VERSSO

Divers


Dénomination : VERSSO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 550.725.517

Publication

30/04/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan hE Belgisr Staatsb illiiiiltME111111

Ondernemingsnr : OSSO 1-2S S'l.

Benaming (voluit) :VERSSO

(verkort):

NEERGELEGD

1 ? APR. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPI-IAiVDEL e:i



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Hundelgemsesteenweg 265, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 15 april 2014, alsnog te registreren, dat er door de Heer VERSTRAETE, Stijn Frans, geboren te Roeselare op 16 juni 1974, wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 265 en Mevrouw BONTE, Leen Lucienne Marianne, geboren te Roeselare op 3 december 1980, wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 265.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met de naam "VERSSO".

Zetel

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 265.

Doel

I. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zo in

eigen naam en voor eigen rekening dan wel in naam en voor rekening van

derden of nog in samenwerking met derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met :

Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management, inzake technisch management, product-1 management, design en vormgeving, inzake public relations, publiciteit en marketing.

Project management en business development.

Consultancy en dienstverlening inzake management, bedrijfsvoering en beheer.

Handelsbemiddeling en tussenpersoon in de handel in diverse goederen en diensten, het optreden als handelsagent en intermediair.

Aan-en verkoop, in-, door-en uitvoer, fabricage van alle machines, grondstoffen en handelsgoederen.

Het ontwikkelen, kopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten .

De aankoop van titels en effecten van vennootschappen en het beheer ervan. Het beheren van exploitatiemaatschappijen.

TX. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met mbetrekking tot immobiliën; de aan_ en verkoop, huur enj

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van; onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellenl voor het goede verloop van de verbintenissen, door derde personenl aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende) goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend! vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen eni rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of' aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en! ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen! of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het! buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,; financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks; of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard! ;zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk tel ivergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan hij derden (met :inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken eni

iinvesteringen doen die zij nodig of wenselijk acht. !

`De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of! beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten opl de financiële transacties en de financiële markten en over het; vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien onthouden van werkzaamheden die; ¬ onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap; zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie,1 inschrijving, of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of} vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doell hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of eeni gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg voor verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur '

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro ( 18.550,00 e).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, die elk!

;één/honderdste (1/1000) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht in speciën, en is geplaatst

en volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De notaris bevestigt dat de inbrengs

g gestort werd op een, bijzondere rekening;

bij de NV BNP Paribas Fortis.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of opl

gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op 20 juni, om 18.00 uur, ongeacht of deze dag een weekdag, zaterdag, zondag, ofs

wettelijke feestag is. 1

Aanwezigheidslijst

Voor-

,4behou gn

aan het

Staatsblad

~

Luik B - vervolg

!Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn demovennoten of hun 'volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam,; ]de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en dei statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij;

één of meer zaakvoerders, al dan niet

Vertegenwoording

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte;

als eiser of als verweerder. 1

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechts= rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden. Boekjaar

Het boekjaar stemt overeen met het kalenderjaar. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming': !is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het ;maatschappelijk kapitaal bedraagt.

]Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de]

!bestemming van het saldo van de nettowinst. ]Ontbinding en vereffening ;Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, over-] ieenkomstig hun aandelenbezit.

;Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

;Wordt tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: 1

;De Heer Verstraete Stijn Frans, geboren te Roeselare op 16 juni 1974, wonende Ste 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 265.

!Eerste boekjaar

!Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum waarop de vennootschap;rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 12015. !Eerste jaarvergadering !De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

'Volmacht BTW/KBO ;Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een] ;besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhouding Fiscaliteit! 1Feys te 8310 Brugge (Assebroek), Baron Ruzettelaan 315, en al haar] ,aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het! nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschapl bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale, administraties (onder meer B.T.W.), de Registratiecommissie en de; sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan; ten eventuele schrappingen van deze inschrijvingen. =VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR DEI =FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER! ]GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH; (STAATSBLAD

=STEVEN FIEUWS, notaris.

!Samen hiermee neergelegd :

1

vertegenwoordigen, te ondertekenen. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een;

voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. 1

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid. Î

4 J !* expeditie van de oprichtingsakte van 15 april 2014.

Coordonnées
VERSSO

Adresse
Zetel :Hundelgemsesteenweg 265, 9820 Merelbeke

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande