VERSCHOORE VERWARMING-SANITAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSCHOORE VERWARMING-SANITAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.282.051

Publication

09/04/2013
ÿþ Mod woid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Mil

*130552

V. beh

aal

Bel Staa

gui

Oudenaarde

2 $ MARI 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0845.282.051

Benaming

(voluit) : VERSCHOORE VERWARMING-SANITAIR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spillegem 9, 9600 Ranse

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERKRIJGING VAN VERMOGENSBESTANDDELEN: TOEPASSING ARTIKEL 222

Volgende stukken worden neergelegd:

- Verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Verschoore Dominique Parmentier Christine

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2012
ÿþ 7  77'rfll: Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- u !i

behoudei *i II Iaoeosv III I dll 11111.

aan het s*

Belgisch

Staatsbla



il





Oudenaarde

1 6 APLq12

Ondernemingsnr : ~Lt VS 9 8.5 c,S.l

Benaming

(voluit): VERSCHOORE VERWARMING-SANITAIR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spillegem 9 - 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Flamant te Ronse op 10 april 2012 neergelegd vôôr registratie, blijkt dat de heer VERSCHOORE Dominique André Gérard, geboren te Ronse op 19 oktober 1966 (nationaal nummer 66.10.19-295.09), en zijn echtgenote mevrouw PARMENTIER Christine Rachelle Maria, geboren te, Zwevegem op 3 november 1962 (nationaal nummer 62.11.03-304.15), gedomicilieerd en samenwonende te 9600 Ronse, Eikelstraat 1 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "VERSCHOORE VERWARMING-SANITAIR" hebben opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9600 Ronse, Spillegem 9.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder vermelding van een waarde, die ieder één/honderdste (11100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- De Heer Verschoore Dominique, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

- Mevrouw Parmentier Christine, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedepo-neerd op een bijzondere rekening nummer BE92 0688 9485 3723.

De inschrijvers verkla-'ren en erkennen dat er door hen werd ingeschreven op alle aandelen en deze werden volledig vohstort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De vennootschap heeft tot doel :

Alle werkzaamheden inzake centrale verwarming, verwarming in het algemeen, brandertechniek, loodgieterij, sanitair, lood- en zinkwerk; dakwerken en dichtingswerken, roofing; klimaatregeling, airconditioning, ventilatie en verluchting; koelinstallaties; industriële pijpleidingen en kanalisatie; thermische en akoestische isolatie; metalen constructies, smeedwerk en metalen schrijnwerk, algemene mechaniek; elektrische en elektrotechnische installaties; domotica en ICT; alarminstallaties voor diefstal- en brandbeveiliging, bewakings-en beveiligingssystemen; automatisatiesystemen, diverse speciale installaties; dit omvat de vervaardiging, installatie en plaatsing, montage en demontage, herstelling en onderhoud.

Het plaatsen van vuren, kachels en radiatoren; het plaatsen van sierschouwen; Het reinigen van schoorstenen, kachels, ovens, uitlaatsystemen, branders en ketels.

Het uitvoeren van alle activiteiten i.v.m. interieur en decoratie, vormgeving, binnenhuisinrichting, binnenhuisarchitectuur en totaalinrichting, gaande van het ontwerp tot de effectieve realisatie; de coordinatie en, begeleiding van totaalprojecten.

In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sector bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbe-'rehdingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhouds, renovatie en herstellingswerken;

Het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers; algemene bouwonderneming.

De coordinatie van werken op de werf.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in artikelen i.v.m. verwarming, sanitair, welness, elektriciteit, bouwmaterialen en aanverwante artikelen, meubelen, keukens, interieurartikelen; fabrikaten en halffabrikaten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hët Bëlgisélï Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

Advies-, audit- en expertisebureau voor de bouwsector en voor bouwtechnische aangelegenheden. Diverse consultancy in de bouwsector; het optreden als veiligheidscoórdinator en als toezichthoudende instantie. Het verrichten van onderzoek en studiewerk, van diverse technische studies.

Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties,

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van aile managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opsiorping, het bestuur en de controle van ondernemingen,

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten,

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten,

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna: "jaarvergadering") zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni om 16.00 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, zelfde plaats en uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aange-duide plaats worden neerge-legd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun vol-machtdra-gers verplicht de aanwe-zig-heidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordi-gen, te ondertekenen.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Eik aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennoot-schap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultaten-rekening en de toelich-ding op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opge-isteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig onderte-kend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschap-pen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wet-Lelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan (zaakvoerder) beslist de algeme-ne vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraad-slaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge-stort, herstellen de vereffe-inaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-delijke betalingen te doem

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Vobr--behouden aan het Belgisch Staatsblad Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

ln afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoer-Ider. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 28 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt aile verbintenissen over die aangegaan zijn in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni 2014 om 16.00 uur. BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER(S).

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur:

De Heer Verschoore Dominique, voornoemd, gedomicilieerd en wonende te 9600 Ronse, Eikelstraat 1.Hier aanwezig en zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaardend.

Mevrouw Parmentier Christine, voornoemd, gedomicilieerd en wonende te 9600 Ronse, Eikelstraat 1. Hier aanwezig en haar mandaat uitdrukkelijk aanvaardend.

VOLMACHT

Door de voltallige vergadering wordt bijzondere volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van CVBA "AB Partners Oudenaarde", met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329 of één van haar aangestelden, om alle noodzakelijke verrichtingen te stellen en ten dien einde alle documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank Ondernemingen, het ondernemingsloket en de diensten van de Rechtbank van Koophandel met betrekking tot de oprichting en het bekomen van een ondernemingsnummer enlof BTW-nummer en het opvolgen en afhandelen van allerhande ' administratieve formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UTTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe Flamant te Ronse

Hierbij neergelegd een uitgifte van de oprichtingsakte.





Bijlagen bij hetRelgistlïSteàt ad - 26/04/20I2 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERSCHOORE VERWARMING-SANITAIR

Adresse
SPILLEGEM 9 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande