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

Re zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

Re vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B, van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT - Beëindiging mandaat bestuurders  Kwijting

Re vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van instemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, met de fusie, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt.

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2.de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, zonder uitgifte van aandelen in de overnemende vennootschap aan de bestaande aandeelhouders van de overgenomen vennootschap ter vergoeding van hun inbreng.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap ingevolge fusie door overneming het mandaat van mevrouw Vergalle Dorothée, de bvba Kador en de nv Elkimmo, voomoemde bestuurders, alsook het mandaat van voormelde bvba Kador als gedelegeerd bestuurder, van rechtswege een einde heeft genomen vanaf heden.

Re algemene vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening (die wordt opgesteld na de fusie) door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, als kwijting zal gelden voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap, voor de uitoefening van het mandaat dat zij uitoefenden van 1 juli 2013 tot op heden.

VIJFDE BESLUIT  Bevoegdheden - Volmachten

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de ovememende vennootschap en meer specifiek de bevoegdheid:

a)orn alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij aile bevoegde autoriteiten;

b)orn, gezien alle aandelen op naam zijn, het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Re vergadering verleent bovendien bijzondere volmacht aan' de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor de vaststelling van het verwezenlijken van de

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aaruen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;)

mod 11.1

opschortende voorwaarde in het hierboven opgenomen besluit en de bijgevolg daaruit voortvloeiende verwezenlijking van de fusie.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bv cvba Moore Stephens Verschelden Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle admini-stratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UI'T'TREKSEL Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

. " ti

~, ,

voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

\./

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste biz van Luik B vernielden - Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotans hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekemng

28/10/2013
ÿþMod wad tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 7 Ct"!. 2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0429.602.608 Benaming

(voluit) : Veluka (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL in verband met

DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE FUSIE (GERUISLOZE FUSIE)

VAN

VELUKA

naamloze vennootschap

RPR Oudenaarde

ondernemingsnummer 0429.602.508

met zetel te

Ooikeplein 13, 9790 Wortegem-Petegem

(overgenomen vennootschap)

MET

KADOR

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Oudenaarde

ondernemingsnummer 0501.500.688

met zetel te

Ooikeplein 13, 9790 Wortegem-Petegem

(overnemende vennootschap)

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Oudenaarde

FUSIEVOORSTEL in verband met GERUISLOZE FUSIE

Bij toepassing van artikel 676 en artikel 719 en verder van het Wetboek van vennootschappen

De naamloze vennootschap Veluka en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kador, hebben beslist het onderhavig - overeenkomstig de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instn.,menterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13163735*

A

11

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze FUSIE) door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van de vennootschap Veluka nv wordt overgenomen door Kador bvba zonder uitgifte van nieuwe aandelen en dit overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

1. WETTELIJKE VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W. VENN.

1.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen a)Identiteit van de overnemende vennootschap Kador bvba

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kador met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13 en gekend onder RPR Oudenaarde ondememingsnummer 0501.500.688,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Stein Binnemans met standplaats te Oudenaarde op 21 november 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 december daarna onder nummer 12195914.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden ¬ 3.496.288,49 verdeeld over 165.660,00 aandelen op naam zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 11165.660ste van het kapitaal.

Alle aandelen van de vennootschap zijn op heden in handen van Mevr. Dorothée Vergalle. Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Holding

1.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

li. Patrimoniumvennootschap

1.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of

onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3.het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doei te bevorderen.

Ill. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1.alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2.alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische

expertise en bijstand;

CU 3.het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

Ce bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon;

4.het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het

CU besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

p Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de

X hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

e

le Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap CUzich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de

CU vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

sC

sC

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

M

N De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

ó derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

r--+ handelszaak.

00

e; De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur,

rM

directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door

et de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige

et manager kunnen worden uitbesteed.

Z

el

u

rm

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden,

C verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, CU

pq industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

CU

,si Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch

;r.73 onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

CU De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de

C terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in

et

natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

eel

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts

uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,"

Als zaakvoerder is benoemd in de oprichtingsakte van de vennootschap, Mevrouw Dorothée Vergalle. b)Identiteit van de over te nemen vennootschap Veluka nv

De naamloze vennootschap Veluka met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13 en gekend onder RPR Oudenaarde ondernemingsnummer 0429.602.508.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Van Coppenolle met standplaats te Oudenaarde op 9 oktober 1986, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 november daarna onder nummer 861106-7.

De statuten werden nadien herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux met standplaats te Moeskroen op 30 april 2009, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 november daarna onder nummer 09070214.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 168.279,88 verdeeld over 74,00 aandelen op naam zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 1/74ste van het kapitaal, verdeeld als volgt:

Kador bvba 74,00 aandelen 100,00 %

Het doel van de vennootschap luidt overeenkomstig de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het vervaardigen, het verkopen en plaatsen van luchtkanalen en toebehoren in metaalplaten.

Bovendien zal zij kunnen diensten verstrekken aan aanverwante bedrijven als boekhoudbureau en factureerkantoor, als bureau voor nijverheidsstudiën, als uitbater van een kantoor voor mechanografische werken voor het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op computer, als tussenpersoon in de handel, als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden en als bureau voor de controle van goederen en materieel.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende, onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of het realiseren van dit doel vergemakkelijken."

Als bestuurders werden benoemd:

-Kador bvba, vast vertegenwoordigd door Mevr. Dorothée Verg alle;

-Mevr. Dorothée Vergalle;

-Elkimmo nv, met zetel te Biesvijverstraat 2, 9700 Oudenaarde gekend onder RPR Oudenaarde btw BE

0808.487.278, vast vertegenwoordigd door Mevr, Elke Tsjoen.

Als gedelegeerd bestuurder werd benoemd Kador bvba met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13, vast vertegenwoordigd door Mevr. Dorothée Vergalle.

2.Jurïdisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen.

Onder "fusie", zoals hierna vernield, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de Algemene Vergadering verbonden is,

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven ais een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap Veluka nv, zowel de rechten ais de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de fusie, door Kador bvba.

Deze fusie is ingegeven vanuit de doelstelling de huidige verhouding tussen de vennootschap Kador en de vennootschap Veluka te vereenvoudigen,

Op basis van de bovenstaande motivering menen de bij de verrichting betrokken zaakvoerder en bestuurders dat deze verrichting op het vlak van de directe belastingen neutraal zal geschieden aangezien zij is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen zoals hierboven geschetst en dat er geen fiscale motieven of zelfs ongewilde voordelen ten grondslag liggen van de voornoemde verrichting. De overgenomen vennootschap beschikt behoudens een overdraagbare notionele interestaftrek per 30/6/2012 immers niet over fiscale aftrekposten die zullen worden overgedragen ten gevolge van de geplande fusie.

Op het vlak van de registratierechten verklaren de bestuurders dat de verrichting zal geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00 aangezien de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen bezit,

Tevens verklaren de bestuurders dat de verrichting neutraal zal geschieden op het vlak van btw aangezien de betrokken vennootschappen niet btw-plichtig zijn.

Ten slotte verklaren de bestuurders dat de verrichting ook op het vlak van verkeersbelastingen fiscaal neutraal zal geschieden aangezien de overgenomen vennootschap niet in het bezit is en niet in het bezit zal zijn van een wagen op het moment van de fusie.

Onderstaande structuur geeft een schematisch overzicht weer van de situatie voor en na de fusie. Voor de fusie Na de fusie

Mevr. Dorothée Vergalle Mevr. Dorothée Vergalle

Kador Kador

Veluka

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 0110712013.

4.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap..

Bijgevolg wordt dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt.

5.Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

6.Bepalingen met betrekking tot de onroerende goederen

De overgenomen vennootschap Veluka nv is niet in het bezit van onroerende goederen.

Il. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1,Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Deze verrichting zal geen wijziging met zich meebrengen aan de statuten van de vennootschap behoudens een eventuele actualisatie van de statuten aan de vigerende wetgeving

2.Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de overnemende vennootschap. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

3.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden er zich onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren,

4.Bestuur van de overnemende vennootschap

Indien dit fusievoorstel zou worden goedgekeurd zullen alle bestaande bestuursmandaten in de vennootschap Veluka komen te vervallen en zal enkel Mevr. Dorothée Vergalle zaakvoerder blijven van de fusievennootschap Kador.

5.Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergaderingen van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel, voorzien bij de artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk eind december 2013 zou zijn.

i

" M

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onderhavige tekst werd opgesteld op 14 oktober 2013 te V1lortegem-Petegem in vier originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan twee exemplaren ter beschikking zullen worden gesteld aan de overeenkomende partijen en twee exemplaren moeten worden neergelegd bij de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde overeenkomstig art. 725 van het Wetboek van vennootschappen.

Veluka nv,

Vertegenwoordigd door haar raad van bestuur,

Kador

Bestuurder

vast vertegenwoordigd door

Dorothée Vergalle

Elktmmo

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Mevr. Elke Tsjoen

Mevr. Dorothée Vergalle

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.01.2013, NGL 13.02.2013 13033-0528-017
21/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111M1 DIII

Ondernemingsnr : 0429.602.508

Benaming

(voluit) : Veluka

(verkort)

Oudenaarde

f 2 DEC, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moregemplein 17, 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders - zeteIverplaatsing Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 21 november 2012

Dhr. Luc Tsjoen biedt zijn ontslag aan als bestuurder van de vennootschap met Ingang van heden.

De vennootschap Kanim nv, vast vertegenwoordigd door dhr. Luc Tsjoen biedt zijn ontslag aan als

bestuurder van de vennootschap met ingang van heden,

De algemene vergadering neemt kennis van deze ontslagen en dankt de bestuurders voor de bewezen

diensten.

De algemene vergadering beslist om met ingang van de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte van de vennootschap in oprichting Kador, met toekomstige zetel te Ooikeplein 13, 9790 Wortegem-Petegem, vast vertegenwoordigd door mevr. Dorothée Vergalle te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

De algemene vergadering beslist om met ingang van heden Elkimmo NV, met als vaste vertegenwoordiger mevr. Elke Tsjoen, en met maatschappelijke zetel te Biesvijverstraat 2, 9700 Bevere te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

Dit besluit wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

Kador bvba, vertegenwoordigd door mevr. Dorothée Vergalle en Elkimmo NV, vertegenwoordigd door mevr. Elke Tsjoen, bevestigen deze benoeming te aanvaarden.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 21 november 2012

De raad van bestuur beslist om met ingang van heden als gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur te ontslaan : dhr. Luc Tsjoen en ais gedelegeerd bestuurder mevr. Dorothée Vergalle.

De raad van bestuur beslist om met ingang van heden als gedelegeerd bestuurder en ais voorzitter van de raad van bestuur te benoemen : Kador bvba, vertegenwoordigd door mevr, Dorothée Vergalle en met maatschappelijke zetel te Ooikeplein 13 - 9790 Wortegem-Petegem.

Alle bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, ook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dat dagelijks bestuur worden daardoor overgedragen overeenkomstig de statuten. De vennootschap is in het kader van het dagelijks beheer geldig verbonden door alleen de handtekening van een gedelegeerd bestuurder.

In die hoedanigheid moet deze zijn handelingen niet met een voorgaande of speciale toestemming rechtvaardigen.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

De raad van bestuur beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel over te brengen naar

Ooikeplein 13, 9790 Wortegem-Petegem.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Kador bvba, vertegenwoordigd door mevr. Dorothée Vergalle

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

be oegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : haam ¬ n handtekening.

17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.01.2012, NGL 14.02.2012 12034-0234-015
17/11/2011
ÿþ Mal 2.0

iU.,1U W C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11173096*

Oudenaarde

0 4 NOV. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.602.508 17 9790 Wortegem Petegem

Benaming

(voluit) : Veluka

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moregemplein

Onderwerp akte : Aanduiding van een vaste vertegenwoordiger

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 01/09/2011

De vennootschap is aangesteld als bestuurder in de vennootschap Airkan NV met maatschappelijke zetel te Oudenaarde, Berchemweg 105 voor een periode eindigend op AV 2017.

Om deze reden moet de vennootschap een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

Door ondertekening van deze notulen bevestigt Dorothée Vergalle de functie van de vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

Luc Tsjoen

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2011 : OU031180
23/03/2011 : OU031180
02/03/2011 : OU031180
18/02/2011 : OU031180
29/03/2010 : OU031180
23/02/2010 : OU031180
18/05/2009 : OU031180
18/05/2009 : OU031180
08/10/2008 : OU031180
29/09/2008 : OU031180
29/09/2008 : OU031180
25/09/2008 : OU031180
25/07/2008 : OU031180
17/04/2008 : OU031180
29/11/2007 : OU031180
14/04/2006 : OU031180
10/08/2005 : OU031180
12/04/2005 : OU031180
07/04/2005 : OU031180
07/04/2004 : OU031180
15/04/2003 : OU031180
09/04/2003 : OU031180
12/04/2002 : OU031180
12/06/2001 : OU031180
08/05/1999 : OU031180
10/04/1999 : OU031180
01/01/1997 : OU31180
01/01/1992 : OU31180
01/01/1989 : OU31180
01/01/1988 : OU31180
16/12/1987 : OU31180

Coordonnées
VELUKA

Adresse
OOIKEPLEIN 13 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Ooike
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande