VERHAEGHE DIEGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHAEGHE DIEGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.297.673

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 17.03.2014 14067-0157-012
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 08.03.2013 13060-0172-012
26/05/2011
ÿþMati 2.0

"

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11

"11099695"

L

N ,E-~ ~, EGELEd

*.

" 1 6 MEI 2011

RECI- rg S'K VAN

KOOR#.rNDEI. TE GENT

Biplagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O (?36./ . 03

Benaming

(voluit) : VERHAEGE DIEGO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9920 Lovendegem, Nieuwstraat 54

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Erika REDEL, geassocieerd Notaris ter standplaats Lovendegem op 12 mei 2011 blijkt dat

1. De Heer VERHAEGE Diego Raoul, geboren te Gent op 16 augustus 1983, rijksregisternummer 8308.16-251.01, ongehuwd, wonend te 9920 Lovendegem, Nieuwstraat 54.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. De maatschappelijke benaming luidt: "VERHAEGE DIEGO".

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9920 Lovendegem, Nieuwstraat 54.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

5. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. het uitbaten van een transportbedrijf, het verrichten van bezoldigd vervoer voor rekening van derden, het verhuren van materiaal en alles wat dit doel kan helpen verwezenlijken;

II. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend. zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (30.000 EUR)

Het is volledig geplaatst en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven: door de Heer Verhaege Diego, voornoemd, ten

belope van 3.000 aandelen

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort

is ten belope van honderd ten honderd.

Het kapitaal is volledig volgestort.

7. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

8. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend twaalf.

9. Jaarlijks op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur

te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Vertegenwoordiaina

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van

wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van

rechtshandelingen.

Bezoldiaina en duur van de opdracht

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een " lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De Heer Diego VERHAEGE, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een

besluit dat zich hiertëgen;verzet.

Zijn maí'daat is: o~rtbézoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 01 februari 2011.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zat hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan BVBA Verlafisc, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{ojn{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERHAEGHE DIEGO

Adresse
NIEUWSTRAAT 54 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande