VERBRUIKSALON 'T WESTVELD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBRUIKSALON 'T WESTVELD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.872.960

Publication

23/02/2015
ÿþ F1W47F.1 i Afod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Verbruiksalon 't Westveld

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Alfons Braeckmanlaan 160 - 9040 Gent (Sint Amandsberg) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYiTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VIJFTIEN,

Op drie februari.

IS VERSCHENEN ;

De heer CEVIRGEN, Cumhur, geboren te Aydin op drieëntwintig oktober negentienhonderd zeventig, wonende te 9040-Gent (Sint-Amandsberg), Alfons Braeckmanlaan 158.

Die ons, Notaris, verzoekt te akteren wat volgt

DEEL I. OPRICHTING.

Verschijner verklaart een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "Verbruiksalon 't Westveld" met maatschappelijke zetel te 9040-Gent (Sint-Amandsberg), Alfons Braeckmanlaan 160, met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk éénduizend achthonderd vijfenvijftigste (III.855ste) in het kapitaal.

Op het kapitaal wordt ingeschreven door inbreng in natura van nabeschreven bruto en zuiver handelsfonds van het gedeelte verbruiksalon van de eenmanszaak te Sint-Amandsberg aan de Alfons Braeckmanlaan 158160, als volgt :

Genoemde heer Cervirgen Cumhur verklaart het bruto en zuiver handelsfonds van het gedeelte verbruiksalon van de eenmanszaak te 9040 Sint-Amandsberg aan de Alfons Braeckmanlaan 158-160 met ondernemingsnummer BE 0867.774.569 in de vennootschap in te brengen, waarvan de samenstellende onderdelen exhaustief beschreven zijn in het bedrijfsrevisoraal verslag waarvan hierna sprake en waarvan een exemplaar toegevoegd blijft aan onderhavige akte,

De inbrenger verklaart eigenaar te zijn van het in natura in te brengen deel van de handelszaak.

De inbrenger van het deel van de handelszaak verklaart dat het door hem ingebrachte deel van de handelszaak vrij is van enig voorrecht of inschrijving.

De inbrenger van een gedeelte van de handelszaak bedingt volgens artikel 1121 van het burgerlijk wetboek, en de comparant aanvaardt dat de vennootschap jegens de schuldeisers van de handelszaak waarvan een deel wordt ingebracht verbonden is tot nakoming van haar schulden en verplichtingen prorata,

De vennootschap zal tegenover de inbrenger van een gedeelte van de handelszaak tot vrijwaring gehouden zijn tegen iedere vordering van die schuldeisers.

De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen afhangende van het gedeelte van de handelszaak dat wordt ingebracht in de toestand en gesteldheid waarin deze zich bevinden op heden, zonder dat de onnauwkeurigheid in de beschrijving aanleiding kan zijn tot enige klacht of vordering jegens de comparant-inbrenger en zonder waarborg wat betreft zichtbare of onzichtbare gebreken, slijtage of constructiefouten.

Alle voor- en nadelen, baten en lasten evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot en de beschikking van de goederen komen ten goede en zijn ten laste van de vennootschap vanaf heden.

De netto-waarde van het alhier ingebrachte gedeelte van de handelszaak wordt volgens nagemeld bedrijfsrevisoraal verslag op datum van 27 januari 2015 geschat op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Vergoeding voor de inbreng in natura

Ter vergoeding van deze inbreng in natura worden duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend aan de inbrenger, genoemde heer Cevirgen.

O

p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fl111111 I111 1111 I III 11 II 11111

*15029287*

b~

E

S1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" ~ r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hypothecaire toestand

De inbrenger en oprichter ontslaat de werkende notaris van het aanvragen van een hypothecaire staat. Naar verklaring van de inbrenger zijn de ingebrachte roerende goederen of handelszaak niet bezwaard -volgens de beschikbare informatie- met enige inschrijving.

Fiscaal attest

De inbrenger en oprichters werd ingelicht door ondergetekende notaris omtrent de gevolgen en implicaties van het ontbreken van fiscale attesten van de ontvangers van de (in)directe belastingen en van het ontbreken van de sociale certificaten, die verklaren dat er geen belastingsaanslagen en-of -achterstallen bestaan op heden noch achterstallen wat betreft de sociale zekerheidsbijdragen.

Voor zoveel als nodig ontstaat hij ondergetekende notaris van verdere toelichting aangaande

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parmentier Guy" vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, daartoe aangewezen door de oprichter, heeft op 27 januari laatst het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn, bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbruiksalon 't Westveld" kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van

1.855 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij maken voorbehoud m.b.t. het niet ontvangen van de volgende certificaten'.

- fiscaal certificaat bedoeld in art. 442bis WIB/92;

-fiscaal certificaat bedoeld in art. 93undecies B van het BTW-wetboek;

- sociaal certificaat bedoeld in art, l6ter van het KB nr, 38 dd. 29/07/1967 houdende inrichting van het

sociaal statuut der zelfstandigen;

- sociaal certificaat bedoeld in art, 4lquinquies van de wet van 27/06/1969 tot herziening van de besluitwet

van 28/12/1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders.

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting;

Schoten, 27 januari 2015

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Verslag van de oprichter

Bovendien verklaart de comparant een bijzonder verstag te hebben opgesteld zoals voorzien door artikel

219 van het wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van dit verslag en van het verslag van de bedrijfsreviscr zal tegelijk met de uitgifte van deze

akte worden neergelegd.

Financieel plan:

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichter hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het

financieel plan heeft overhandigd, zoals voorschreven door artikel tweehonderd vijftien van het Wetboek van

Vennootschappen.

Verklaringen:

1) De oprichter verklaart op de hoogte te zijn dat hij de enige vennoot kan zijn van meerdere Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid, doch dat hij enkel beperkt aansprakelijk is voor de verbintenissen van de eerst opgerichte Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Hij verliest aldus het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan,

2) Ondergetekende notaris heeft de comparant voorlezing gedaan van artikel 220 en artikel 230 van het Wetboek van Vennootschappen in verband met de verkrijging van belangrijke vermogensbestanddelen binnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

twee (2) jaar na de oprichting en van artikel 259 paragraaf één van het Wetboek van Vennootschappen in

verband met tegenstrijdigheid van belangen,

DEEL II. STATUTEN.

De oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap ais volgt luiden:

"Artikel één  rechtsvorm  naam:

De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid; haar naam luidt "Verbruiksafon 't Westveld".

Artikel twee  maatschappelijke zetel:

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9040-Gent (Sint-Amandsberg), Alfons Braeckmanlaan 160.

De vennootschapszetel wordt door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) gevestigd in om het even

welke plaats binnen het Nederlands- en tweetalig Belgisch taalgebied.

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) binnen het zelfde

taalgebied.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en agentschappen vestigen.

Artikel drie  doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

-het verschaffen van spijs en drank in omstandigheden voor verbruik ter plaatse waar de dienstverlener is gevestigd, met de nodige bijbehorende diensten (aangepaste infrastructuur, meubilair, materiaal, personeel, ...) die het onmiddellijk verbruik ter plaatse mogelijk maken;

-elke vorm van verbruiksalon;

-in hoofdzaak alle bakkers producten zonder beperkend te zijn;

theesalons, kantines, ijssalons, pannenkoekensalons enzovoort en andere verbruiksalons.

Ze mag alle in het algemeen om het even welke bewerkingen uitvoeren, rechtstreeks en onrechtstreeks in verband met haar doel.

De vennootschap mag zich interesseren door alle middelen, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde overeenkomstig of samenhangend of enkel nuttig doel hebben tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken of uitbreiden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is niet het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Artikel vier duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel vijf - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk éénlduizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1,855ste) in het kapitaal.

Artikel zes  aandelen op naam en register.

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend: Onauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

Ode gedane stortingen;

Ode overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register; van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel zeven - onverdeeldheid  vruchtgebruik van aandelen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de zaakvoerder de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen.

Aile rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

Artikel acht  overdracht van aandelen.

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen of effecten worden afgestaan of overgedragen aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, voor zover er geen feitelijke scheiding bestaat en aan de bloedverwanten in de rechte lijn,

De prijs der aandelen bij overdracht zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, samengeroepen door de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen, binnen de maand na de aanvraag.

Artikel negen  bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen piet eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die al dan niet een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Artikel tien - bevoegdheid van de zaakvoerder(s)  vertegenwoordiging:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door één of meer lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel elf - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van en/of bevestiging van de algemene vergadering.

Artikel twaalf controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel dertien -- algemene vergadering:

1. Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

2. Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die éénlvijfde (115e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen,

Zij worden vijftien (16) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan dé vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

3. Volmachten:

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4. Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de, vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5. Verloop van de algemene vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst,

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten,

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zat door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6. Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel de laatste dinsdag van de maand mei van ieder jaar om 9 uur, ongeacht of deze dag een (wettelijke) feestdag is.,

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de, jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen,

7. Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de

voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen) brehgt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (415) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel veertien  boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar, om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vijftien  winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf ten honderd (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel zestien -- ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zeventien  keuze van woonplaats:

De zaakvoerders die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht voor de duur van hun mandaat woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgeving en kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur.

Artikel achttien  verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

DEEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering - eerste maatschappelijk boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf de oprichting van de vennootschap door neerlegging van

een uittreksel dezer op de bevoegde rechtbank van koophandel tot en met 31 december tweeduizend vijftien.

2. Benoeming zaakvoerder.

De enige aandeelhouder verklaart over te gaan tot de benoeming van Mevrouw CEVIRGEN, Ersan, geboren te Yalvaç op twaalf maart negentienhonderd zeventig, wonende te 9040-Gent (Sint Amandsberg), Alfons Braeckmanlaan 158 tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Is alhier tussengekomen en medeverschenen : genoemde mevrouw Cevirgen, die heeft verklaard het haar toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen haar benoeming verzet.

De benoeming geschiedt onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap vanaf de nederlegging van een uittreksel dezer akte op de rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen, afdaling Gent.

4. Bevestiging identiteit.

De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen aan de hand van de hem

voorgelegde identiteitskaarten.

5. Volmacht.

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap, met recht van indeplaatsstelling:

Mevrouw Gerda Claus, namens Accountantskantoor Ludo Van den Bossche, met kantoor te 9050-Gentbrugge, Maurice Verdoncklaan 57, met hierna volgende machten:

Jegens de nieuw opgerichte vennootschap overgaan tot en instaan voor het inschrijven van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en het aanvragen van het BTW-nummer bij de BTW-administratie,

e

Voor- Betreffende beide voorgaande punten kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

r-behouden 6. Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting.

aan het De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Belgisch De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Staatsblad Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag van de oprichter

-verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 31.08.2016 16515-0115-011

Coordonnées
VERBRUIKSALON 'T WESTVELD

Adresse
ALFONS BRAECKMANLAAN 160 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande