VERTALINGEN VAN AVERBEKE

Société en commandite simple


Dénomination : VERTALINGEN VAN AVERBEKE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.136.157

Publication

11/03/2011
ÿþMotl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RËCt" " !TF-41kIK!

VAN KOOPHANDEL.

Voc behot

aan Belgi Staats

I lI1 11 101111 I 1I I1 I 11 11 11I

" 11300.8"

Ondernemingsnr : 8S4 -.436 À Si-

Benaming

(voluit) : VERTALINGEN VAN AVERBEKE Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Land van Waaslaan 20 - 9140 Temse Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

01, 03. 1011

DENDEfTMONL7E

Grifití^é

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Het blijkt uit een onderhandse akte dd. 1 maart 2011 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als beherend vennoot Mevr. VAN AVERBEKE Kaatje en als stille vennoot de heer RENDERS Tim Jozef L beide wonende te Land van Waaslaan 20 - 9140 Temse

Naam : VERTALINGEN VAN AVERBEKE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Land van Waaslaan 20 - 9140 Temse

Doel : De vennootschap heeft tot doel : het verrichten van alle vertaaldiensten, vertalers, tolken

Dit zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden. Voorts het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en' rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks en onrechtstreeks geheel of: gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking: ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag tevens de actitviteit van het verwerven, in portefeuille, houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het. deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uivoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

Kapitaal : Vijfduizend ¬ vertegenwoordigd door honderd aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van de nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven door Mevr. VAN' AVERBEKE Kaatje voor vierduizendvijfhonderd ¬ waarvoor haar 90 aandelen worden toegekend en door de: heer RENDERS Tim voor vijfhonderd ¬ waarvoor hem 10 aandelen worden toegekend.

Zaakvoerder : de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke: personen,al dan niet vennoten, door algemene vergadering der vennoten benoemd. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder der vennootschap, voor onbepaalde duur, Mevr. VAN AVERBEKE Kaatje, wonende te; Land van Waaslaan 20 - 9140 Temse, die aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens: andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Boekjaar : het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op: 31 december 2012.

Jaarvergadering : de jaarvergadering wordt op de zetel van de vennootschap gehouden de laatste vrijdag van de maand juni te 11.00 uur. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting tel verlenen aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de' vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het batig saldo.

Volmacht : worden aangesteld om alle formaliteiten bij de Kruispuntbank van ondernemingen, de directe' belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen,' kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen de heer Luc Breugelmans wonende te, Drakenhoflaan 182 - 2100 Deurne.







In drievoud opgemaakt te Temse, 1 maart 2011

VAN AVERBEKE Kaatje

werkend vennootlzaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERTALINGEN VAN AVERBEKE

Adresse
LAND VAN WAASLAAN 20 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande