VERNEERT MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERNEERT MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.989.941

Publication

21/01/2014
ÿþOndememingsnr : 0426.989.941

Benaming (voluit) : Marc Verneert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veerstraat 44

9290 Berlare (Uitbergen)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een procesverbaal opgemaakt door notaris Lutgard Hertecant te Overmere op 31 december 2013, dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marc Verneert: volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing

De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door; vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénlvijfhonderdste (1/500e).

De statuten worden aangepast aan deze beslissing zoals weergegeven in het vierde agendapunt.

Tweede beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van 27 december 2013 opgesteld door Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door Burg. BVBA SAEYS _ bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys  zaakvoerder, over de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging door de incorporatie van het netto-dividend overeenkomstig artikel: 537 WIB en artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en van het bijzonder verslag van 26 december; 2013 opgesteld door de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura en de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB en artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien alle vennoten erkennen een; afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen, er kennis van te hebben genomen en er geen opmerkingen; op te formuleren.

De besluiten van voormeld verstag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura ten belope van E 647.407,99 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA; Marc Vemeert bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves, aan de heer Marc Vemeert, mevrouw Myriam Van Huffel en de heer Philip Vemeert.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat onder voorbehoud dat de; nominale waarde wordt afgeschaft.

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10' %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 24 december; 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering;' en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in', natura:

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch" verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste: overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit tel geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.740 nieuwe aandelen, zonder vennelding van'. nominale waarde, van de vennootschap BVBA Marc Vemeert en worden toegekend aan de heer Marc Vemeert voor 2.755, aan mevrouw Myriam Van Huffel voor 2.755 en aan Philip Vemeert voor 230.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_.2

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIR RECHTBANK

VAN KOOPHANUb[..

10 1AN, 2O1i t

DENDERMONDE

Griffie

*1402069

V beh aa Bel Stae

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

u

. 141/11 willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende' de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 27 december2013"

Een exemplaar van voormelde verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Derde beslissing

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, beslist de vergadering om het kapitaal te verhogen met 90% van het bruto-bedrag van het tussentijds dividend of zeshonderdzevenenveertig duizend vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (¬ 647.407,99), om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar zeshonderdzesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00). Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging worden vijfduizend zevenhonderdveertig (5.740) nieuwe aandelen gecreëerd, die ad honderd en twaalf euro achtenzeventig cent (¬ 112,78) per aandeel worden onderschreven door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit door inbreng in natura van de vorderingsrechten gevormd uit de uitgekeerde belaste reserves die niet werden uitbetaald, aan de heer Marc Vemeert voor een bedrag van ¬ 310.755,84, aan mevrouw Myriam Van Huffel voor een bedrag van ¬ 310.755,84 en de heer Philip Vemeert voor een bedrag van ¬ 25.896,31. Zij ontvangen hiervoor respectievelijk

- De heer Marc Vemeert: 2.755 aandelen

- Mevrouw Myriam Van Huffel: 2.755 aandelen

- De heer Philip Vemeert: 230 aandelen.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de kapitaalverhoging van zeshonderdzevenenveertigduizend vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (¬ 647.407,99) daadwerkelijk is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap aldus is gebracht op zeshonderdzesenzestigduizend euro (¬ 666.000,00) vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderdveertig (6.240) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 116240e van het kapitaal.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt. De statuten worden aangepast ais voorgesteld in het vierde agendapunt.

Vierde beslissing: goedkeuring van de nieuwe tekst van statuten

De vergadering keurt in aansluiting hierop en steeds met eenparigheid van stemmen, de statuten van de vennootschap zoals voorgesteld in het desbetreffend agendapunt artikel per artikel goed.

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap heeft als naam: "Marc Verneert".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel: De aan- en verkoop van allerhande bouwproducten en bouwmaterialen, zowel als groothandel dan als kleinhandel; het uitvoeren van grondwerken, rioleringswerken en uitdiepingen; het uitvoeren en leggen van tegelvloeren en mozaïek en het plaatsen van alle wand- en vloerbekledingen bij middel van onderaanneming door erkende aannemers. De activiteiten zullen kunnen uitgevoerd worden zowel in eigen beheer als bij wijze van onderaanneming of aerance.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking de uitbreiding of de bevordering van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen verenigingen en vennootschappen die een aeliiksoortiq of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9290 Berlare (Uitbergen), Veerstraat 44:

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans zeshonderdzesenzestigduizend euro (¬ 666.000.00). Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderdveertig (6.240) aandelen zonder nomin.le waarde die elk één /zesduizend tweehonderdveertigste (116.240ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen,

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ebehouoen

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerder: de heer VERNEERT Marc.

Worden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder: mevrouw VAN HUFFEL Myriam.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder. alleen handelend. heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of iaarvergaderinq wordt gehouden de tweede zaterdag van de maand april om negen uur (9.00 uur).

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De vennoten kunnen eveneens éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder, Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden lidmaatschapsrechten (onder andere stemrecht) uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 16

Het boeklaar loopt telkens van één januari tot en met éénendertiq december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resultaatverwerking.

Artikel 19

De ontbinding en vereffening gebeurt overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte statutenwijziging de dato 31 december 2013 waarin opgenomen de

gecoördineerde tekst van de statuten

- verslag raad van bestuur

verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voo-

~be'houEen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2013
ÿþOndernemingsar: 0426989941

Benaming

(voluit) : MARC VERNEERT

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Veerstraat 44, 9290 Uitbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 2 januari 2013, gehouden op de zetel van de vennootschap om 18 uur.

Benoeming zaakvoerders

Met unanimiteit wordt beslist om volgende bijkomende zaakvoerders te benoemen

- Philip Verneert, Kwintijnpoort 38,9200 Dendermonde;

- Carin Verneert, Scheldestraat 9, 9290 Berlare,

Hun mandaat gaat in op 2 januari 2013 en heeft een onbepaalde duur.

Marc Verneert,

Zaakvoerder

Mod word 11.1

n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

a neerlegging ter griffie van :k F!E RECHTBANK

vAtir FeC0 i U NJtL

n

*13032903*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.10.2012, NGL 31.10.2012 12624-0171-013
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.10.2011 11591-0140-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.08.2010 10440-0055-014
23/11/2009 : DE039000
03/08/2009 : DE039000
08/08/2008 : DE039000
31/07/2007 : DE039000
04/09/2006 : DE039000
04/08/2005 : DE039000
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0283-016
04/11/2004 : DE039000
07/01/2004 : DE039000
14/08/2003 : DE039000
12/12/2002 : DE039000
18/07/2002 : DE039000
09/11/2001 : DE039000
01/01/1988 : DE39000
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 31.08.2016 16538-0009-016

Coordonnées
VERNEERT MARC

Adresse
VEERSTRAAT 44 9290 UITBERGEN

Code postal : 9290
Localité : Uitbergen
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande