VERSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.235.275

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 28.03.2014 14080-0068-013
29/10/2014
ÿþmod 11.1

171 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

- ----------

Ondernemingsnr 0474.236.275

Benaming (voluit) :VERSO

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Emiel Van Boschstraat 15

9140 Temse

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN KAPITAALVERHOGING NA DIVIDENDUITKERING

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negenentwintig september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met driehonderd eenenzeventigduizend achthonderdveertig euro vijfentwintig cent (¬ 371 840,25) om het te brengen van negentienduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 19 831,48) op driehonderd eenennegentigduizend zeshonderd eenenzeventig euro drieënzeventig cent (¬ 391 671,73) door het bijmaken van vijftienduizend (15 000) aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf negenentwintig september tweeduizend veertien, en waarop ingetekend werd in nature door inbreng van schuldvorderingen, waarvoor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld heeft waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA VERSO bestaat uit twee ,schuldvorderingen voor een globaal bedrag van ¬ 371.840,25.

De schuldvorderingen zijn ontstaan ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA VERSO dd. 25 september 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van ¬ 413.155,83 in overeenstemming met de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

' Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedesrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschtijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedeseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 15,000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA VERSO, Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat aile aandeelhouders van de BVBA VERSO proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 26 september 2014

" BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedresrevise

als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd; Van de moortel K.

Accountant, Van de moortel K.  Acc,-Kantoor BVBA,

--- --- ---------- -------------- - - -- ---- - -------- - -

Op de laatste blz. van Luik E vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\, GRII-t-lb KLGII-fletIK

KOOPHANDEL GENT

20 OKT. 2014

AFDE.UNGtrfie DENDERMONDE

C



111411M1131111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

met zetel te Grote Steenweg 158, 2600 Antwerpen, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te

stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar

registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



31/05/2013
ÿþ mod 11.1

jbe: 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



8

1111111111,1111

~ GR1FrIE 1-4 tJ ~

VAN KCJOPHANDEt-

2 2 M~I 2013

DENDERMONDE

f~i iffie

Ondernemingsnr : 0474.235.275

Benaming {voluit) : VERSO

:1 (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Van Boschstraat 15 te 9140 Temse

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

!: Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op éénentwintig mei; tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt;

1. De vergadering beslist om, naar aanleiding van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9140 Temse, Emiel Van Boschstraat 15, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien augustus tweeduizend en elf onder nummer 11123452, de eerste alinea van artikel 2 der statuten te vervangen door de volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Emiel Van Boschstraat 15,"

2. De vergadering beslist om na de tweede alinea van artikel 10 der statuten de volgende tekst toe te voegen: "In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, onbekwaamheid of handelsonbekwaamheid van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echt-genote, Mevrouw Soogen Nathalie Nadine (rijksregister nummer 70.09.10-052.17), ';s geboren te Etterbeek op tien september negentien-honderd zeventig, wonend te 9140 Temse, Emiel Van Boschstraat 15, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur. De onbekwaamheid, tijdelijk of permanent, dient vastgesteld te worden door twee geneesheren."

3. De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken naar aanleiding van de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen en naar aanleiding van voorschreven beslissingen. De statuten van de vennoot- schap werden bijgevolg als volgt vastgesteld:

a) De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "VERSO",

b) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Emiel Van Boschstraat 15,

c) De vennootschap heeft tot doel ;

- Koerierdiensten in de ruimste zin van het woord, het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de Post;

Er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer, en worden uitgevoerd met eigen vervoer, door derden of door openbaar vervoer, besteldiensten, het ophalen van vracht, het groeperen van individuele vracht voor verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst, het bezorgen van expressvracht en dergelijke;

- het behandelen, klasseren, pieken van artikelen, verzamelen van orders, de administratieve afhandeling hieromtrent, alsook de aflevering op verzoek van derden, met andere woorden alle handelingen welke onder het begrip "ware-housing" horen;

- het beheren van magazijnen, goederenstroom, transport, verzending en voorraden voor derden;

- het verlenen van administratieve diensten in de ruimste zin van het woord, aan derden; - het ontwikkelen van software-programma's, de onderhoud van software-programma's voor derden, bijstand op niveau van hard- en software aan derden, het leveren van alle diensten met betrekking tot hard- en software, onderhoud en herstelling van hardware, het leveren van aIle mogelijke prestaties met betrekking tot computer;; configuraties, de invoer, uitvoer, aan- en verkoop van hard- en software en alle mogelijke aanverwante producten en diensten;

- de vennootschap mag het mandaat van zaakvoerder of bestuurder bekleden in derde vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

e ,º% mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- de vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Voorgaande opsomming is enkel verklaren en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten of krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

d) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

e) Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend achthonderd éénendertig komma achtenveertig euro (19.831,48 eur), vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder nominale waarde.

f) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de Heer Alain August Frederica Vereecke (rijksregister nummer: 620919.131-82), wonend te 9140 Temse, Emiel Van Boschstraat 15.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, onbekwaamheid of handelsonbekwaamheid van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, Mevrouw Soogen Nathalie Nadine (rijksregister nummer 70.09.10-052.17), geboren te Etterbeek op tien september negentien-honderd zeventig, wonend te 9140 Temse, Emiel Van Boschstraat 15, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur. De onbekwaamheid, tijdelijk of perrnanent, dient vastgesteld te worden door twee geneesheren.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.





















Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

1

~

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren Iaste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

g) De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand januari om veertien uur.

h) Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

i) De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn band, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

'Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform het Wetboek van Vennootschappen,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen, Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato éénentwintig mei tweeduizend dertien.

2. Gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.12.2012, NGL 27.02.2013 13051-0183-013
14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.01.2012, NGL 07.03.2012 12058-0387-013
10/08/2011
ÿþ nwc 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

L2 9. 07. 2011

I DENDIBIMONDE



IIY~II~VVII~VI

*11123452*

II

beF

ai

Be Sta,

Ondernemingsnr : 0474235275

Benaming

(voluit) : Verso

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hogenakkerstraat 188 - 9140 Temse

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke - , exploitatie - & administratieve zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder worden de maatschappelijke -, explotatie - & administratieve zetel verplaatst van Hogenakkerstraat 188 - 9140 Temse naar Emiel Van Boschstraat 15 9140 Temse.

Dit vanaf 20.07.2011.

Vereecke Alain

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.02.2011, NGL 25.02.2011 11047-0140-014
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 26.02.2015, NGL 09.03.2015 15058-0577-012
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 29.03.2010 10082-0575-014
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.03.2009, NGL 25.03.2009 09088-0016-012
22/10/2007 : DE062298
27/06/2007 : DE062298
31/08/2006 : DE062298
23/08/2006 : DE062298
11/08/2005 : SN062298
10/12/2004 : SN062298
07/07/2003 : SN062298
13/12/2002 : SN062298
20/03/2001 : SNA011240

Coordonnées
VERSO

Adresse
EMIEL VAN BOSCHSTRAAT 15 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande