VEMIRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEMIRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 411.509.335

Publication

27/02/2013
ÿþMal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

JE ; Cis ij ANK 1,lvr.~~L

Ondernemingsar : 0411.509.335

Benaming

(voluit) : VEMIRO in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondsesteenweg 110 - 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit een Proces-Verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 11/01/2013 dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING EN HET RESULTAAT

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de jaarrekening op 26/10/2012 en besluit na bespreking deze jaarrekening, alsmede de erin opgenomen resultaatsaanwending goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN HET BESTUUR VAN DE VEREFFENAAR EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

Er wordt volledige kwijting verleend aan de gewezen aan de gewezen zaakvoerder, nl. de heer Roger Stroo, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Heist 248191, voor de door hem vervulde opdracht als zaakvoerder gedurende de periode die gelopen heeft van 01/01/2012 tot 29/03/2012.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar met het verdelingsplan en de rekeningen betreffende de vereffening goed. De vergadering ontslaat de heer Roger Stroo, voornoemd, uit zijn functie ais vereffenaar en geeft volledige en algehele kwijting aan de heer Roger Stroo voor zijn opdracht en beheer als vereffenaar van de vennootschap.

DERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING EN TOEBEDELING VAN HET VEREFFENINGS-SALRO

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de BVBA VEMIRO boekhoudkundig en fiscaal definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 26/10/2012.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Reist 248191.

De algemene vergadering beslist tenslotte dat geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden zullen worden afgegeven.

De heer Roger STROO, vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15 FR 2013

DENDERMONDE

Griffie

11,111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2012
ÿþIW~~I~VII~~MRVI~~V~UU

*iaoss~zi

- -1

Mal 2.1

I- GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 3 MEI 2012

DENDERMONDE

Gtiffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0411509335

Benaming

(voluit) : VEMIRO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9290 Berlare - Overmere, Dendemondsesteenweg 110

Onderwerp akte : In vereffeningstelling

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Yves De Ruyver, ter standplaats Liedekerke de dato 29.03.2012, geregistreerd als volgt: "Geboekt vier bladen; geen verzending te Asse I, op 02; april 2012 boek 635 blad 32 vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) De Ontvanger a.i, getekend Ann, Van Riet (inspecteur)

blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de, zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de' bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per éénendertig` december tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf

heden.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het

mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer Roger Stroo, voornoemd,

De vergadering zal kwijting verlenen aan de zaakvoerder voor zijn beheer bij het sluiten van de vereffening.

Derde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel:

De heer Stroo Roger, voornoemd, die aanvaardt.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat zijn benoeming door de rechtbank van Koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering beslist bovendien een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming van voornoemde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

Indien de Rechtbank de benoeming van de heer Stroo als vereffenaar weigert, wordt benoemd ais ; plaatsvervangend vereffenaar:

Mevrouw DEKEERLE Marinka Lauretta, geboren te Roeselare op zeventien januari negentienhonderd vierenvijftig, nationaal nummer 540117-030-19, echtgenote van de heer Stroo Roger, wonende te 8301 Knokke-1 Helst, Zeedijk-Heist, 248/91.De vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer Stroo Roger, voornoemd, door de Rechtbank van Koophandel en van de bevestiging of homologatie door de Rechtbank van ; Koophandel van haar benoeming als vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist eveneens dat het mandaat van de plaatsvervangend vereffenaar onbezoldigd zal worden uitgeoefend,

Vierde beslissing

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandlijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere befemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lastheb-bers voor de duur die hi) vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffe-naar.

Vijfde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

 vervanging vén artikel één door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat onder de vorm van een BVBA en is in vereffening. Haar benaming luidt «Vemiro»,

 vervanging van artikel twee door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat met ingang van negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, enkel nog voor haar vereffening.».

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de ' statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan voornoemde vereffenaar teneinde het eenzijdig verzoekschrift in te dienen bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, dit met het oog op de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar en ' plaatsvervangend vereffenaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

bijlage ; afschrift BAV + verslag van de bedrijfsrevisor + verslag van de zaakvoerder met staat van activa en

passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.02.2012, NGL 20.03.2012 12064-0028-014
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11323-0041-014
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.04.2010, NGL 28.07.2010 10382-0282-009
16/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.04.2009, NGL 12.10.2009 09809-0185-013
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.04.2008, NGL 03.07.2008 08368-0024-013
14/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.04.2007, NGL 06.11.2007 07797-0312-013
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.04.2005, NGL 05.07.2005 05394-0200-013
02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2002, GGK 01.04.2003, NGL 28.04.2005 05129-0138-014
01/10/2004 : BLA107509
06/07/2004 : BLA107509
06/03/2003 : BLA107509
03/02/2003 : DE028179
06/07/2001 : DE028179
26/05/2000 : DE028179
01/01/1996 : DE28179

Coordonnées
VEMIRO

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 110 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande