VERBEIREN DEKORATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBEIREN DEKORATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.714.581

Publication

30/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het l3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

}Z ; I ln de bijlagen biij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0415.714.581

Benaming

(voluit) : Verbeiren Dekoratie in vereffening

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broekstraat 51 - 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Stuiting van de vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders de dato 6' november 2013 dat volgende beslissingen werden genomen:

1. het verslag van de vereffenaar over de vereffening van de vennootschap en de rekeningen van de vereffening werden goedgekeurd.

2. de vereffenaar, de heer Herman Verbeiren, werd ontheven van zijn mandaat en hem werd volledige: kwijting verleend.

3. de vereffening van de vennootschap werd beëindigd zodat de vennootschap heeft opgehouden te, bestaan met ingang van 6 november 2013. Er zijn geen gelden die niet kunnen worden overgemaakt aan schuldeisers of aandeelhouders. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en: bewaard gedurende de wettelijke termijnen te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de' vereffening, bij de heer Herman Verbeiren, op zijn woonadres, thans te Broekstraat 43, 925513uggenhout.

Herman Verbeiren

Vereffenaar

VAN KOOPHANDEL*

1 6 MC. 2013

DENDERMONDE

Griffie

nu-FIE R

Op de laatste biz_ van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.10.2013 13652-0305-013
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 23.08.2012 12449-0534-012
23/06/2011
ÿþMod 2.1

Ondernemingsnr : 0415.714.581

Benaming :

(voluit): VERBEIREN DEKORATIE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9255 Buggenhout, Broekstraat 47

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 29 maart 2011, "Geboekt te Puurs op 30 maart 2011, dee! 480 blad 55 vak 10, vier bladen en geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Ontvanger (getekend) R. VAN DE VELDE", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEIREN DEKORATIE", gevestigd te 9255 Buggenhout, Broekstraat 47, ingeschreven in het RPR te Dendermonde en hebbende als BTW- en ondernemingsnummer 0438.507.702, opgericht bij ? akte verleden voor notaris Luc Eeman, te Lebbeke, op 27 januari 1976, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 februari nadien onder nummer 476-22 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Ann De Block, te Sint-Amands, op 21 augustus 2007, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 september nadien onder nummer 0131364, waarbij volgende beslissingen werden genomen:

11 De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2010.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "BVBA Van Cauter-Saeys & C°, bedrijfsrevisorenkantoor, ivertegenwoordigd door de Burg. BVBA I Saeys, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Inge Saeys, met zetel te Aalst, Gentse Steenweg 55 de dato zestien maart tweeduizend en elf over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de BVBA VERBEIREN DEKORATIE afgesloten per 31 december 2010, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA VERBEIREN DEKORA TIE een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010 met een balanstotaal van 130.455,44 EUR en een netto actief van 87.116,54 EUR. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat - onder voorbehoud van het feit dat we de voorraad ten belope van ¬ 41.596, 65 niet hebben kunnen nakijken en de invloed die een fout hierin zou kunnen hebben op het netto actief alsook het feit dal de onroerende goederen niet werden geboekt aan realisatiewaarde en noch de volledigheid van de belastingen hierop als de vereffeningskosten en andere kosten in deze staat nog niet werden voorzien - de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder, I met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Luik E3

(Me

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

X13093654'

111

~ GRitFP`.,

VAN ' ' -L i

' E

S 8. 06. 2011 i

D E N D kif I.01,! Ce

Voor-

" ' behouden

aan het

` S~ Bé7gisc~i---

d Staatsblad

Luik B - vervolg

Gëdáàn te ,4àlst o p 16 maart 2011.

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys Sc C°, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I Saeys, bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Inge Saeys."

De vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van de akte neergelegd worden op de

griffie van de rechtbank van Koophandel.

2! Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Dendermonde van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van

Vennootschappen. j

31 De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De heer VERBEIREN Herman Beni Johan, geboren te Merchtem op drie juli negentienhonderd , drieënvijftig, (nationaal nummer 53.07.03 339-54, identiteitskaartnummer 590-2304902-14) wonende j te 9255 Buggenhout, Broekstraat 43.

Hier aanwezig en aanvaardend. De heer Verbeiren bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

41 De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien. Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke 3 rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, j

j beslaglegging, verzet of andere beletselen. i

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

5! Ten gevolge van de ontbinding verleent de algemene vergadering ten slotte ontslag aan de zaakvoerder

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en !décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de I vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar j door de rechtbank van koophandel). j De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

j 6! Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt Laan te passen en te codrdineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Voor- Luik B - vervolg

' behouden

aan het

Sëigisch

Staatsblad



l Aile artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen

door volgende tekst:

j Artikel 1 - De vennootschap werd opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "Verbeiren Dekoratie"

I Artikel 2 - De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

- Toezien op de bouwwerkzaamheden bij het bouwen van woningen, appartementen, gebouwen voor

industrieel of commercieel gebruik,

- Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer,

- Bemiddeling bij aankoop, verkoop, en verhuur van onroerende goederen,

- Handel in onroerende goederen,

-Plaatsen van gyproc, plaatsen van tussenwanden in gipsplaten of het aanbrengen van dekvloeren,

-Plaatsen van chape

- Schrijnwerk van hout of van kunststof

-Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, trappen,

muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, deur- en vensterkozijnen,

-De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz in

hout of kunststof,

-De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzomeer in hout, metaal of

kunststof,

-De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout, metaal of kunststof,

-Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en van andere houten vloerbedekking,

! -Metaalschrijnwerk,

j -Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie,

-installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen

voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling

-Onderneming van schilderwerken, vloerbekleding, handel in vloerbekleding, schildermateriaal, verven, behangpapier, lakken, glas, geschenkartikelen, onderhoudsproducten.

1-Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

-Het patrimonium gevormd door aankopen, inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot de aankoop, opschik, uitrusting, valorisatie, bouw, verhuring, of huring van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden mogen overgaan tot de uitbating en het onderhoud van landbouwgronden, bossen en fokkerijen, voor eigen rekening of voor rekening van derden

-De vennootschap mag optreden ais bestuurder van andere vennootschappen.

-De vennootschap mag al haar activiteiten uitoefenen in de ruimste zin van het woord. Zowel in binnen-als buitenland.

Artikel 4 - De zetel van de vennootschap is gevestigd te Buggenhout, Broekstraat 51 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5 - Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in vijfentwintig aandelen op naam, zonder uitgedrukte nominale waarde.

Artikel 6 - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige! individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens ! derden_ l De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7 - Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

! Artikel 8 - De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur.

I ls die dag een zondag of een feestdag, dan wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 9 Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de

vereffenaars.





















































" Voorbehouden aan het --$éÎgisch Staatsblad Luik B - vervolg

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale l Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van del redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte;

- vonnis rechtbank benoeming vereffenaar;

- verslag zaakvoerder;

verslag bedrijfsrevisor;

publicatielijst.

~____--------.. .

01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.02.2011, NGL 22.02.2011 11041-0182-014
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 12.07.2010 10298-0424-014
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 19.05.2009 09156-0007-014
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 14.05.2008 08142-0131-014
07/09/2007 : DE031316
21/06/2007 : DE031316
31/05/2005 : DE031316
26/05/2004 : DE031316
02/06/2003 : DE031316
19/05/2001 : DE031316
18/05/2000 : DE031316
01/01/1997 : DE31316
01/01/1986 : DE31316

Coordonnées
VERBEIREN DEKORATIE

Adresse
BROEKSTRAAT 51 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande