VERMEERSCH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERMEERSCH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.171.485

Publication

19/07/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 1 'D JULI2012

RECI33enseVAN

KOOPHANDEL TE CENT

Ondernemingsnr : 0436171485

Benaming

(voluit) : VERMEERSCH

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Krijgsgasthuisstraat 99, te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 26 juni 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VERMEERSCH" met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, ondememingsnummer 0436171485 RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : Fusievoorstel

1. De vergadering neemt kennis en gaat oves tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, voormeld, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouder kosteloos een afschrift van kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 09 april 2012 door de bestuursorganen van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap «SANIMO», en van de naamloze vennootschap «VERMEERSCH», met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, RPR Gent, ondememingsnummer 0436.171,485, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, op 25 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt

li, De enige aandeelhouder bevestigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. Fusie door overneming door de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap «SANIMO» en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 09 april 2012 door de bestuursorganen van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap «SANIMO», en van de naamloze vennootschap «VERMEERSCH», met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, RPR Gent, ondememingsnummer 0436,171.485, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 25 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt.

De bestuurders van de overgenomen vennootschap hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overgenomen vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mill I

*12127788*

i

V

beh

aa

Be

Star

II



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SANIMO", hierna genoemd «de ovememende vennootschap», de naamloze vennootschap «VERMEERSCH», met zetel te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99, RPR Gent, ondememingsnummer 0436.171.485, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap honderd vtererldertig duizend negenhonderd en één euro vijfentachtig cent (¬ 134.901,85) bedraagt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de ovememende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Ef zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Ef worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang -- algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom : alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens

 elle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende ondermeer : alle tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht niet wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpetijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband niet de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap "VERMEERSCH" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instant voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtefijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT, MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VIERDE BESLUIT:

In uitvoering van de machten toegekend aan de zaakvoerder aanvaardt de raad van bestuur de overhandiging door de enige aandeelhouder van alle aandelen aan toonder aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, zodat deze aandelen door deze laatste kunnen worden vernietigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 26 juni 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012
ÿþMod weid 11.1

xtr

]

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I UI 11111 IYIIIIIIII

*12085808

0436.171.485 Vermeersch

" NEERGELEGD

2 5 APR. 2012

RECHTETZN~ v~iN

KOOPH,4NDEUETE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

:>IA.nw . NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

,erin 4C)

Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SANIMO met de naamloze vennootschap VERMEERSCH

De bestuursorganen van de gewone commanditaire vennootschap Sanimo en van de naamloze vennootschap Vermeersch hebben op 9 april 2012 beslist het onderhavig fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van het artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."):

 de overnemende vennootschap: De gewone commanditaire vennootschap Sanimo, met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0859.599.350, met BTW-nummer 13E0859.599.350.

 de overgenomen vennootschap: De naamloze vennootschap Vermeersch, met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Krijgsgasthuisstraat 99, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Gent onder nummer 0436.171485, met BTWnummer BE0436.171.485.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap Vermeersch NV, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap Sanimo Comm.V. tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

I. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (Art. 719, 1° W,Venn.)

1.1. Identificatie van de overgenomen vennootschap; De NV Vermeersch

De vennootschap werd opgericht op 13/12/1988 bij akte verleden door notaris Eric Van den Berghe te Gent. De statuten werden tweemaal gewijzigd: Dit op 19/12/1990 en op 28/12/1993. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de benaming "Vermeersch". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De NV Vermeersch wordt op heden bestuurd door: De Clercq Frieda, Stijn Streuvelstraat 15, 9051 Sint-Denijs-Westrem en door Vermeersch Sanny, Baarledorpstraat 65, 9031 Drongen. Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is BE0436.171.485. Het ondernemings-nummer is 0436.171.485 (RPR GENT).

1.2, Identificatie van de overnemende vennootschap: De Comm.V. Sanimo

De vennootschap werd opgericht op 22 juni 2003 bij onderhandse akte. De statuten werden eenmaal gewijzigd, op 30 maart 2012 bij notariële akte. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "Sanimo". De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 9000 Gent, Krijgsgasthuisstraat 99. De Comm.V. Sanimo wordt op heden bestuurd door: Vermeersch Sanny, Baarledorpstraat 65, 9031 Drongen en door Vermeersch Nicky, Stijn

Streuvelslaan 15, 9051 Gent. Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is 8E0859599.350. Het ondernemings-nummer is 0859.599.350 (RPR Gent).

Il. DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING (Art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 0110112012.

. ..~:4LtrJ ::1 =;ar h;ce ?rllt.,ÀilB.(f u13n C,1(. IrSI1'i',Ilrfli.rc.ir15 ilsjtut,e '..441, li.s ,,.rg~s,,,,.," , ,

i'i'v Fçid df) l;:;C.ht.^+p ;!$of3n ten a$f l{ f3 ?'${t de 7,1E:11 tee Feil '"! 01 2'1 tlandtctfen:nq

~ r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

III. BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN (Art. 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS (Art. 719, 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap

Vermeersch NV, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de Sanimo Comm.V.

V. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, de

Comm.V.Sanimo.

VI. VERBINTENISSEN

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

VII. ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 W.Venn. De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd.

De onderhavige tekst werd goedgekeurd op 09/04/2012, te Gent, in twee exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen. Overeenkomstig Artikel 719 W.Venn. zal het fusievoorstel bij uittreksel worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad door elk van de vennootschappen.

RL" i t5i 1"<+ 't:) 6F1 :`o'.'.t" iailFÇ371ë.d van de tn.;trullllit-3nsrva r!c3tilr1$. he1Gî3 ven Ce ,33r: L) G'EI( '1.%" :01.:.!31' C1P Ie:Ch;si?(3!soorY ten Jan7A?It van dFldHf) [E vN:{FK?Qi" ;" t :p){[i !F;)

VCrrx s r~dl;r~+ r;il hensit4:kcnlrty

Mevrouw Vermeersch Sanny Bestuurder Mevrouw De Clercq Frieda Bestuurder

c(J- c3.1 fe10\



11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.03.2012, NGL 06.04.2012 12080-0599-012
29/02/2012
ÿþM°d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vear

b~.ahoEsc atn h a, igis

ssx,al:.t

Ondernerningsnr : 0436.171.485 Benaming

(voluit) : VERMEERSCH

(verkort):

NEERGELEGD

~ r) FF6. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANen fleE GENT

*12047546*

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Krijgsgasthuisstraat 99, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie van de gewone comanditaire vennootschap SANIMO met de naamloze vennootschap VERMEERSCH

Verslag van de zaakvoerder betreffende het voorstel van geruisloze fusie van de Comm. V. SANIMO met de NV VERMEERSCH, zoals gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

iWAe.

R F gTrld t b Glj

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recta ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persaioin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

05/08/2011 : GE153613
31/08/2010 : GE153613
28/08/2009 : GE153613
04/09/2008 : GE153613
30/08/2007 : GE153613
03/11/2006 : GE153613
01/09/2006 : GE153613
15/02/2006 : GE153613
29/10/2003 : GE153613
23/10/2003 : GE153613
12/03/2003 : GE153613
29/01/2003 : GE153613
14/12/2002 : GE153613
24/07/1997 : GE153613
01/01/1992 : GE153613
11/01/1989 : GE153613

Coordonnées
VERMEERSCH

Adresse
KRIJGSGASTHUISSTRAAT 99 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande