VERSIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERSIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 419.470.560

Publication

06/11/2014
ÿþ nwd word 11 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 8 OKT. 2014

Griffie

*MOI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0419.470.560

Benaming

(voluit) : VERSIM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOEKWEITSTRAAT 39 9770 KRUISHOUTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS! ZETELWIJZIGING

1.Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op 18 augustus 2014 wordt met eenparigheid van

stemmen het ontslag als bestuurder aanvaard van :

-Versichele John

-Deryckere Michèle

-Versichele Valerie

-Versichele Nathalie

Het mandaat van mevrouw Liliane Putman nam ingevolge haar overlijden een einde op 19/06/2012.

2.Tijdens diezelfde algemene vergadering wordt benoemd tot bestuurder :

-de vennootschap El Cazador BVBA met als vast vertegenwoordiger Geert De Jaeger

-Stefaan de Jaeger.

Zij aanvaarden dit mandaat tot de jaarvergadering gehouden in 2020.

De raad van bestuur, samengesteld uit de hierboven vermelde personen, benoemt met eenparigheid van stemmen DE JAEGER STEFAAN tot gedelegeerd bestuurder.

3.Er wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Boekweitstraat 39 9770 KRUISHOUTEM naar Karreweg 13 - 9810 NAZARETH en dit vanaf heden 18 augustus 2014

DE JAEGER STEFAAN

BESTUURDER.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes_duMonitcur_bclge

Op de raatste biz. van Luik BB vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 14.05.2013 13118-0048-009
28/01/2015
ÿþ11111111

150 5580

Ondernemingsnr : 0419.470.560

Benaming

(voluit) : VERSIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9810 Nazareth, Karreweg 13 (volledig adres)



.1' V hl:J 1Li!'. d '"~,~iJ ~ `lN .+~.

~ if, .i

yy~~ .l 5rr -0t- 2~'73

1'~Ec1"'i r k;., r vi`SN

K[)(3PF1.!`C3letei E GFtiT



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderwerp acte : STATUTENWIJZIGING - BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING DOELWIJZIGING - BEVESTIGING AARD AANDELEN - WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Meester Marc VAN CAUWENBERGHE, notaris met standplaats te Deinze, op vierentwintig december tweeduizend en veertien.

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VERSIM" waarvan de zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Karreweg 13; BTW BE 0419.470.560 RPR Gent, onder meer beslist:

1.vast te stellen en te bevestigen dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap bij beslissing van de bijzondere algemene de dato 18 augustus 2014 werd gewijzigd en verplaatst met ingang van 18 augustus 2014 naar 9810 Nazareth, Karreweg 13, en beslist dienovereenkomstig de eerste zin van artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen, teneinde dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, door volgende tekst:

"De vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth, Karreweg 13."

2. het artikel 3 van de statuten, houdende de doelstellingen van de vennootschap te vervangen, in die zin dat alle tekst ervan, voortkomend na de eerste alinea, welke eerste alinea begint met de zinsnede ""De vennootschap heeft tot doel, zowel" en eindigt met de zinsnede "rechtspersoon, in België en/of in het buitenland :" wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-, publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met, de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of, statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle, verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en, verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het, beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

5, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en' verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,' obligaties, staatsfondsen;

6. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

. a h

tÏ ,

' ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

9. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

10. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrlJvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning enfof erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

3. De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap op 26 december 2011 op vraag van en met akkoord van alle (toenmalige) aandeelhouders materieel werden omgezet in aandelen op naam en ingeschreven werden op naam van de respectieve aandeelhouders in een aandelenboek, beslist tot het voorzien van de mogelijkheid van gedematerialiseerde aandelen en beslist dienovereenkomstig, teneinde dit in overeenstemming te brengen met voormelde genomen beslissingen, om:

- de tekst van artikel 8 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

- de tekst van artikel 26 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers hun certificaten van aandelen op naam, neerieggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld, ten laatste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten."

4. om het boekjaar van de vennootschap, thans lopende van 01 januari tot 31 december van ieder kalenderjaar, te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar, en beslist dienovereenkomstig het artikel 33 van de statuten aan te passen ais volgt, om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing: de eerste en enige zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen."

5. de datum van de jaarvergadering te wijzigen en dat deze voortaan zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om 17 uur,

De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig het artikel 24 van de statuten aan te passen als volgt, om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing: de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand februari om 17 uur."

6, OVERGANGSBEPALINGEN

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de algemene vergadering het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 januari 2014 te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2015, derwijze dat het lopend boekjaar uitzonderlijk éénentwintig maanden telt.

De vergadering beslist vervolgens dat de eerstvolgende jaarvergadering, die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2015, zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari 2016, om 17 uur.

7. artikel 36 van de statuten aan te passen aan fie huidige vennootschapswetgeving inzake ontbinding en vereffening en beslist het te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel 36  Ontbinding - vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig met wat dienaangaande wordt voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit."

8. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

9. De vergadering kent aile machten toe aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van de genomen beslissingen,

10. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootscháp onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABKWADRAAT ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 8570 Vichte, Domien Veysstraat 53, evenals aan haar zaakvoerders, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om wat de onderhavige statutenwijziging betreft, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd; -expeditie wijzigingsakte; -bijzonder verslag Raad van Bestuur; -gecoördineerde statuten.

Marc VAN CAUWENBERGHE Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

11 .4

Voor- 41 behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

30/07/2012
ÿþ MM WOtd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van LuiPc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ial3ais~"

(1

ber

a~ Be

Sta'

Oudenaarde

19MU2012

Griffie

Ondernemingsar : 0419470560

Benaming

(voluit) : VERSIM

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Boekweitstraat 39 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : nieuwe benoemingen

uittreksel P,V van de algemene vergadering op 02/07/2012

Er worden 2 nieuwe bestuurdsters benoemd.

Versichele Nathalie

Hofbouwlaan 10 9000 Gent

Versichele Valerie.

Petegemplein 10 9790 Wortegem -Petegem

Hun mandaat neemt een einde op de algemene vergadering van 11 mei 2015,

Versichele John

Afgevaardigde Bestuurder

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 25.06.2012 12205-0069-010
28/12/2011 : GE125586
31/05/2011 : GE125586
09/06/2010 : GE125586
18/06/2009 : GE125586
04/06/2009 : GE125586
18/06/2008 : GE125586
14/06/2007 : GE125586
17/06/2005 : GE125586
10/06/2004 : GE125586
01/07/2003 : GE125586
24/06/2003 : GE125586
06/06/2001 : GE125586
24/05/2000 : GE125586
26/06/1997 : GE125586
01/01/1997 : GE125586
01/01/1993 : GE125586
15/07/1992 : GE125586
25/01/1989 : GE125586
01/01/1988 : GE125586
01/01/1986 : GE125586
30/05/1985 : GE125586
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 24.02.2017, NGL 28.02.2017 17056-0096-011

Coordonnées
VERSIM

Adresse
KARREWEG 13 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande