VERTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.864.962

Publication

21/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK '

VAN KOOPHANDEL

10 OKT. 2013

DENBEEMiIONDE

Voor-

behouden aan het Beigisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr ; 0444.864.962

Benaming (voluit) :VERTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogendonk 24

9250 Waasmunster

Onderwerp akte :BESLUIT TOT MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNAME

Tekst :

Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Flies te Hamme op 9 september 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERTRA", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Hogendonk 24, met ondernemingsnummer 0444.864.962, de volgende besluiten, ;: heeft genomen

- besluit tot met een fusie geliikgestelde overname :

De algemene vergadering besluit het gehele vermogen van de vennootschap over te dragen aan ji haar enige vennoot, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JMB-INVEST, met zetel te 9250 Waasmunster, Hogendonk 24, met ondernemingsnummer 0458,118.330.

Deze overgang is gelijkgesteld met een fusie en gaat gepaard met de ontbinding zonder vereffening van de tegenwoordige vennootschap.

- De vergadering stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERTRA heeft opgehouden te bestaan,

- Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari 2013 geacht, boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

- bevoegdheden :

- Machtiging is verleend aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissing

- Machtiging is verleend aan de geassocieerde notaris Ellen Flies te Hamme, de nodige neerlegging: in kader van voormelde beslissingen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te doen alsmede: hiervoor alle nodige documenten te ondertekenen.

- Machtiging is verleend aan Fiduciaire de Maagd-Bulteel, kantoor houdend te 9100 Sint-Niklaas, Grote Baan, 2, voor wie optreedt mevrouw Ingeborg Bulteel, accountant-belastingconsulent, om, met= mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren. - Machtiging werd verleend aan de bestuurder van de overnemende vennootschap om het; aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 9 september 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013
ÿþOndernemingsar : 0444.864.962

Benaming

(voluit) : "VERTRA"

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOGENDONK, 24, 9250 WAASMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

JMBINVESST

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Hogendonk, 24, 9250 blaasmunster

Ondemerningsnummer 0458.118.330

RPR Dendermonde

"Overnemende Vennootschap"

VERTRA

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

HogendonK, 24, 9250 blaasmunster

Ondernemingsnummer 0444.864.962

RPR Dendermonde

"Over te nemen Vennootschap"

De bestuursorganen van de BVBA JMB 1NVEST (hierna verder : de "overnemende vennootschap") en van de BVBA VERTRA (hierna verder : de "over te nemen vennootschap") hebben op 28.06.2013 beslist dat ze onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van het artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg za I hebben, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemen vergaderingen :

1.1.IDENTIFICATIE VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

BVBA VERTRA

1.1.1. Oprichting

De vennootschap werd opgericht op 07,08.1991 bij akte voor notaris Hélène Casman te Antwerpen. Bekendgemaakt in BBS van 10.09.1991 onder nr. 910910-300

1.1.2. Statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 1 JULI 2013

DENDERMONDE

11111e0§10111

Griffie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden bij akte van 19/05/1993 van notaris Paul Flies te Hamme gewijzigd (statutenwijziging-kapitaalverhoging), BBS van 15.06.1993-136

Bij akte van 28.03.2003 van notaris Paul Flies te Hamme werden de statuten gewijzigd wat betreft de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de integrale opstelling van nieuwe statuten.

1.1.3 Vorm en benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, later omgevormd tot een coóperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om later omgevormd te zijn tot een BVBA.

1.1,4, Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Hogendonk, 24, 9250 Waasmunster

1.1.5. Doel

Het doel van de vennootschap wordt als volgt omschreven

De in-en verkoop van roerende goederen, mogelijk op commissiebasis, bverwant met de kunststof verwerkende industrie, in de meest ruime zin van het woord;

Het in opdracht of in eigen regie vervaardigen of doen vervaardigen en verkopen van producten in kunststof; ; Het leiden van productie-eenheden.

De vennootschap mag in België en in buitenland alle commerciële, industriële, financiêle, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreekse of onrechtstreekse in verband staan met haar vennootschappelijk doet. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aire ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

Hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

1,1.6. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één 15.000 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

1.1.7. Bestuursorgaan

Verschuren Joannes, zaakvoerder

1.1.8. BTW - ondememingsnummer

Het BTW-nummer van de vennootschap is BE 0444.864.962

Het ondernemingsnummer is 0444.864.962 (RPR Dendermonde).

1,2. Identificatie van de overnemende vennootschap

JMB INVEST besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.2.1 Oprichting

De vennootschap werd opgericht op 28/5/1996 bij akte verleden voor notaris Paul Files. De oprichtingsakte Verscheen bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch staatblad op 25/6/1996 onder nummer 960625-243

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perseto}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



1.2.2. Statutenwijziging

De statuten werden bij akte van 28/03/2013 voor notaris Ellen Elffes te Hamme gewijzigd wat betreft de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, een uitbreiding van het doel, een kapitaalverhoging en de integrale opstelling van nieuwe statuten.

1.2.3. Vorm en benaming

De vennootschap werd opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de benaming "JMB-INVEST" en later omgevormd tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.2.4. Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Hogendonk, 24, 9250 Waasmunster

1.2.5. Doel

Het doel van de vennootschap is als volgt omschreven

- Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische ais buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

- Het verwerven, beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, welke de vennootschap ook mag vervreemden, indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar vennootschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing,

- Het adviseren en begeleiden van en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

- De in- en verkoop van roerende goederen, mogelijk op commissiebasis, verwant met de kunststof verwerkende industrie, in de meeste ruime zin van het woord;

- Het in opdracht of in eigen regie vervaardigen of doen vervaardigen en verkopen van producten in kunststof

- Het leiden van productie-eenheden,

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, onderaannemingen, beroepsverenigingen, of groeperingen bestaande of op te richten, zo in belgië als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders, aandeelhouders en derden.

Het doel kan gewijzigd worden bij beslissing van de algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris en mits inachtneming van de voorschriften van artikel 70 bis van de vennootschapswet. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

.:-.-...~..._.._,..--..-.. .........».....:......«.. ....

Op de laatste biz. van Luil< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het kapitaal bedraagt 280.005,59 EUR, vertegenwoordigd door 74 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één 74 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst.

1.2.7. Bestu ursorgaan

- Verschuren Joannes, zaakvoerder

- Van 't Klooster Alida, zaakvoerder

1.2.8, BTW Ondememingsnummer

Het ondernemingsnummer is 0458.118.330 (RPR Dendermonde),

De verrichting van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01.01.2013,

Als bijlage aan dit fusievoorstel wordt een tussentijdse balans en resultatenrekening toegevoegd van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen per 31.12.2012. Deze balansen en resultatenrekeningen liggen ook ter inzage op de maatschappelijke zetels van de betrokken vennootschappen.

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan deze van de over te nemen vennootschap.

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, besloten vennootschap JMB Invest.

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De overgenomen vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 W, Venn. De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd.

Onderhavige tekst werd goedgekeurd op 28.06.2013 te Waasmunster, in vier originele exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 719 W. Venn. (twee exemplaren) en te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen (twee exemplaren).

Voor de overnemende vennootschap, JMB INVEST besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De heer Verschuren Joannes mevrouw Van't Klooster Alida

Zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

, ~ º%

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor de over te nemen vennootschap, BVBA VERTRA

De heer Verschuren Joannes

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 21.06.2013 13194-0155-013
19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 18.09.2012 12565-0407-010
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11456-0346-010
01/12/2010 : DE057589
26/07/2010 : DE057589
28/07/2009 : DE057589
07/07/2008 : DE057589
17/07/2007 : DE057589
27/07/2006 : DE057589
26/07/2005 : DE057589
07/07/2004 : DE057589
18/04/2003 : DE057589
15/04/2003 : DE057589
23/07/2002 : DE057589
01/01/1997 : AN317616
15/06/1996 : AN317616
15/06/1996 : AN317616

Coordonnées
VERTRA

Adresse
HOGENDONK 24 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande