VERPLAETSE RENAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERPLAETSE RENAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.163.736

Publication

16/04/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

04 APRèrug,

Vooi

belon+

aan h

Belgi

Staatsi

1»1141J0 11 111







Ondernerningsnr :0450.163.736

Benaming (voluit): RENAAT VERPLAETSE (verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 125

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 20 maart 2014, geregistreerd te Kruishoutem op 24 maart 2014 boek 477 blad 62 vak 6, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RENAAT VERPLAETSE", met zetel te 9770 Kruishoutem, Deinsesteenweg 125, en dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

Kermisname enomen beslissin. en  vaststellin. verklarin

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene

vergadering van vennoten gehouden op 3 maart 2014 om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van driehonderd

negenenzestigduizend euro (369.000,00 E), gevolgd door een kapitaalverhoging middels

inbreng van de netto-dividenduitkering.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een vaststaande en

opeisbare schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend. De enige vennoot heeft de intentie verklaard deze schuldvordering overeenkomstig

artikel 537 W1B onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de Vennootschap door kapitaalverhoging, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

TWEEDE BESLISSING

Kermisname verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato 11 maart

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

2014, luiden letterlijk als volgt:

"6, BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA RENAAT VERPLAETSE door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Renaat VERPLAETSE naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

zL De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 332.100,00 EUR. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavige verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld

Wevelgem op 11 maart 2014

(getekend) BVBA Bedrierevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrierevison"

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DEBDE BESLISSING

Kapitaalverhoging - voorwaarden

De vergadering beslist om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het uitgekeerde tussentijdse dividend, zijnde driehonderd tweeëndertigduizend honderd euro (332.100,00 e) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 e) te brengen op driehonderd vijftigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro één cent (350.692,01 £) zonder creatie van nieuwe aandelen, maar mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, en met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aanprekend op het

Voorbehouden aan het riré ié-Efi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WEB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering jegens de vennootschap, zijnde negentig procent (90 %) van het uitgekeerde tussentijds dividend, waaromtrent de enige vennoot bij voormelde beslissing tot dividenduitkering verklaard heeft de (netto) dividenduitkering onmiddellijk in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te willen inbrengen en dit onder de toepassing van de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WEB.

VIERDE BESLISSING

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap. Hij zet uiteen dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot negentig procent (90 %) van de schuldvordering ten belope van driehonderd negenenzestigduizend euro (369.000,00 f), hetzij driehonderd tweeëndertigduizend honderd euro (332.100,00 E) in de Vennootschap in te brengen, verklarende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, maar wordt de fractiewaarde van de aandelen verhoogd van tweehonderd zevenenveertig komma achtduizend negenhonderd vierendertig euro (247,8934 EUR) tot vierduizend zeshonderd vijfenzeventig komma achtduizend negenhonderd vijfendertig euro (4.675,8935 e) per aandeel.

De enige vennoot, inschrijver op de gehele kapitaalverhoging, verklaart uitdrukkelijk hiermee in te stemmen, na door ondergetekende notaris nogmaals te zijn gewezen op de opmerking van de revisor aangaande het niet creëren van nieuwe aandelen naar aanleiding van onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in natura.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd tweeëndertigduizend honderd euro (332.100,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd vijftigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro en één cent (350.692,01 £), vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en tot de kapitaalverhoging, beslist de vergadering de inhoud van artikel 5 van de statuten aan te passen en de eerste zin te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijftigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro en één cent (350.692,01 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfenzeventigste (1/75') deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Verder wordt in artikel 5 een paragraaf 5 toegevoegd met de verdere historiek van het kapitaal:

"Paragraaf vijf: Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van twintig maart tweeduizend veertien werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met driehonderd tweeëndertigduizend honderd euro (332.100,00 f) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 E) op driehonderd vijftigduizend zeshonderd tweeënnegentig euro en één cent (350.692,01 E) door

ul ,

behouden aan het

nelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

" " laark

behouden

aan het

PrgT§Eh Staatsblad

Luik B - vervolg

onmiddellijke inbreng in natura van een schuldvordering op de vennootschap, volledig volstort, ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend aan de enige vennoot, toegekend door de bijzondere algemene vergadering van drie maart tweeduizend veertien in toepassing en volgens de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen." ZEVENDE BESLISSING : Machten aan het bestuursorgaan - volmacht tot coördinatie De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris khan Van Caenegem alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT  Volmacht administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA FOLENS BOEKHOUDING & FISKALITEIT, afgekort FBF, met zetel te 3090 Overijse, Halsdreef 1, ondernemingsnummer 0886.096.978, aan haar zaakvoerder evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de besluiten genomen bij onderhavige buitengewone algemene vergadering van vennoten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van het proces-verbaal van 20 maart 2014

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder en verslag van de revisor

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsb

19/11/2013 : OUT000156
21/02/2013 : OUT000156
07/12/2011 : OUT000156
08/12/2010 : OUT000156
10/12/2009 : OUT000156
30/12/2008 : OUT000156
07/12/2007 : OUT000156
26/02/2007 : OUT000156
04/11/2005 : OUT000156
16/11/2004 : OUT000156
12/10/2004 : OUT000156
31/10/2003 : OUT000156
10/01/2003 : OUT000156
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 18.09.2015 15592-0317-016
26/01/2002 : OUT000156
23/03/2000 : OUT000156
01/01/1997 : OUT156

Coordonnées
VERPLAETSE RENAAT

Adresse
DEINSESTEENWEG 125 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande