VENOCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENOCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.334.614

Publication

06/10/2014
ÿþMatl WorC 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d alLIXFFIE RECHTBANK VAN lI

KOOPHANDELnEN.T

ME.

Ondernerningsnr : 0435.334.614

Benaming

(voluit) : VENOCA

(verkort)

2 5 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Brownestraat 17 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwem akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: DOELUITBREIDING EN AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 10

september 2014, vôôr registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENOCA", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, De Brownestraat 17, hierna "de vennootschap" genoemd.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Guy van Raemdonck te Beveren op 22 september 1988, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 oktober 1988 onder nummer 18991014-170 en waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden. De Maatschappelijke zetel werd verplaatst naar het huidige adres, genomen bij beslissing door de zaakvoerder ingevolge het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari 2012 onder nummer 12044103.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing : bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel.

De vergadering bevestigt de zetelverplaatsing naar het huidige adres, in het verslag van de bijzondere

algemene vergadering gehouden op 15 januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

van 23 februari 2012 onder nummer 12044103.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten herschreven als volgt :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren, De Brownestraat, 17.

Tweede beslissing : afschaffing nominale waarde.

De vergadering beslist om over te gaan tot de afschaffing van de nominale waarde, zodat het, maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde en die ieder één zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Derde beslissing : omzetting maatschappelijk kapitaal in euro en verhoging kapitaal.

De vergadering._b.eslist om het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, dit zoals het in :de» boekhouding is ingeschreven zijnde Achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen door incorporatie van beschikbare reserves met een bedrag van zeven euro en negenennegentig cent (¬ 7.99) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Uit hoofde van tweede en derde beslissing wordt de tekst van artikel 5 van de statuten geschrapt en

vervangen door de volgende tekst : ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegentroordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Vierde beslissing : doelwijziging

De vergadering beslist de activiteiten van het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen, aangezien de huidige activiteiten werden stopgezet en er wordt gekeken om andere activiteiten aan te vatten, " welke zich min- of meer in het verlengde van de horeca activiteit situeert en welke bijkomende nieuwe opportuniteiten bieden om nieuwe markten te betreden, wat op zich een gunstige invloed op het resultaat van de vennootschap kan betekenen.

De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan opgemaakt op 25 juli 2014 met het oog op de wijziging van het doel en van de staat van actief en passief afgesloten op 30 juni 2014.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist in navolging van het hiervoor genomen besluit, het maatschappelijk doel te herschrijven als volgt :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen :

A. Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten. Het organiseren van evenementen, workshops, congressen, beurzen, festivals, enzovoort.

B. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

C .De inrichting, de uitbating en organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

D.De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van zee- en/of bosklassen, het organiseren van allerhande bootexcursies, duikexcursies, culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

E. De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in : allerhande goederen en diensten, in voedingswaren, sport- en kampeerartikelen, textiel, sportkleding, speelgoed en spellen, enz.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in ander vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zesde beslissing : Aanpassing van artikelen van de statuten aan de nieuwe nummering in het licht van de

codificatie van de vennootschappenwet en van de invoering Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist :

a.de verwijzing in de statuten naar de vroegere artikelen van de vennootschappenwet te schrappen en deze

aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen.

b. Uit hoofde van het nieuw Wetboek van Vennootschappen worden de volgende aanpassingen doorgevoerd :

- De tekst van de tweede paragraaf van artikel twee wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap ingeschreven is in het Rechtspersonenregister gevolgd met haar ondernemingsnummer.

- De toelatingsvoorwaarden en oproepingen worden toegevoegd aan de statuten.

- De toevoeging dat rechtspersonen ook tot zaakvoerder kunnen benoemd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zevende beslissing : aanpassing van de statuten aan de nieuwe wet van "Corporate Governance" zijnde de wet 'Deugdelijk Bestuur' met de figuur van de vaste vertegenwoordiger en 'de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering'.

Uit hoofde van de vast vertegenwoordiger en van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering worden de statuten aangepast.

Achtste beslissing : herschrijving van de statuten - goedkeuring.

De vergadering beslist uit hoofde van de voorgaande beslissingen en overeenkomstig de huidige situatie waarin de onderhavige vennootschap zich bevindt de artikelen van de statuten aan te passen waardoor de statuten worden herschrijven, als volgt, waarvoor zij de goedkeuring geeft :

STATUTEN.

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : " VENOCA ".

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren, De Brownestraat, 17.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of

reglementeringen :

A. Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten. Het organiseren van evenementen, workshops, congressen, beurzen, festivals, enzovoort.

B. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en visvaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

C .De inrichting, de uitbating en organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

D.De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van zee- en/of bosklassen, het organiseren van allerhande bootexcursies, duikexcursies, culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles In de meest ruime zin.

E. De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in : allerhande goederen en diensten, in voedingswaren, sport- en kampeerartikelen, textiel, sportkleding, speelgoed en spellen, enz.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in ander vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap worgt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten.

sel

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigd één/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvcerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de laatste donderdag van de maand mei om achttien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van

telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Ieder jaar op eenendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de

algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen)

het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte

voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen,_ onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

Voor-

behaurian

aan het

Belgisch Negende beslissing

Staatsblad De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

jL uitte voeren.

Volmacht

Een bijzondere volmacht werd gegeven aan ABC Fiscaliteit BVBA, gevestigd te 9120 Beveren, Stationsstraat, 22, vertegenwoordigd door de heer Sven Masyn, om, met mogelijkheit tot indeplaatststeeling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te vervullen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de `B.T.W.' alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van het bestuursorgaan en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.05.2014, NGL 08.08.2014 14407-0185-015
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 06.09.2013 13576-0586-015
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.09.2012 12576-0395-015
23/02/2012 : DE046228
05/08/2011 : DE046228
10/11/2010 : DE046228
06/11/2009 : DE046228
13/11/2008 : DE046228
10/09/2007 : DE046228
28/07/2006 : DE046228
29/09/2005 : SN046228
27/07/2004 : SN046228
17/11/2003 : SN046228
23/07/2002 : SN046228
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 29.09.2015 15627-0115-013
26/09/2001 : SN046228
31/10/2000 : SN046228
29/10/1999 : SN046228
31/07/1999 : SN046228
16/09/1989 : SN46228

Coordonnées
VENOCA

Adresse
DE BROWNESTRAAT 17 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande