VERPLEEGTEAM DE WITTE ELLY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERPLEEGTEAM DE WITTE ELLY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.120.769

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0508-010
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0377-010
20/09/2011
ÿþMM 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GV DKANKOGHANE!

0 8" 09. 2011

DENDERMONDE

InbNlhlll1hlll

bel

a.

Bi Sta

DI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : z3 ,4 SO î 6 9

Benaming

(voluit) : VERPLEEGTEAM DE WITTE ELLY

Rechtsvorrn : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9112 SINT-NIKLAAS/SINAAI, Molenstraat 46

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 6 september,

2011 dat

1/ De Heer MOORTHAMER Frank, bediende, geboren te Sint-Niklaas op 2 juli 1966 (identiteitskaart

nummer 590-7520889-20, nationaal nummer 660702 33768), en zijn echtgenote

2/ Mevrouw DE WITTE Elly Marcel R, verpleegkundige, geboren te Sinaai op 10 januari 1968

(identiteitskaart nummer 590-7218785-71, nationaal nummer 680110 21646)

Samen wonende te 9112 Sinaai, Molenstraat 46.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid hebben opgericht:

-onder de naam VERPLEEGTEAM DE WITTE ELLY, met zetel in het gerechtelijke arrondissement

Dendermonde te 9112 SINT-NIKLAAS/ SINAAI, Molenstraat 46 en met een onbeperkte duur;

- met als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden:

-Het uitoefenen van de verpleegkunde in naam en voor rekening van een vennootschap;

-De verpleging of consultatie aan huis van personen die permanente of tijdelijk verzorging nodig hebben,"

indien vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen;

-Paramedische activiteiten;

-Activiteiten in verband met de gezondheidszorg;

-Het leveren van goederen en diensten aan paramedici;

-De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector en het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter krijgt

-Het inrichten en houden van voordrachten, bijeenkomsten, cursussen, seminaries, met betrekking tot de verpleegkunde en aanverwante diensten;

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Zij kan ook zaakvoerder(s)opdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle financiële, roerende of, onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

- waarvan het kapitaal:

`18.600,00 euro bedraagt;

*volledig in geld geplaatst werd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

Aer oi:den

d'an het'`

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

`gedeeltelijk volstort werd;

*verdeeld is in 186 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waarop is ingeschreven door 1/voornoemde heer MOORTHAMER Frank ten belope van 1.600,00 euro, die stortte ten belope van 533,33 euro, waarvoor hem 16 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

2/voornoemde mevrouw DE WITTE Elly ten belope van 17.000,00 euro, die stortte ten belope van 5.666,67 euro, waarvoor haar 170 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC BANK onder nummer 731-0200010-68, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 31 augustus 2011, dat aan de notaris werd overhandigd.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2012);

- met jaarvergadering op de tweede vrijdag van de maand juni om 20 uur in de zetel van de vennootschap, (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2013);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de " vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot gewone bezoldigde zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur voornoemde mevrouw DE WITTE Elly en tot gewone onbezoldigde zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur voornoemde heer MOORTHAMER Frank.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene " vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

Bijzondere volmacht

De oprichters verklaren volmacht te geven aan VOF VMCONSULT met zetel te 9112 Sint-Niklaas/Sinaai, Edgard Tinelstraat 41A/3, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERPLEEGTEAM DE WITTE ELLY

Adresse
MOLENSTRAAT 46 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande