VERHEYDEN TECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHEYDEN TECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.819.869

Publication

05/11/2012
ÿþOndernemingsnr : B y °? . $ A & $ G 5

Benaming (voluit) : VERHEYDEN TECHNIEK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Buntstraat 60 te 9220 Hamme

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op achttien, oktober tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

1) De Heer Verheyden Stijn Jozef Anna (Identiteitskaart nummer 591-3132095-67 - Rijksregister nununert 85.0929-043.62), ongehuwd, geboren te Hanune (V1.) op negenentwintig september negentienhonderd; vijfentachtig, wonende te 9220 Hamme, Bontstraat 60, heeft een Besloten Vennootschap met Beperktet Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "VERHEYDEN TECHNIEK", waarvan de maatschappelijke) zetel gevestigd is te 9220 Hamme, Buntstraat 60.

2) De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden,;

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuring, leasing, fabricatie, advies, plaatsing, herstelling,

onderhoud, verwerking van alle materialen, toesteIIen, apparaten, onderdelen die dienstig zijn voor

i; elektrotechnische installaties, sprinkler en andere brandbeveiligingsinstallaties, elektrotechnische

;; sturingsinstallaties, laag- en hoogspanningsinstallaties, inbraakinstallaties.

Metaalconstructie en machinebouw.

Uitbating van een garage, aankoop-verkoop, onderhoud en herstelling van diverse voertuigen.

Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

Automatisering van poorten, hekken en andere elektrotechnische installaties. i

Het plaatsen van alle centrale verwarming onder meer met water en stoom, warme lucht, onderhoud, kwalificatie voor afstellen van installaties en kuisen van schouwen; onderneming van sanitaire uitrusting, loodgieter- en zinkwerk, plaatsen van ondergrondse leidingen en kanalisaties; verkopen van toestellen, onderdelen in verband met dat alles, dit aIIes in de meest brede zin dezer woorden.

De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in ;i kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, alle dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering" faïence, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren. Alle fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, alle huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten. Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het; bedrijfsbeheer, consultancy, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks; !; verband houdt. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, latenj opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende it goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen t: beleggen in roerende goederen en waarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f1CCI: iSfyi4K

VAN KOOPHANDEL

23 OKT. 2012

*12180030*

Griffie

DENDERMONDE

V beh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5) Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door de Heer Stijn Verheyden, ten belope van

achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00).

Hiervoor warden hem honderd (100) aandelen toegekend.

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerder zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" modil.1

e- Vcior-

. behouden aan het Belgisch Staatsblad



ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren Iaste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7) Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien.

8) De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand september om twintig uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

9) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap;

- De Heer Verheyden Stijn Jozef Aima (Rijksregister nummer 85.09.29-043.62), wonende te 9220 Hamme,

Buntstraat 60;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10) De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één juni tweeduizend en twaalf

Bijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

11) Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan de Heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonend te Dendermonde, Bookmolenstraat I, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.







Bijlagenbij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato achttien oktober tweeduizend en

twaalf.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 07.10.2015 15640-0090-011

Coordonnées
VERHEYDEN TECHNIEK

Adresse
BUNTSTRAAT 60 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande