VERHELST WOODDESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHELST WOODDESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.980.924

Publication

03/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-01-2015

Griffie

*15302064*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578980924

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VERHELST WOODDESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 27 januari 2015, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERHELST WOODDESIGN.

2. Zetel : 9150 Kruibeke, Broekdam-Noord 90.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : 1.De heer André Alice Verhelst, wonende te 9150 Kruibeke, Broekdam-Noord 90, die op zijn inbreng nog 6.200,00 euro dient te volstorten en 2.de heer Dylan Verhelst, wonende te 9150 Kruibeke, Broekdam-Noord 90, die op zijn inbreng nog 6.200,00 euro dient te volstorten.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september daarna. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2016.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering. Werden benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur, 1) de heer André Verhelst, voornoemd, 2) de heer Dylan Verhelst, voornoemd en 3) mevrouw Natalie Verhelst, wonend te 9140 Tielrode - Temse, Huis ten Halven 7 D.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

Onderwerp akte :

Broekdam-Noord 90 9150 Kruibeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

10. Commissarissen : -

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als in buitenland:

De uitbating van een onderneming voor alle schrijn- en timmerwerk, ijzerwerk en metalen schrijnwerk in het algemeen en in het bijzonder:

- het vervaardigen van houten meubelen, keukens, dressings, ramen, deuren, veranda s en dergelijke;

- de montage van binnen- en buitenschrijnwerk van hout, metaal of kunststof: deuren, vensters, kozijnen, ramen, trappen, muurkasten, keukens, winkelinrichting, badkamers, enzovoort;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden en plafonds; - de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort;

- het leggen van houten vloeren;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

- het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij kan zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de 27e van de maand maart om 17.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2017.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Accountants met zetel te 1130 Haren, Bourgetlaan 40, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 6.200,00 euro voor de vennootschap in

oprichting bij Fintro.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
VERHELST WOODDESIGN

Adresse
BROEKDAM-NOORD 90 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande