VERTHRIEST R & F

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERTHRIEST R & F
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 455.047.586

Publication

01/12/2014
ÿþ Modwrrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!IIIII/llhIII/IIIllhI/I!IIII/III/IIjIllui/iUff!

' 0sidërnt=mitigsnr < 0455.047.588 Benaming

(volait) : HOLDING VERTHRIEST

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel ; HERMAN LOVELINGSTRAAT 1

9850 NEVELE

(volledig adre)

01det-won) akte : ONBEZOLDIGD MANDAAT

Er blijkt uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01/07/2013 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist om geen bezoldiging meer toe te kennen aan de zaakvoerder, de heer Freddy Verthriest, en dit met ingang vanaf 01/07/2013. Het mandaat is m.a.w, onbezoldigd.

Goedgekeurd in het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 07107/2013.

René Verthriest Freddy Verthriest

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op do laatste hl :r. von l.vik R vennreldcn : Reçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vartegenwoordlgen

Verso : Naaal en hancitekenln j.

Voor-bshotrdoo

aan het Belgisch Staltsbtnct

Bijlag-en-bij-het-Belgisch-Staatsblad- --0+421-2014 -Annexes-du-Moniteur beige

27/02/2015
ÿþOndernemingsnr . 0455.047.586

Benaming

(voiutt) HOLDING VERTHRIEST

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel ; HERMAN LOVELINGSTRAAT 9

9850 NEVELE

(volledig adres)

Onderverte akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 30/01/2015

A. De VOF "HOLDING VERTHRIEST', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9850 Nevele, Herman Lovelingstraat 1.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 13 maart 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei 1995 onder nummer N. 950510-042. Sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0455.047.586 BTW nummer: BE 0455.047.586

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend vierhonderdachtenzeventig eur vierennegentig eurocent ( 2.478,94 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig eur negenenzeventig eurocent (24,79 EUR).

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig de statuten, ' bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 10 mei 1995, onder nummer N. 950510-042.

1, De heer Verthriest Freddy, wonende te 9850 Nevele, Hammestraat 1; 2. De heer Verthriest René, wonende te 9800 Deinze, Karel Picquélaan 1.

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De BVBA "ALNOCO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9850 Nevele, Herman Lovelingstraat 1.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Heribert Grooten te Gent op 10 november 1969, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 november 1969 onder nummer 2848-2., Voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Alfred Duerinck te Nevele op 29 maart 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 april 20D1 onder nummer 20010419/744 en 745.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0406.882.534 - RPR Gent BTW nummer: NVT

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenendertigduizend eur (31.000,00 EUR). Het Is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mell Wo[d 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

!1

" 15032218

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

~ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders; overeenkomstig haar benoeming ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 29 maart 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 april 2001 onder nummer 20010419/744 en 745.

1. De heer Verthriest Freddy, wonende te 9850 Nevele, Hammestraat 1;

2. De heer Verthriest René, wonende te 9800 Deinze, Karel Picquélaan 1.

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W. Venn, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der ven nootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BVBA "ALNOCO" overgaat naar de VOF "HOLDING VERTHRIEST", voormeld.

Alle aandelen van de BVBA "ALNOCO" verenigen zich nu reeds, sinds 16 juni 2014 in handen van de VOF "HOLDING VERTHR1EST".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap, Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels-, financiële, onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

* Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

* De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

* De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking steilen van gespecialiseerd personeel. De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

* Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, toch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen, en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondememingen.

* Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan , depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

* De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

* De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. *Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen,

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen,

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

'N%

.11. 

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel niet gewijzigd noch aangepast te worden.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 16 juni 2014 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 juli 2014.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Freddy Verthriest René Verthriest

Zaakvoerder Zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd; fusievoorstel

Op de ¬ natste blz. van Luik B vermelden . Rceto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþMed Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 3 APR. 2015

RECHTBANK VAN KOOPH, TE GENT

Ildl

ultul

Ondememingsnr : 0455047586

Benaming

(voluit) : HOLDING VERTHRIEST

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: HERMAN LOVELINGSTRAAT 1, 9850 NEVELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : MZETTING VAN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OHET JAAR TWEEDUIZEND VIJFTIEN

Op eenendertig maart om drieëntwintig uur vijftien

Te Nevele, Cyriel Buyssestraat 40

Voor Meester Jan BYTTEBIER, doctor in de rechten, notaris mets tandplaats Nevele.

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma HOLDING VERTHRIEST, met zetel te Nevele, Herman Lovelingstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0455.047.586_

Identificatie van de vennootschap

Opgericht bij onderhandse overeenkomst van 13 maart 1995, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch'

Staatsblad van 10 mei 1995 onder nummer 950510-042.

Ongewijzigd gebleven

Opening van de vergadering - samenstelling van het bureau

onder voorzitterschap van de heer Verthriest René, hierna genoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau,

Samenstelling van de vergadering - Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig:

1, De vennoten:

1, De heer VERTHRIEST René Maurits, geboren te Aalter op 5 september 1951, rijksregister nummer

51.09,05-229.76, echtgenoot van mevrouw De Meyer Christine, wonend te Deinze, Oostkouterlaan 20.

Eigenaar van vijftig (50) aandelen

2. De heer VERTHRIEST Freddy Roland, geboren te Aalter op 30 juni 1957, rijksregister nummer 57.06.30-

237,05, echtgenoot van mevrouw Van Den Steene Martine, wonend te Nevete (Hansbeke), Hammestraat 1.

Eigenaar van vijftig (50) aandelen

Totaal: honderd (100) aandelen,

Zijnde de enige vennoten van de vennootschap.

2. De zaakvoerders:

1. De heer VERTHRIEST René,

2. De heer VERTHRIEST Freddy.

Beiden voornoemd.

Beiden tot zaakvoerder benoemd bij de oprichting.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

1. Oproepingen

1/ Met betrekking tot de vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter deelt mee dat er thans honderd (400) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

Oproepingen

a. Gelet op het ontbreken van oproepingen, verklaren de vennoten, te verzaken aan de toepassing van artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren tevens te verzaken aan de toezending van de stukken die hem moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

b. De zaakvoerders zijn aanwezig.

De zaakvoerders verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone

vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij het

Wetboek van vennootschappen.

2/ Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden

De zaakvoerders zijn aanwezig.

De zaakvoerders verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone

vergadering en van haar agenda.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties

op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, zijn.

II, Quorum - formaliteiten

De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de

stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, en dat de agendapunten die geen statutenwijziging

inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

De voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten zijn vermeld om toegelaten te

worden tot de algemene vergadering.

III.De voorzitter deelt mee dat de vergadering volgende agenda heeft:

1.Wijziging van de naam van de vennootschap

2.Afschaffing nominale waarde van de aandelen.

3. Omzetting

4.Nieuwe statuten

5.Benoeming zaakvoerders

6.Bijzondere volmacht.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Rekening houdend met de hiervoor vermelde verzaking door de zaakvoerders aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van vennootschappen, oordeelt de vergadering dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De vennoten verklaren dat de aandelen waarmee ze deelnemen aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

De uiteenzetting van de voorzitter die voorafgaat wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing: Wijziging van de naam van de vennootschap.

De vergadering beslist de naam te wijzigen in "VERTHRIEST R & r

Tweede beslissing: afschaffing nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, Ieder aandeel zal een fractie

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde beslissing: Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders de dato 27 januari 2015 dat het voorstel tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht en van het verslag opgemaakt door de heer Joseph Van Wemmel, extern accountant , vennoot en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor VWK te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 op 12 februari 2015.

Het besluit van voormeld verslag van de extern accountant luidt als volgt

"VIII BESLUIT

De staat van activa en passiva van de Vennootschap onder Firma "HOLDING VERTHRIEST", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Nevele, Herman Lovelingstraat 1, afgesloten per 31 december 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het instituut van de Accountants en de b-Belastingconsulenten,

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-passief heeft plaatsgehad. Het netto-passief van volgens deze staat van (-) 64.666,48 EUR is 83.216,48 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerd ers, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buitenwit.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Gent, 12 februari 2015."

Een exemplaar van de verslagen blijft bewaard in het dossier van de notaris en wordt neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook de activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en e boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0455.047.586 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief die is opgesteld per 31 december 2014.

Alla verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Vierde beslissing aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan te nemen, luid end als volgt

Hoofdstuk I

Rechtsvorm  naam  zetel  doel  duur

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming «VERTHRIEST R & F».

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Nevele, Herman Lovelingstraat 1.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels-, financiële, onroerende handelingen te

stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

*Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en

laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de

verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbeleggging van de opbrengst. De

vennootschap heeft tevens het voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere

wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of

commerciële ondernemingen.

*Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen, het stellen van aile raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

*de organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

*De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zijn, kan bijdragen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Hoofdstuk Il

Kapitaal en aandelen

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.550,00 EUR

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6  Winstbewijzen, warrants of converteerbare obligaties

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

Artikel 7  Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel 8 worden wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s),

Artikel 8-- Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal doorhun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving,

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief, fax of e-mail ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel negen der statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij andere is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen, De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 9  Overdracht of overgang van de aandelen

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels;

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld of indien er slechts twee vennoten zijn, met de toestemming van de medevennoot.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn van de overdragen of erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maan-'den de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling,

In dit geval wordt de afkoopprijs vastgesteld ofwel:

1) volgens akkoord der partijen

2) door twee deskundigen, één door elk der partijen aan te duiden

3) door een derde deskundige aangesteld door de rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot ovendracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Artikel 10 - Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden,

In het register van aandelen wordt aangetekend: 10 de nauwkeurige gegevens van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2o de gedane stortingen; 3o de ovendrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen,

Hoofdstuk 111

Organen van de vennootschap

Afdeling 1 - Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is In hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november om veertien uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd,

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist,

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissaris-sen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

Artikel 12 - Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, per fax of per e-mail vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13 -Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen persomen die erom verzoeken,

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, per e-mail ofeníg ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek, volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

Artikel 16 - Samenstelling van het bureau - notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid, Indien het aantal aanwezige personen het vereist, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 17 - Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerder zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerder of de commissarissen zich hebben verbonden,

Artikel 18 - Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquo-rum vereist.

Artikel 19 - Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergade-ring aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 19bis -- Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend,

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

Afdeling 2 - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk Vl van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-+ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen of zonder beperking van duur,

Artikel 21- Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap,

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde blj bijzondere volmacht aange-stelde vertegenwoordiger.

Afdeling 3 - Controle

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtsperso-inen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten Vaste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant mee-+gedeeld aan de vennootschap.

Hoofdstuk IV

Boekjaar  jaarrekeningen  winstverdeling

Artikel 24 -- Boekjaar jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opge-isteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste [id,10 van het Wet-boek van Vennootschappen.

Artikel 25  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vor-+ming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Hoofdstuk V

Ontbinding en vereffening

Artikel 26  Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraad-+slaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng,

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap Is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige ven-'noot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschapipe[ijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de alge-'mene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Ven-inootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27  Ontbinding en vereffening

§1, De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

b b Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde

~ zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze

als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan

tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide

bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een

bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025

en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende

categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris

dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in

voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling,

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien

voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Hoofdstuk VI

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Artikel 28  Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 29  Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 30  Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen

toegepast.

Artikel 31 Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking toi deze aandelen,

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 32  Kapitaalverhoging -- voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepas-ising.

Artikel 33  Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34  Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 35  Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap.

Artikel 36  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

ver-*gadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk Vil

Algemene bepalingen

Artikel 37 -- Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonsi kiezen in België,

bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

"

Artikel 38  Algemene bepaling

, Aile bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het wetboek van : ; vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

Vijfde beslissing: benoeming zaakvoerders

De vergadering beslist dat de vennootschap verder zal bestuurd worden door haar zaakvoerders; de heren

Verthriest René en Freddy, die aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zesde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling aan de heer De Kegel Roland van A.A.T. GROUP te gent, Apostelhuizen 26, teneinde aile nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen, om de vervulling van aile administratieve forma liteiten te verzekeren.

Stemming

De beslissingen die voorafgaan, worden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

Verklaringen pro fisco

De omzetting gebeurt met toepassing van de voordelen van

-het artikel 2.9.6.0.5 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit;

-artikel 214 §1 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen,

Informatie - Raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de natuurlijke persoon optredend in deze akte werd aangetoond

aan de hand van hun identiteitskaart.

De notaris bevestigt de juistheid van de naam, zetel, datum van oprichting en het ondernemingsnummer van

de vennootschap.

Toelichting en voorlezing

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen en toegelicht door de notaris.

De comparanten erkennen voor de ondertekening van de akte een ontwerp van deze akte ontvangen te

hebben en dit te hebben nagelezen.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt geheven om drieëntwintig uur vijftig

Recht op geschriften

Het recht bedraagt vijfennegentig euro

WAARVAN PROCES-VERBAAL,

Na vervulling van wat voorafgaat hebben de comparanten met de notaris getekend.

Volgen de handtekeningen

VOOR EENSLUIDENDE UITGIFTE

Notaris Jan Byttebier, Nevele

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

-gecoiirdineerde statuten

-verslag zaakvoerders

-verslag extern accountant

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2015
ÿþU((tItiaM111u1u~g118

Mod Word 71,1

NEERGELEGD

An, 2015

FtECHTEMM VAN

KdOP}-latVrlF# TF CyFNT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0455047586

Benaming

(voluit) : HOLDING VERTHRIEST

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : HERMAN LOVELINGSTRAAT 1, 9850 NEVELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE - OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jan Byttebier te Nevele op 301 maart 2015 dat werd

gehouden een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA ALNOCO.

Het volledig maatschappelijk kapitaal was vertegenwoordigd en de zaakvoerders waren aanwezig.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genoemn:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

1. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aanwezigen verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd op 30 januari 2015 opgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap onder firma HOLDING VERTHRIEST met zetel te Nevele, Herman Lovelingstraat 1 en de zaakvoerders van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALNOCO, met zetel te Nevele, Herman Lovelingstraat* 1, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van; koophandel te Gent op 17 februari 2015 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari 2015 onder nummers 2015-02-27/0032218 en 2015-02-27/0032221.

2. De vennoten bevestigen in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor= de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen:

-het fusievoorstel;

-de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken

¬ s

Aangezien de vennootschappen kwalificeren ais een niet-genoteerde kleine vennootschap, zijn er geen jaarverslagen over deze boekjaren.

Aangezien de vennootschappen geen commissaris hebben aangesteld, zijn geen verslagen van de; , commissarissen over deze boekjaren.

3. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen; en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing; Fusiebesluit - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1.Fusiie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALNOCO met zetel te Nevele, Herman Lovelingstraat 1.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 30 januari 2015 door de, zaakvoerders van de vennootschap onder firma HOLDING VERTHRIEST en de zaakvoerders van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALNOCO dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 17 februari 2015 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27: februari 2015 onder nummers 2015-02-27/0032218 en 2015-02-27/0032221.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap onder firma HOLDING VERTHRIEST met zetel te Nevele, Herman Lovelingstraat 1, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALNOCO met zetel te Nevele,, Herman Lovelingstraat 1, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2.Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschappen worden vanaf 1 juli 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn In de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4.Bezoldiging bedrijfsrevisoren

De betrokken vennootschappen hebben geen commissaris-revisor aangeduid.

Bijgevolg kunnen geen bijzondere voordelen toegekend zijn aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor de zaakvoerders

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

6.Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, enfof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschappen te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom; alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten nuit singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorend aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap ALNOCO eigenaar is van het onroerend goed te Nevele, Herman Lovelingstraat 1 en +61.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek of ander zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de ovememende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de ovememende vennootschap.

7,Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd in het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001) geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvcerders tot uitvoering van de genomen beslissingen. Vierde beslissing: Volmacht

Voor-ehr udIn aan het Belgisch

Staatsblad

De -vergadering verleent bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling aan de heer De Kegel Roland van A,A,T, GROUP te gent, Apostelhuizen 26, teneinde aile nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Jan Byttebier, Nevele

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERTHRIEST R & F

Adresse
HERMAN LOVELINGSTRAAT 1 9850 HANSBEKE

Code postal : 9850
Localité : Hansbeke
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande