VERVOER BEDA HENK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVOER BEDA HENK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.227.241

Publication

24/07/2012
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u Ii1I H III 11111111I u

*12130225*

0422.227.241

Vervoer Henk Beda in vereffening

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Pastorijstraat 7, 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 juni 2012 blijkt dat :

- er akkoord werd verleend omtrent het verdelingsplan op 18 juni 2012.

- ontslag en kwijting wordt verleend aan de heer Henk Beda als vereffenaar

- de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaar worden bewaard te Sint-Gillis-Waas, Pastorijstraat 7

- de vereffening werd gesloten

Voor eensluidend verklaard afsohrift

Sint-Gillis-Waas, 4 juli 2012

Henk Beda

vereffenaar

VAN KOOPHANDELj~

13 JlfLl 2012

DENDeftWONDE

' Ondernerningsnr : Benaming

(voluit} (verkort)

Rechtsvorm

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de insirumenteronde notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.06.2011, NGL 14.02.2012 12031-0364-014
09/08/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IJ11,11.I11.1A11111j11111

Voorbehouden aan het Belgisch - Staatsblad

`ï~rtlrt"I HECH rBANK VAN KOOPHANDEL

2 B. 02, 2011

DEN~FffRMONDE n te

Ondernerningsnr : 0422.227.241

Benaming

(voluit) : VERVOER HENK BEDA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Pastorijstraat 7

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces- verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Wim Verstraeten te Vrasene, Gemeente Beveren, op 29 juni 2011, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de vijfde juli tweeduizend en elf, boek 450, blad 55, vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, voor de ontvanger (get) de inspecteur bij een fiscaal bestuur, Polycarpidis A., dat de volgende beslissingen werden genomen:

1.Goedkeuring van het verslag opgesteld door de zaakvoerders op 20 juni 2011, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 18 juni 2011.

Op 22 juni 2011, heeft de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdend te 3500 Hasselt, Prins,: Bisschopssingel 36-3, vertegenwoordigd door Stefan Molenaers, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181. van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van: vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA VERVOER BEDA HENK met zetel te 9170 Sint-Pauwels, Pastorijstraat 7, een boekhoudkundige staat afgesloten op 18 juni 2011 opgesteld, die,: rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van; 247.585,21 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 154.403,53 EUR. In toepassing van artikel 181 van! het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 18 juni 2011 de toestand van de: vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met; succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen: uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader; van de voorgenomen ontbinding van de BVBA VERVOER BEDA HENK en mag niet voor andere doeleinden' worden gebruikt.

Hasselt, 22 juni 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan MOLENAERS"

2.Besluit tot de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap vanaf 29 juni 2011.

3.Ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat zijn de zaakvoerders van rechtswege;

ontslagnemend, te weten De Heer Henk BEDA en Mevrouw Lutgarde MEUL.

4.Benoeming van één vereffenaar:

Werd benoemd als vereffenaar, de Heer Henk BEDA, wonend te 9170 Sint-Gillis Waas, Pastorijstraat 7. De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De notaris heeft erop gewezen dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van: vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de Heer Henk BEDA, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat, desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de Rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

5. Er werd een plaatsvervangende vereffenaar aangesteld die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer Henk BEDA door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is Mevrouw Lutgarde MEUL, wonend te 9170 Sint-Gillis Waas, Pastorij straat 7.

De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt pas in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet- bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van de Heer Henk BEDA voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

6. Machten van de vereffenaar.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

7. Statutenwijziging.

ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt en

de hiervoren vermelde statutenwijziging.

- Vervanging van "Artikel 1:" door de volgende tekst:

"Artikel 1: De vennootschap, opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in

vereffening, haar benaming luidt "VERVOER HENK BEDA" , in vereffening"."

- Vervanging van "Artikel 2:" door de volgende tekst:

"Artikel 2: De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht te rekenen vanaf 1 januari 1982. Met

ingang van 29 juni 2011, bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening."

- Vervanging van "Artikel 12:" door de volgende tekst:

"Artikel 12: De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- Vervanging van "Artikel 13:" door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder

dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle

zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder

betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere

belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn

machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig

vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- Schrapping van "Artikel 14:".

8. Volmacht codrdinatie.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

9. Volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Crauwels-Van Dam te Zoersel, Hoge Dreef 96, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemíngsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- uittreksel

- coördinatie der statuten

- eenzijdig verzoekschrift

Notaris Wim Verstraetefl

Burg. Venn. o.v,v. BVBA

Kerkstraat 78

9120 Vrasene (Beveren)

RPR 471.567.577

Tel. 03 750 97 50 - Fax 03 '755 15 53

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 12.01.2011 11008-0390-016
06/01/2011 : DE039116
20/01/2010 : DE039116
30/01/2009 : DE039116
05/02/2008 : DE039116
29/01/2007 : DE039116
16/01/2006 : DE039116
17/01/2005 : SN039116
09/01/2004 : SN039116
17/01/2003 : SN039116
22/01/2002 : SN039116
19/01/2001 : SN039116
28/06/1990 : SN39116

Coordonnées
VERVOER BEDA HENK

Adresse
PASTORIJSTRAAT 7 9170 SINT-PAUWELS

Code postal : 9170
Localité : Sint-Pauwels
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande