VERMEIR KRISTOF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERMEIR KRISTOF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 877.056.380

Publication

05/01/2012
ÿþ. Y

Voor" behoud aan ht Belet Staatsb

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE i't;: ' ' ~.,v'rC

VAN KO::, f' ~-'`,.~o-::" _I_

-ÿ 3. 12, 2011-

Griffie

Dr NCERMGNrJE



~,-

VIII

II I II Il Il I I Il 1 I IIIII

*12003536*

Ondernemingsnr : 0877.056.380

Benaming

(voluit) : VERMEIR KRISTOF IN VEREFFENING

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 9220 Hamme, Tuinbouwlaan 34

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

AI Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten vervuld:

11 Op 19 juli 2011 werd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vennoten de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Kristof VERMEIR, wonende te 9220; Hamme, Tuinbouwlaan 34 benoemd tot vereffenaar van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde: van homologatie door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de heer Kristof VERMEIR tot: vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij vonnis van 5 september 2011 van de rechtbank van koophandel te Dendermonde werd de benoeming; van de heer Kristof VERMEIR tot vereffenaar gehomologeerd.

3/ De beslissing tot ontbinding van de vennootschap werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van 26 september 2011 onder nummer 11144577.

4/ Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vereffenaar het: verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

5/ Op 19 december 2011 heeft de rechtbank van koophandel te Dendermonde een akkoord-vonnis; afgeleverd over het verdelingsplan.

BI Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 3 december 2011, gehouden op de

maatschappelijke zetel, blijkt het volgende:

1. Dat de vereffening per 23 december 2011 gesloten is en dat de vennootschap onder firma in:

vereffening VERMEIR KRISTOF vanaf dezelfde datum definitief heeft opgehouden te bestaan.

2. Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen' bewaard worden te 9220 Hamme, Tuinbouwlaan 34.

3. Dat niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito - en Consignatiekas.

4. Dat volledige en algehele kwijting wordt verleend aan de vereffenaar, de heer Kristof VERMEIR,; voornoemd, voor de uitoefening van zijn mandaat

Kristof Vermeir

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2011
ÿþ~ Mod 2.7

~L :~ogMJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0877.056.380 Benaming

UA;',1 r u~~, ~9~Rti

~~=Griffie,,: ~r~ ~i ç

I II 1111 WIII IlIil IU U

*iiiaasn*

V beh aa Bel Staz

(voluit) : VERMEIR KRISTOF

Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

Zetel : Tuibouwlaan 34 te 9220 Hamme

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 juli 2011 blijkt het volgende:

1/ Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva per 30 juni 2011,; besluit de algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang vanaf heden, 19 juli 2011,' met het oog op haar invereffeningstelling.

2/ De algemene vergadering benoemt als vereffenaar, de heer Kristof VERMEIR, die aanvaardt. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap. Het mandaat van vereffenaar zal; onbezoldigd uitgeoefend worden.

3/ De algemene vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot homologatie van de benoeming tot vereffenaar.

4/ Ingevolge de ontbinding wordt een einde gesteld aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Kristof VERMEIR. De algemene vergadering besluit om tot kwijting van de zaakvoerder te besluiten ter gelegenheid: van de eerst volgende jaarvergadering dewelke samengeroepen wordt door de vereffenaar of bij de sluiting van; de vereffening.

5/ De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen: besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, dewelke elk afzonderlijk: kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om alle: formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van: Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen: en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren: jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Alaska Antwerpen-Waasland burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met; zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Eddy: Loufs, de heer Stijn Van Damme en mevrouw Eveline Smet.

Kristof VERMEIR

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Kaam en handtekening.

Coordonnées
VERMEIR KRISTOF

Adresse
TUINBOUWLAAN 34 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande