VERGUCHT - VANDENBULCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERGUCHT - VANDENBULCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.067.223

Publication

08/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bel! Staat

11111111,11.111111,11101IIII

Ondernemingsnr : 0882.067.223

Benaming

(voluit) : VERGUCHT-VANDENBULCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : C. VANDERCRUYSSENSTRAAT 17 9850 NEVELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING REGIME ART. 537 WIB - KAP KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jan Byttebier te Nevele op 26 maart 2014, dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA VERGUCHT-VANDENBULCKE.

Het volledig maatschappelijk kapitaal was vertegenwoordigd en alle zaakvoerders waren aanwezig,

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genoemn:

EERSTE BESLISSING; Kennisname van de verslagen van de buitengewone algemene vergadering en van de zaakvoerders van 31 december 2013.

De algemene vergadering neemt kennis van voormelde verslagen.

De notaris bewaart een afschrift van deze verslagen in zijn dossier.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling dat roerende voorheffing betreffende het tussentijds dividend werd vereffend

De roerende voorheffing verschuldigd op het voormelde tussentijds dividend bedraagt vijftienduizend vijfhonderd euro (15.500,00 EUR).

De zaakvoerders leggen het betalingsbewijs voor van voormeld bedrag van vijftienduizend vijfhonderd euro van de rekening nummer BE18 7785 9803 5165 op naam van de vennootschap naar de rekening nummer BE79 6792 0022 1033 op naam van "Inningscentrum roerende voorheffing".

De algemene vergadering stelt vast dat de roerende voorheffing verschuldigd op het tussentijds dividend, werd vereffend.

De notaris bewaart een kopie van dit betalingsbewijs in zijn dossier. DERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Baker Tilley Belgium Bedrijfsrevisoren met zetel te Melle, Collegebaan 2d bus 3, vertegenwoordigd door de heer Cobert Filip, vennoot-bedrijfsrevisor, gedateerd van 25 maart 2014, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"8. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilley Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d,bus 3, vertegenwoordigd door een vennoot de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor,' werd

aangesteld door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vergucht-; Vandenbulcke, met maatschappelijke zetel te Camille Van der Cruyssenstraat 17,9880 Nevele op 2210112014; om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op tye maken aangaande; de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid Vergucht-Vandenbulcke in uitvoering van artikel 537 van het Wetboek van de' inkomstenbelastingen.

1k bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vergucht-Vandenbulcke verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 ï PAZ 20111

KOi]~H~dL9~~ Té O~l~~T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

" De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook ,niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting:'

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal bewaard blijven in het dossier van de notaris.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd negenendertig duizend vijfhonderd euro (139.500,00 EUR) om het van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) te brengen op tweehonderd negenendertig duizend vijfhonderd euro (239.500,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag.

Inbreng

De heer Vergucht David, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die negenenzestig duizend zevenhonderd vijftig (69.750,00 EUR) beloopt en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Mevrouw Vandenbulcke Inge, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap en die negenenzestig duizend zevenhonderd vijftig (69.750,00 EUR) beloopt en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvorderingen tot stand zijn gekomen ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op honderd negenendertig duizend vijfhonderd euro (139.500,00 EURO), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde dividendvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd negenendertigduizend vijfhonderd euro (139.500,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd negenendertig duizend vijfhonderd euro (239.500,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde,

VIJFDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voormelde beslissingen beslist de vergadering dat artikel 5 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd negenendertig duizend vijfhonderd euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

~

-

*

beVergadering" verleent ian ondergetekende

adres van de vennootschap "Notaris Jan alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten~

van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

ZEVENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Jan ByMehiocNevo|e

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

-gecoördineerde statuten

-verslag van de raad van bestuur

-verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, parso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordIgen

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.08.2012 12487-0421-011
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 14.07.2011 11298-0057-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 22.07.2010 10324-0478-011
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 10.07.2009 09395-0095-011
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 10.07.2008 08392-0300-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16536-0033-010

Coordonnées
VERGUCHT - VANDENBULCKE

Adresse
C. VANDERCRUYSENSTRAAT 17 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande