VERLODT - DE DAPPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERLODT - DE DAPPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.979.128

Publication

22/08/2014
ÿþ red11.1

..

..

............



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s 1111111!!JIJIJIii



NEERGELEGD

12 AUG. 2014

KOURATitirLITIINT

Ondernemingsnr 025-a, .cbqe

Benaming (voluit) : Verlodt - De Dapper

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Marie Comparéstraat 17

9850 Nevele

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op! 06108/2014 (ter registratie neergelegd) dat de heer VERLODT David Martin Raphaël, rijksregister nummer 79.07.21-105.03, wonende te 9850 Nevele, Marie Comparéstraat 17, en mevrouw DEi DAPPER Ellen, rijksregister nummer 81,09.29-078.40, wonende te 9860 Nevele, Marie Comparéstraat 17, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht; met de volgende kenmerken:

NAAM NAAM VERLODT  DE DAPPER.

ZETEL: 9850 Nevele, Marie Comparéstraat 17.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden in

België en in het buitenland:

Vervaardiging en montage van buiten en binnen schrijnwerk, deuren, ramen, kozijnen,

jaloezieën, plinten, staaflijsten, serres, veranda's enz., uit hout, kunststof of aluminium.

Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw

Oreferhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden

:! Installatie van stores en zonneschermen, garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken!

enz. in hout, kunststof of aluminium

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie

Management activiteiten van holdings tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen

van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Verlenen van advies i.v.m, boekhouding en organisatie van boekhouclingsdiensten voor rekening

van derden

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van

bedrijfsvoering

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,!i

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

!: Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enz.

Administratieve, secretariaat en commerciële prestaties verrichten ten behoeve van derden

Verhuur en lease van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten en

andere huishoudelijke benodigdheden, textiel, kleding, sieraden en schoeisel, bloemen en planten,ij

 f

andere consumentenartikelen, speel-, amusement-, en verkoopautomaten, tenten, andere machines!

en werktuigen en andere materiële goederen

Organisatie van congressen en beurzen

Overige zakelijke dienstverlening,

Promotie, organisatie en uitvoering van evenementen als zelfstandige activiteit of voor rekening van :!

derden

De vennootschap mag aile beheersopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in .;

andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Het verhuren van haar eigen diensten of van de diensten van derden, vennoten of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging en het verstrekken van alle administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in

deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk

zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals onder

meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en aile andere waardeelementen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijk of rechtspersoon, met inbegrip van vertegenwoordiging, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

KAPITAAL : Met kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ), verdeeld in honderd (100) aandelen met een nominale waarde honderd zesentachtig euro (186 E) per aandeel, bij de oprichting van de vennootschap gedeeltelijk volstort voor een bedrag van zesduizend vierhcnderd euro (6,400E) op een bijzondere rekening bij de "VDK Spaarbank", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verlodt - De Dapper", met de vermelding "in oprichting". Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

DUUR De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van. openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het ais eiser of als verweerder. De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmaohten verlenen aan leden van de vennootschap. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen op de zetel van de vennootschap, op de laatste zondag van december om 16 uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt per 30 juni van het volgend jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE De algemene vergadering beslist, na de verplichte

voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hcger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit

op 30/06/2016. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016. AANSTELLING ZAAKVOERDER(S) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen 2 zaakvoerders aan te stellen en tot die functie te benoemen: de voornoemde heer David Verlodt en de voornoemde mevrouw Ellen De Dapper. De aangeduide zaakvoerders verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Deze mandaten gelden zonder beperking van duur en kunnen worden bezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift.

Op de laatste hiz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0154-011

Coordonnées
VERLODT - DE DAPPER

Adresse
MARIE COMPARESTRAAT 17 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande