VERTOMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERTOMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.577.759

Publication

06/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

1= i ? i ; in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*150 74*

NEERGELEGD

2 2 BEC. 2014

RECHTBAM

KOOPHAND It 'GENT

Ondernemingsnr : 0882577759

Benaming

(voluit) VERTOMI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorp-West 87 bus 3 - 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Toevoeging handelsbenamingen Kapitaalverhoging - Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zestien december.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de aandeelhouders der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'VERTOMi' met zetel te 9080-Lochristi, Dorp-West 87 bus 3.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 13 juli 2006, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 27 juli erna onder nummer 0122652 en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting eenmalig gewijzigd werden bij akte verleden voor genoemde notaris Christiaan Uytterhaegen op 18 oktober 2007, bekendgemaakt als gemeld onder nummer 07158263.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen, afdeling Gent en heeft als B,T.W.-nummer BE-882.577.759 en als ondernemingsnummer 0.882.577,759.BUREAU

De vergadering wordt geopend om 10 uur onder Voorzitterschap van de heer Verstraeten Tom, nagenoemd zaakvoerder en aandeelhouder van de vennootschap.

De voorzitter duidt aan als secretaris en stemopnemer de heer Verstraeten Michiel, nagenoemd zaakvoerder en aandeelhouder van de vennootschap.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld na hun opgenomen identiteitsgegevens ;

1) De heer VERSTRAETEN Tom Marie-Louise Jozef, geboren te Wetteren op 23 april 1979, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9230-Wetteren, Dokter De Bruyckerstraat 38.

Houder van honderd vijfentwintig (125) aandelen.

2) De heer VERSTRAETEN Michiel Mariette Florent, geboren te Wetteren op 8 november 1988, ongehuwd

en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9230-Wetteren,

Dokter De Bruyckerstraat 38.

Houder van honderd vijfentwintig (125) aandelen.

Samen ; tweehonderd vijftig (250) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van

vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) vertegenwoordigende.

'UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren

I.Dat huidige algemene vergadering als dagorde heeft :

1) Verslag door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, optredend als zaakvoerder voor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te Oostakker, Gentstraat 337, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbrengen in natura.

2) Bijzonder verslag van de zaakvoerders omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbrengen in natura.

3) Kapitaalverhoging met een bedrag van honderd negentigduizend euro (¬ 190.000,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00¬ ) op tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 215.000,00), door inbrengen in natura van

-een deel van de schuidvorderingen (leningen) op de vennootschap van de heren Verstraeten Tom en Michiel, te weten ten belope van honderd negentigduizend euro (¬ 190.000,00) mits uitgifte van 1.900 nieuwe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die zullen delen in de resultaten

van de vennootschap vanaf heden.

Inschrijving  Afbetaling Toekenning van de aandelen aan de inbrengers.

4) Vaststelling dat de kapitaalverwezenlijking is verwezenlijkt en aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen door de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"Het kapitaal bedraagt tweehonderd vijftienduizend euro (¬ 215.000,00) en is verdeeld in twee duizend honderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/tweeduizend honderd vijftigste (112.150ste) in het kapitaal."

5) Toevoeging handelsbenamingen "Traiteur Mangetout" en "Traiteur-delicatessen Mangetout", door aan artikel 1 van de statuten deze handelsbenamingen bij te vermelden.

6) Coördinatie van de statuten.

11. De voorzitter zet vervolgens uiteen

-dat alle bestaande aandeelhouders aanwezig zijn;

-dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De zaakvoerders, tevens aandeelhouders, de heren Verstraeten Tom en Michiel, beiden voornoemd, verklaren hierbij kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering, van haar agenda en nagemelde verslagen en stukken en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en in de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen

Punt één.

Verslag van de in de agenda genoemde bedrijfsrevisor, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura opgesteld te Oostakker op 1 december laatst.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het lezen van het verslag, waarvan ieder een afschrift erkent ontvangen te hebben, en de voorzitter geeft vervolgens voorlezing van de besluiten van dit verslag die letterlijk luiden als volgt:

"IX, BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer Tom Verstraeten en de heer Michiel Verstraeten te Dr. De Bruyckerstraat 38, 9230 Wetteren van tegoeden ingevolge lening, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. honderdnegentigduizend euro (190.000,00 EUR) bestaat uit de toekenning van duizend negenhonderd (1.900) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten belope van honderdnegentigduizend euro (190.000,00 EUR).

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhogingvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vertomi" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 1 december 2014

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor  zaakvoerder".

Dit verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

Punt twee.

Bijzonder verslag van de zaakvoerders : met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben.

Het verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Punt drie.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen zoals vooropgesteld onder 4t derde agendapunt.

Inschrijving in natura

Op het kapitaal wordt ingeschreven door:

-genoemde heren Verstraeten Tom en Michiel; inschrijvingen door hen door inbrengen in natura van een

deel van de schuldvorderingen (leningen) op de vennootschap van de heren Verstraeten Tom en Michiel, te

weten ten belope van honderd negentigduizend euro (¬ 190.000,00).

Deze inbrengen in natura worden onmiddellijk en volledig volgestort.

Het totaal bedrag van de inbrengen in natura bedraagt honderd negentigduizend euro (¬ 190.000,00), zijnde

de geschatte waarde van het ingebrachte deel van gemelde schuldvorderingen, welke waarde overeenstemt

met de waarde vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor hierboven vermeld.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbrengen in natura worden de aandelen gecreëerd door deze kapitaalverhoging,

te weten 1.900 aandelen, toegekend aan genoemde heren Verstraeten Tom en Michiel, elk ten belope van de

helft van de aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die zullen delen in de

resultaten van de vennootschap te rekenen vanaf heden.

Deze aandelen zijn volgestort.

Er wordt opdracht gegeven aan het bestuursorgaan om het aandelenregister aan te passen.

Punt 4  Vaststelling verwezenlijking - aanpassing statuten aan genomen beslissingen.

De vergadering verzoekt ons notaris vast te stellen .dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, wat bij deze

vastgesteld wordt.

De vergadering wordt verdergezet met de gewijzigde aandelenverhouding,

De hierna volgende besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen zoals voorzien in punt 4 van de

agenda.

Punt 5  Toevoegen handelsbenamingen

De vergadering beslist om gemelde handelsbenamingen aan te nemen en de statuten aan te passen aan de

genomen beslissing zoals voorzien in punt 5 van de agenda.

Punt 6  Coördinatie der statuten.

De vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerders om de aan voormelde beslissingen aangepaste

statuten te laten coördineren en te laten neerleggen in het vennootschapsdossier.

Voor ontledend uittreksel









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-coördinatie van de statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 22.05.2013 13127-0153-014
08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 02.05.2012 12104-0519-014
23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.04.2011, NGL 16.05.2011 11114-0581-015
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.04.2010, NGL 29.04.2010 10106-0467-015
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.04.2009, NGL 19.05.2009 09158-0161-015
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.04.2008, NGL 15.07.2008 08407-0222-016

Coordonnées
VERTOMI

Adresse
DORP-WEST 87, BUS 3 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande