VERENIGING VOOR VREEMDELINGENVERKEER NINOVE, AFGEKORT : VVV-NINOVE

Association sans but lucratif


Dénomination : VERENIGING VOOR VREEMDELINGENVERKEER NINOVE, AFGEKORT : VVV-NINOVE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.467.462

Publication

02/12/2011
ÿþBijlagen bi} het Belgisch Staatsblad-- O2/12l2011 - Annexes da Moniteur-belge

Mao 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter grT IFFlE RECHTBANK .

VAN __KOOPHA ».t P

2 2. 11. 2011

DENDERMONDE

Griffie

il

" 11181981*

Ondernemingsnr : 0433.467.462

Benaming

(voluit) ; Vereniging voor Vreemdelingenverkeer Ninove

(verkant): VVV-Ninove

Rechtsvorm : vzw

Zetel: 9400 Ninove

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - bepaling adres maatschappelijke zetel - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en akten:

De algemene vergadering van 23 maart 2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Vereniging voor Vreemdelingenverkeer Ninove, afgekort: VVV-Ninove .

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Centrumlaan 100, 9400 Ninove en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging heeft tot doel het toerisme en de recreatie in de gemeente Ninove te bevorderen en wil mede " hierdoor bijdragen aan de verdere ontwikkeling, promotie en kwaliteitsbewaking van het toeristisch aanbod en van toerisme en recreatie in de stad Ninove in het algemeen.

De vereniging functioneert als een toeristisch samenwerkingsverband conform de bepalingen van het decreet van 6 maart 2009 betreffende de organisatie en erkenning van toeristische samenwerkingsverbanden en oefent hierbij de volgende taken uit, zoals beschreven in artikel 3 §4 van het decreet:

-Het initiëren, stimuleren, coördineren of implementeren van initiatieven op het vlak van toeristische aanbodsontwikkeling, promotie of kwaliteitszorg;

-Het ondersteunen of begeleiden van leden bij initiatieven op het vlak van toerisme.

De vereniging zal bovendien al de haar voorgelegde vragen met advies beantwoorden en een goede samenwerking bevorderen met overkoepelende organen die toeristische doeleinden nastreven.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, Zij kart in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Op de laalsie hts. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumenlerende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Mc6 2.2

ARTIKEL 5

De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. 4iun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op vier.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden kunnen worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 6

De meerderheid van de leden van de vereniging moet worden afgevaardigd vanuit de stad Ninove op voordracht van de gemeenteraad. Deze leden kunnen zowel gemeenteraadsleden als niet-mandatarissen (o.m. gemeentelijke personeelsleden) zijn die optreden namens de gemeente. De gemeente legt de kandidaten voor aan de algemene vergadering die over de toelating als lid beslist. Voorafgaandelijk moet een verzoek om toelating schriftelijk (per brief of per mail) worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur.

Daarnaast is het gemeentebestuur van de stad Ninove ambtshalve lid, vertegenwoordigd door de schepen voor toerisme of door de burgemeester.

Minstens één lid, natuurlijke of rechtspersoon, met uitsluiting van andere gemeenten, Toerisme Vlaanderen (openbare instelling), het Vlaamse Gewest of de Vlaamse Gemeenschap, wordt daarnaast aanvaard door een besluit van de algemene vergadering op basis van bekwaamheid en/of interesse in de werking van de vereniging. Het gemotiveerde verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk (per brief of per mail) worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur.

ARTIKEL 7

De algemene vergadering kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 8

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 9

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk (per brief of per mail) aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Een lid dat driemaal opeenvolgend afwezig en niet vertegenwoordigd is op de algemene vergadering zonder schriftelijke verontschuldiging wordt automatisch ontslagen.

De leden voorgedragen door de gemeenteraad van de stad Ninove zijn automatisch ontslagnemend bij verlies van hun openbaar mandaat in dewelke zij als lid werden voorgedragen.

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie personen. Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De meerderheid van de bestuurders van de vereniging moet worden afgevaardigd vanuit de stad Ninove op voodracht van de gemeenteraad. Deze bestuurders kunnen zowel gemeenteraadsleden als niet-mandatarissen (o.m. gemeentelijke personeelsleden) zijn die optreden namens de gemeente. De gemeente legt de kandidaten voor aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

ARTIKEL 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De algemene vergadering kan uit de bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. De wijze van hun afzetting en vrijwillig onslag uit hun functie volgen de procedures als deze voorzien voor de bestuurders.

ARTIKEL 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk (per brief of per mail) bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk (per brief of per mail) in kennis zal stellen.

De bestuurders voorgedragen door de gemeenteraad van de stad Ninove zijn automatisch ontslagnemend bij verlies van hun openbaar mandaat in dewelke zij als bestuurder werden voorgedragen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is belast met de algemene leiding en voortgangscontrole van de werking en de activiteiten.

Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kart slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Een bestuurder kan zich op de bijeenkomsten van de raad van bestuur laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder door verlening van een schriftelijke (per brief of per mail) volmacht. Een bestuurder kan maximum één andere bestuurder vertegenwoordigen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Elke bestuurder beschikt over één eigen stem.

Het is de bestuurders verboden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn bij een beraadslaging of besluit over aangelegenheden waarbij ze een rechtstreeks belang hebben, of waarbij hun bloed- of aanverwanten tot en met de vierde graad een persoonlijk en rechtstreeks belang hebben. Dat verbod strekt niet verder dan de bloed- en aanverwanten tot de tweede graad als het gaat om de voordracht van kandidaten, benoemingen, afzettingen en schorsingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

NiOD 2.2

ARTIKEL 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproeping en de agenda van de bijeenkomst wordt minstens vijf dagen op voorhand gelijktijdig aan de bestuurders en aan de gemeenteraad van de stad Ninove bezorgd.

De vergaderingen van de raad van bestuur warden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Een vertegenwoordiger van Toerisme Vlaanderen kan steeds de vergaderingen bijwonen van de raad van bestuur van de vereniging. Hiertoe wordt Toerisme Vlaanderen minstens vijf dagen op voorhand in kennis gesteld van de bijeenkomst van de raad van bestuur, met inbegrip van de agenda van de bijeenkomst.

Ook de schepen voor toerisme van Ninove, of desgevallend de burgemeester, heeft het recht aanwezig te zijn op de bijeenkomsten van de raad van bestuur, in geval zij geen bestuurder zijn.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 20: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W.VZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk (per brief of per mail) ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13bis, 1° lid,

W.VZw

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk {per brief of per mail) ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

an) 2.2

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Bij afwezigheid of belet van de voorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter en in geval van diens belet of afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één eigen stem op de algemene vergadering.

Een vertegenwoordiger van Toerisme Vlaanderen kan steeds de vergaderingen bijwonen van de algemene vergadering. Hiertoe wordt Toerisme Vlaanderen minstens vijf dagen op voorhand in kennis gesteld van de bijeenkomst van de algemene vergadering, met inbegrip van de agenda van de bijeenkomst.

Ook de schepen voor toerisme van Ninove, of desgevallend de burgemeester, heeft het recht aanwezig te zijn op de bijeenkomsten van de algemene vergadering, in geval zij geen stemrecht genieten op de algemene vergadering.

Het is de leden verboden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn bij een beraadslaging of besluit over aangelegenheden waarbij ze een rechtstreeks belang hebben, of waarbij hun bloed- of aanverwanten tot en met de vierde graad een persoonlijk en rechtstreeks belang hebben. Dat verbod strekt niet verder dan de bloed- en aanverwanten tot de tweede graad als het gaat om de voorrecht van kandidaten, benoemingen, afzettingen en schorsingen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt gehouden uiterlijk eind juni.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per e-mail

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

F.144 2.2

(met ontvangstbevestiging) tenminste acht dagen voor de vergadering. Gelijktijdig met de andere leden wordt ook de gemeenteraad van de stad Ninove op de hoogte gesteld van de bijeenroeping van de algemene vergadering.

ARTIKEL 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda warden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen warden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 9/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige, belangenloze doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vereniging moet Toerisme Vlaanderen op de hoogte brengen van de ontbinding. ARTIKEL 36

Op de zetel van de vereniging worden de volgende documenten ter inzage gelegd voor alle raadsleden van de deelnemende besturen binnen de vereniging:

-De beslissing van de verschillende organen van de vereniging, met alle bijlagen, vermeld in artikel 9 van het decreet van 6 maart 2009, binnen dertig kalenderdagen nadat ze genomen zijn;

-De gedetailleerde notulen van de vergaderingen van de organen van de vereniging, met bijgevoegd het stemgedrag van de individuele leden en alle documenten waarnaar verwezen wordt in de notulen;

-Het evaluatieverslag, vermeld in artikel 4, tweede lid, van het decreet van 6 maart 2009;

-Het werkprogramma met de begroting van het volgende boekjaar, vermeld in artikel 4, tweede lid, van het decreet van 6 maart 2009;

-alle documenten over de overdracht of terbeschikkingstelling van personeel of infrastructuur, vermeld in artikel 2, derde lid, van het decreet van 6 maart 2009.

ARTIKEL 37

Het is de leden en bestuurders van de vereniging verboden als advocaat, notaris of zaakwaarnemer op te treden in rechtsgedingen tegen de vereniging. Het is hen verboden, in dezelfde hoedanigheid, aan de vereniging raad te geven of op te treden bij een betwisting, tenzij ze die opdracht kosteloos vervullen. Het is aan hen eveneens verboden om op te treden als raadsman van een personeelslid van de vereniging in tuchtzaken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MQb22

De algemene vergadering heeft op 23 februari 2003 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

De Gelas Kathleen, Kievitlaan 1A, 9400 Ninove, geboren op 20/02/167, te Ninove

Timmermans Frans, Koning Albertstraat 63, 1760 Roosdaal, geboren op 11/12/1927, te St.-Kwintens-Lennik

De algemene vergadering heeft op 21 februari 2004 het overlijden vernomen van haar volgende bestuurder: Beeckmans Roger, Neuringen 6, 9400 Denderwindeke, geboren op 14/08/1928, te Ninove

De algemene vergadering heeft op 27 februari 2005 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: De Schepper Johan, Edingsesteenweg 296, 9400 Denderwindeke, geboren op 15/08/1968, te leper

De algemene vergadering heeft op 31 december 2007 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

De Bruyne Ann, Edm. De Deynstraat 55, 9400 Ninove, geboren op 04/09/1962, te Ninove Deck Huguette, Stenebrug 86, 9402 Ninove, geboren op 15/11/1958, te Ninove

De algemene vergadering heeft op 16 juni 2010 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van: Roosens Paula, Edingsesteenweg 120, 9402 Meerbeke, geboren op 12/05/1923, te Meerbeke

De algemene vergadering heeft op 23 maart 2011 kennis genomen van het ontslag van de volgende bestuurders:

Daelman René, Aalstersesteenweg 140, 9400 Ninove, geboren op 02/01/1933, le Pepinster

De Cleer Eddy, Pamelstraat 86, 9400 Ninove, geboren op 23/03/1957, te Ninove

De Cooman Hilde, Neerstraat 22, 9400 Appelterre, geboren op 12/12/1948, te Geraardsbergen

De Decker Walter, Baron de Vironlaan 140A, 1700 Dilbeek, geboren op 06/03/1948, te Ninove

Scheerlinck Hans, Preulegem 27, 9400 Ninove, geboren op 29/04/1951, te Ninove

Van Brempt Theo, Ternat 221, 9402 Meerbeke, gebaren op 10/12/1933, te Schepdaal

Van der Speeten Jozef, Guldenboom 12, 9400 Okegem, geboren op 04/04/1926, te Okegem

Van Durme Lieve, Bosveld 2A, 9400 Ninove, geboren op 10/07/1932, te Ninove

Van Gijseghem Paul, Koperwieklaan 6, 9400 Ninove, gebaren op 06/11/1945, te Ninove

De algemene vergadering heeft op 23 maart 2011 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Hellinckx Lutgard, Sint-Jorisstraat 33 bus 2, 9400 Ninove, geboren op 08/10/1979, te Ninove Hellinckx Petrus, Dendermeersen 104, 9400 Ninove, geboren op 24/07/1946, te Pamel Roelandt Yvan, Hellestraat 41, 9400 Ninove, geboren op 20/12/1960, te Aalst

De algemene vergadering heeft op 23 maart 2011 tot bestuurder herbenoemd:

De Saedeleer Danny, Groenstraat 73A, 9406 Ninove Outer, geboren op 25/06/1965, te Ninove

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

De Saedeleer Danny, Groenstraat 73A, 9406 Ninove Outer, geboren op 25/06/1965, te Ninove Hellinckx Petrus, Dendermeersen 104, 9400 Ninove, geboren op 24/07/1946, te Pamel Hellinckx Lutgard, Sint-Jorisstraat 33 bus 2, 9400 Ninove, geboren op 08/10/1979, te Ninove Roelandt Yvan, Hellestraat 41, 9400 Ninove, geboren op 20/12/1960, te Aalst

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

MOD 22

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

" " . t

Voor-

behouden sari het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad 02/12/2011- Annexes-du Moniteur-beige

De algemene vergadering heeft onder de bestuurders volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter : Roelandt Yvan, Hellestraat 91, 9400 Ninove, geboren op 20/12/1960, te Aalst

Ondervoorzitter : Hellinckx Lutgard, Sint-Jorisstraai 33 bus 2, 9400 Ninove, geboren op 08/10/1979, te

Ninove

Secretaris : De Saedeleer Danny, Groenstraat 73A, 9406 Ninove Outer, geboren op 25!0611965, te Ninove

Penningmeester : Hellinckx Petrus, Dendermeersen 104, 9400 Ninove, geboren op 24/07/1946, te Pamel

Voor alle administratieve verplichtingen en verplichtingen in rechte hebben de voorzitter en de secretaris onbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Voor alle financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris en de penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 5000 EUR. Boven dit bedrag is hun gezamefijke handtekening vereist.

Te Ninove, op 23 maart 2011,

Roelandt Yvan Voorzitter De Saedeleer Danny

Secretaris

Op de laalste b1z, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumenterencie notaris, heizij van de persoto)nten) bevoegd de vereniging, slichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERENIGING VOOR VREEMDELINGENVERKEER NINOVE,…

Adresse
CENTRUMLAAN 100 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande